X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕
Odpowiedz

🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕

Oceń ten wątek:
  • Dziuba1339 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauuulaa wrote:
    Oj tez potrafi zrobic burdel na chacie 🤣🤣 a to ukladanie to jego " zabawa".
    Moj jest do tego stopnia pedantyczny ,ze jak sie pobrudzi przy jedzeniu to jest dramat. Stoliczek musi byc na biezaco czysciutki, bo bedzie mowil ,ze tu brudno. I nie bedzie jadl. W trakcie jego jedzenia musze wycierac kilkukrotnie. Kazda plamke, okruszek mi wypomni. 🤦 Ja tam lubie jak jest czysto, ale wiadomo jak to w zyciu wyglada. A on tylko zobaczy ,to zaraz krzyczy ze brudno, pokazuje jeszcze palcem. Czasami to leci sam po scierke i wyciera 🙈A nie daj boze zeby pod prysznicem polecialy mu farfocle ze skarpet....
    Wczoraj zrobil afere ,ze ma kolka w rowerku brudne i razem wycieralismy kółka 🥴 ogolnie czyscioch ,ale az do przesady. Zastanawiam sie czy nie bedzie mial nerwicy natręctw. Bo az czasami ciężko żyć z takim pedancikiem.....
    A najgorsze ,ze i u innych " wypomni" na głos jak cos zobaczy.😂🤦

Tylko ,ze raczej sprzata po zabawie, albo wieczorem razem sprzatamy zabawki
    Jak dobrze czytać, że nie tylko ja mam takiego pedanta... U nas podczas jedzenia czasami kilka razy musimy iść do łazienki myć ręce a rolka ręczników musi stać przed nim bo na bieżąco wszystko wyciera. Ostatnio zaczął mnie wołać i próbował podnosić krzesła do góry po czym kazał mi włączyć robota sprzątający bo wypatrzył okruszki pod stołem. Chodzenie po domu z mokra ściereczka to jego ulubione zajęcie 😂 a u babci ostatnio zrobił taka rewizje, że z latarka zaglądał pod kanapy i meble i krzyczał "blud, blud" 😂

Pauuulaa lubi tę wiadomość

2019 - starania czas start 🥰
    Wiek 26lat👦👩
    03.2022 - IVF - PGT-A ❄️
    05.2022 - beta 7dpt. 0
    06.2022 - IVF - PGT-A ❄️❄️
    07.2022 - beta 7dpt. 38, 8dpt. - 60, 11dpt. - 346 🩵
    03.2023 - synek 🩵 - CC 35tc., preklamsja, małopłytkowość, zatrzymanie wzrostu płodu = hipotrofia, rozwijający się zespół Hellp
    04.2024 - naturalny cud 🩷 - ryzyko hipotrofii 1:18, ryzyko preklamsji 1:16
    preg.png
  • Dżoanniks Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek330 wrote:
    To znów u mnie młoda to bałaganiara 😅 ani przez myśl by jej nie przeszło, by poukładać coś tak od linijki jak u Ciebie Pauuula 🙆 ona jak chce się bawić lalkami, to pierwsze wyrzuci wszystkie z kołyski i to na jak największą odległość od siebie, wybiera sobie jedną a reszta leży i tworzy bałagan 🙆 jak chce z pojemnika jedną rzecz to nawet jak ta rzecz leży na wierzchu, musi wszystko wywalić do góry nogami.. a co do wyjść to też jest problem by się ubrała ale głównie jak mamy już wracać np od kogoś czy z restauracji. Ucieka, ściąga wszystko, krzyczy.. masakra 🙆 a jeszcze gdzieś mi się przewinął ostatnio temat buntu 2 latka i większość mam pisało, że nie wiedzą o co im chodziło mając przed sobą w obecnej chwili bunt 3 latka 🤪

Nie słuchałam jeszcze ,ale idealnie pod mój temat mi wyskoczyło 😅 https://open.spotify.com/episode/0mt8UuGOHKleh9Jg9XBhyS

Dżizas to wywalanie z pudełek to jakaś masakra. I ani myśli pochować … patrzy na mnie i ucieka 🫣.

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
‹‹ 2125 2126 2127 2128 2129
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ