🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauuulaa wrote:Oj tez potrafi zrobic burdel na chacie 🤣🤣 a to ukladanie to jego " zabawa".
Moj jest do tego stopnia pedantyczny ,ze jak sie pobrudzi przy jedzeniu to jest dramat. Stoliczek musi byc na biezaco czysciutki, bo bedzie mowil ,ze tu brudno. I nie bedzie jadl. W trakcie jego jedzenia musze wycierac kilkukrotnie. Kazda plamke, okruszek mi wypomni. 🤦 Ja tam lubie jak jest czysto, ale wiadomo jak to w zyciu wyglada. A on tylko zobaczy ,to zaraz krzyczy ze brudno, pokazuje jeszcze palcem. Czasami to leci sam po scierke i wyciera 🙈A nie daj boze zeby pod prysznicem polecialy mu farfocle ze skarpet....
Wczoraj zrobil afere ,ze ma kolka w rowerku brudne i razem wycieralismy kółka 🥴 ogolnie czyscioch ,ale az do przesady. Zastanawiam sie czy nie bedzie mial nerwicy natręctw. Bo az czasami ciężko żyć z takim pedancikiem.....
A najgorsze ,ze i u innych " wypomni" na głos jak cos zobaczy.😂🤦
Tylko ,ze raczej sprzata po zabawie, albo wieczorem razem sprzatamy zabawkiPauuulaa lubi tę wiadomość
2019 - starania czas start 🥰
Wiek 26lat👦👩
03.2022 - IVF - PGT-A ❄️
05.2022 - beta 7dpt. 0
06.2022 - IVF - PGT-A ❄️❄️
07.2022 - beta 7dpt. 38, 8dpt. - 60, 11dpt. - 346 🩵
03.2023 - synek 🩵 - CC 35tc., preklamsja, małopłytkowość, zatrzymanie wzrostu płodu = hipotrofia, rozwijający się zespół Hellp
04.2024 - naturalny cud 🩷 - ryzyko hipotrofii 1:18, ryzyko preklamsji 1:16
-
Moniek330 wrote:To znów u mnie młoda to bałaganiara 😅 ani przez myśl by jej nie przeszło, by poukładać coś tak od linijki jak u Ciebie Pauuula 🙆 ona jak chce się bawić lalkami, to pierwsze wyrzuci wszystkie z kołyski i to na jak największą odległość od siebie, wybiera sobie jedną a reszta leży i tworzy bałagan 🙆 jak chce z pojemnika jedną rzecz to nawet jak ta rzecz leży na wierzchu, musi wszystko wywalić do góry nogami.. a co do wyjść to też jest problem by się ubrała ale głównie jak mamy już wracać np od kogoś czy z restauracji. Ucieka, ściąga wszystko, krzyczy.. masakra 🙆 a jeszcze gdzieś mi się przewinął ostatnio temat buntu 2 latka i większość mam pisało, że nie wiedzą o co im chodziło mając przed sobą w obecnej chwili bunt 3 latka 🤪
Nie słuchałam jeszcze ,ale idealnie pod mój temat mi wyskoczyło 😅 https://open.spotify.com/episode/0mt8UuGOHKleh9Jg9XBhyS
Dżizas to wywalanie z pudełek to jakaś masakra. I ani myśli pochować … patrzy na mnie i ucieka 🫣.Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -