X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

Oceń ten wątek:
  • Liszka19 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny! :) mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu. ?

• MoniaB Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś z porannego moczu czy w dzień? Bardzo rozcieńczony mocz? Miałaś jakieś objawy zastrzyku? Lekarz oglądał po zastrzyku na usg?

:)

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2023
    Strania intensywne od 08.2024
    6 cs z Aromek

1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
    2️⃣ IUI marzec

Wyniki ok.
  • ENDOGIRL+PCOS Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam 12 dzień po Ovitrelle i dalej jest ta ledwo widoczna kreseczka dająca złudną nadzieję 😅 Oczywiście moje typowe objawy przedmiesiączkowe już są - bóle w podbrzuszu i bóle piersi, ale niepłodna głowa wierzy do końca 😅🙈

MoniaB lubi tę wiadomość

▫️ 28 lat
    ▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
    ▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
    ▫️ półtora roku starań naturalnych
    ▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji

05.02. - 2 cs Lametta + Ovitrelle
  • Mati01 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ENDOGIRL+PCOS wrote:
    Dzisiaj mam 12 dzień po Ovitrelle i dalej jest ta ledwo widoczna kreseczka dająca złudną nadzieję 😅 Oczywiście moje typowe objawy przedmiesiączkowe już są - bóle w podbrzuszu i bóle piersi, ale niepłodna głowa wierzy do końca 😅🙈
    Zazdroszczę że już 12 dp ja dziś 6dp i przebieram nogami żeby testować a to jeszcze tyle dni „nadziei” 🙈 i oczywiście trzymam kciuki żeby nie zniknęła druga kreska !🤞

ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość

Starania od 2022
    🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️26

Nasienie ✅
    Owulacja ✅
    Hormony ✅
    AMH 2,8 ✅
    HSG ✅
    Witaminy ✅
    Immunologia ✅
    12.2024 hsg z lipiodolem
    02.2025 kwalifikacja in vitro Salve Łódź
    🔜 scratching endometrium
  • Liszka19 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może od początku :) od 3-7dc Cło 1x2tab. 14dc zastrzyk,objawów brak. Dziś 16dc śluz z domieszką nitek krwi. Jutro kontrolne USG zobaczmy czy pęcherzyki pękły ( na prawym 18mm i 23mm.na lewym 16mm). A test z porannego moczu dziś o czułości 25. I nawet cienia drugiej kreski.

MoniaB lubi tę wiadomość

Wysłany: Dzisiaj, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati01 wrote:
    Zazdroszczę że już 12 dp ja dziś 6dp i przebieram nogami żeby testować a to jeszcze tyle dni „nadziei” 🙈 i oczywiście trzymam kciuki żeby nie zniknęła druga kreska !🤞

Te dni od owulacji ciągną się w nieskończoność... Ja zrobiłam sobie test w 9 dniu po zastrzyku tak z ciekawości, bo w tamtym cyklu nie robiłam wcale, a teraz moja ciekawość wzięła górę, bo chciałam zobaczyć czy długo mi się utrzymuje, czy nie. No i w tym 9 była bardziej widoczna kreska niż teraz w 12, ale cóż, nadzieja zawsze jest 😅

▫️ 28 lat

Wysłany: Dzisiaj, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:
    Może od początku :) od 3-7dc Cło 1x2tab. 14dc zastrzyk,objawów brak. Dziś 16dc śluz z domieszką nitek krwi. Jutro kontrolne USG zobaczmy czy pęcherzyki pękły ( na prawym 18mm i 23mm.na lewym 16mm). A test z porannego moczu dziś o czułości 25. I nawet cienia drugiej kreski.

Poczekaj na jutrzejsze usg i zapytasz lekarza na spokojnie :)

▫️ 28 lat

• Mati01 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ENDOGIRL+PCOS wrote:
    Te dni od owulacji ciągną się w nieskończoność... Ja zrobiłam sobie test w 9 dniu po zastrzyku tak z ciekawości, bo w tamtym cyklu nie robiłam wcale, a teraz moja ciekawość wzięła górę, bo chciałam zobaczyć czy długo mi się utrzymuje, czy nie. No i w tym 9 była bardziej widoczna kreska niż teraz w 12, ale cóż, nadzieja zawsze jest 😅
    Jasne że jest, trzeba wierzyć do końca 🤞

ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość

Starania od 2022
    🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️26

Nasienie ✅
    Owulacja ✅
    Hormony ✅
    AMH 2,8 ✅
    HSG ✅
    Witaminy ✅
    Immunologia ✅
    12.2024 hsg z lipiodolem
    02.2025 kwalifikacja in vitro Salve Łódź
    🔜 scratching endometrium
  • MoniaB Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:

Faktycznie nietypowo, że test nie wyszedł wcale. Dobrze, że jutro możesz podpytać.

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2023
    Strania intensywne od 08.2024
    6 cs z Aromek

1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
    2️⃣ IUI marzec

Wyniki ok.
‹‹ 551 552 553 554 555
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ