Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny!
mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu. ?
-
A robiłaś z porannego moczu czy w dzień? Bardzo rozcieńczony mocz? Miałaś jakieś objawy zastrzyku? Lekarz oglądał po zastrzyku na usg?
37💃❤️🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2023
Strania intensywne od 08.2024
6 cs z Aromek
1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
2️⃣ IUI marzec
Wyniki ok. -
Dzisiaj mam 12 dzień po Ovitrelle i dalej jest ta ledwo widoczna kreseczka dająca złudną nadzieję 😅 Oczywiście moje typowe objawy przedmiesiączkowe już są - bóle w podbrzuszu i bóle piersi, ale niepłodna głowa wierzy do końca 😅🙈
MoniaB lubi tę wiadomość
▫️ 28 lat
▫️ endometrioza III stopnia + PCOS + adenomioza
▫️ oba jajowody drożne (na lewym jajniku torbiel endometrialna)
▫️ półtora roku starań naturalnych
▫️ styczeń 2025 - rozpoczęcie stymulacji
05.02. - 2 cs Lametta + Ovitrelle -
ENDOGIRL+PCOS wrote:Dzisiaj mam 12 dzień po Ovitrelle i dalej jest ta ledwo widoczna kreseczka dająca złudną nadzieję 😅 Oczywiście moje typowe objawy przedmiesiączkowe już są - bóle w podbrzuszu i bóle piersi, ale niepłodna głowa wierzy do końca 😅🙈
ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość
Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem
02.2025 kwalifikacja in vitro Salve Łódź
🔜 scratching endometrium -
Może od początku
od 3-7dc Cło 1x2tab. 14dc zastrzyk,objawów brak. Dziś 16dc śluz z domieszką nitek krwi. Jutro kontrolne USG zobaczmy czy pęcherzyki pękły ( na prawym 18mm i 23mm.na lewym 16mm). A test z porannego moczu dziś o czułości 25. I nawet cienia drugiej kreski.
MoniaB lubi tę wiadomość
-
Mati01 wrote:Zazdroszczę że już 12 dp ja dziś 6dp i przebieram nogami żeby testować a to jeszcze tyle dni „nadziei” 🙈 i oczywiście trzymam kciuki żeby nie zniknęła druga kreska !🤞
Te dni od owulacji ciągną się w nieskończoność... Ja zrobiłam sobie test w 9 dniu po zastrzyku tak z ciekawości, bo w tamtym cyklu nie robiłam wcale, a teraz moja ciekawość wzięła górę, bo chciałam zobaczyć czy długo mi się utrzymuje, czy nie. No i w tym 9 była bardziej widoczna kreska niż teraz w 12, ale cóż, nadzieja zawsze jest 😅▫️ 28 lat
Liszka19 wrote:Może od początku
od 3-7dc Cło 1x2tab. 14dc zastrzyk,objawów brak. Dziś 16dc śluz z domieszką nitek krwi. Jutro kontrolne USG zobaczmy czy pęcherzyki pękły ( na prawym 18mm i 23mm.na lewym 16mm). A test z porannego moczu dziś o czułości 25. I nawet cienia drugiej kreski.
Poczekaj na jutrzejsze usg i zapytasz lekarza na spokojnie▫️ 28 lat
ENDOGIRL+PCOS wrote:Te dni od owulacji ciągną się w nieskończoność... Ja zrobiłam sobie test w 9 dniu po zastrzyku tak z ciekawości, bo w tamtym cyklu nie robiłam wcale, a teraz moja ciekawość wzięła górę, bo chciałam zobaczyć czy długo mi się utrzymuje, czy nie. No i w tym 9 była bardziej widoczna kreska niż teraz w 12, ale cóż, nadzieja zawsze jest 😅
ENDOGIRL+PCOS lubi tę wiadomość
Starania od 2022
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️26
Nasienie ✅
Owulacja ✅
Hormony ✅
AMH 2,8 ✅
HSG ✅
Witaminy ✅
Immunologia ✅
12.2024 hsg z lipiodolem
02.2025 kwalifikacja in vitro Salve Łódź
🔜 scratching endometrium -
Liszka19 wrote:Może od początku
Faktycznie nietypowo, że test nie wyszedł wcale. Dobrze, że jutro możesz podpytać.37💃❤️🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2023
Strania intensywne od 08.2024
6 cs z Aromek
1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
2️⃣ IUI marzec
Wyniki ok. -