Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
AniMko, Angel ale super !!! Zaciskam te piąstki i trzymam kciuki za pozytywne wieści ✊🏻
U mnie brzuchol ogromny 😏 aż trochę się stresuje jaki będzie na końcu… w pierwszej ciazy był dużo mniejszy. Jutro łapiemy kilka fotek rodzinnych i brzuchatych w barwach jesieni
Ale lecą te suwaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:09
dallia, Angel24, fortunate_bunia lubią tę wiadomość
-
aaaania87 wrote:AniMko, Angel ale super !!! Zaciskam te piąstki i trzymam kciuki za pozytywne wieści ✊🏻
Ania myslalam wczoraj o Tobie chyba Cię sciagnelam myslami 😊 jak tam wyjaśniła się sprawa z tętnem malego?
Ekstra ze beda fotki my mamy termin sesji świąteczno brzuszkowej😆Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:09
aaaania87 lubi tę wiadomość
starania od marca 2020🙏
leczenie w klinice - luty 2022
👩 31 HSG - niedrożny lewy jajowód ❌AMH 1.91
Kariotypy, cba, cytokiny ok Kir bx
👦 36 wszystko ok
Druga procedura pierwszy transfer
Zostala 4.1.1 ❄
2.05.23 - FET 🥰--> 17.01.24 Buba 3430g 52 cm 🩷
powrót po rodzeństwo 11.06.25 - FET 🥰
FeliaTest prawidłowe, czekamy na chłopczyka 💙 -
dallia wrote:Ania myslalam wczoraj o Tobie chyba Cię sciagnelam myslami 😊 jak tam wyjaśniła się sprawa z tętnem malego?
Mój prowadzący ściągał mnie w nocy żeby samemu sprawdzić. Tętno było na poziomie 135 i powiedział że nic z tym nie robimy, 120 też nie jest dla niego dramatem, kazał odpuścić robienie przeciwciał itp bo miał pacjentki z przeciwciałami i tętnem dziecka na poziomie 60/80. Akurat jemu zawierzam bo ma spore doświadczenie, może akurat te niższe poziomy były mocno uzależnione od aktywności, pory 🤷♀️ jak sprawdzam na swoim sprzęcie to utrzymuje się koło 130, staram się jakoś nie panikować w tej kwestii, szczególnie za całą anatomia serducha jest git.dallia lubi tę wiadomość
-
dallia wrote:Ania myslalam wczoraj o Tobie chyba Cię sciagnelam myslami 😊 jak tam wyjaśniła się sprawa z tętnem malego?
Ekstra ze beda fotki my mamy termin sesji świąteczno brzuszkowej😆
A to będzie super sesyjka 🥰 🎄
Ja mam nadzieję że na święta będziemy już w 4+2 🐕🐕 w domku, u nas będzie cc więc jest duża szansadallia lubi tę wiadomość
-
aaaania87 wrote:Mój prowadzący ściągał mnie w nocy żeby samemu sprawdzić. Tętno było na poziomie 135 i powiedział że nic z tym nie robimy, 120 też nie jest dla niego dramatem, kazał odpuścić robienie przeciwciał itp bo miał pacjentki z przeciwciałami i tętnem dziecka na poziomie 60/80. Akurat jemu zawierzam bo ma spore doświadczenie, może akurat te niższe poziomy były mocno uzależnione od aktywności, pory 🤷♀️ jak sprawdzam na swoim sprzęcie to utrzymuje się koło 130, staram się jakoś nie panikować w tej kwestii, szczególnie za całą anatomia serducha jest git.
Super cieszę sie 😍 ja tez tetaz na polowkowych mialam 130 a u prowadzącego zawsze 140 plus. Ale wlasnie zwalam to na to ze byla to 20 wieczorem i moze maluszek ma niższe tetno pozniejsza pora. Zawsze cos bedzie, u corki znowu bylo wysoko zawsze i tez sie stresowałam niepotrzenie. Tak anatomia jest bardzo ważna jak wyszło ok a tetno sie utrzymuje ciagle podobnie to widocznie tak maluszek ma. Tymbardziej według internetu od 110-160 normaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:17
aaaania87 lubi tę wiadomość
starania od marca 2020🙏
👦 36 wszystko ok
Zostala 4.1.1 ❄
dallia wrote:Super cieszę sie 😍 ja tez tetaz na polowkowych mialam 130 a u prowadzącego zawsze 140 plus. Ale wlasnie zwalam to na to ze byla to 20 wieczorem i moze maluszek ma niższe tetno pozniejsza pora. Zawsze cos bedzie, u corki znowu bylo wysoko zawsze i tez sie stresowałam niepotrzenie. Tak anatomia jest bardzo ważna jak wyszło ok a tetno sie utrzymuje ciagle podobnie to widocznie tak maluszek ma. Tymbardziej według internetu od 110-160 norma
No właśnie zawsze cośte ciąże akurat dla mnie zawsze stresujące, mi się marzy żeby Blazejko już był po drugiej stronie cały i zdrowy.
A jak Twoje samopoczucie ? Wróciliście już z wakajek ? -
-
aaaania87 wrote:No właśnie zawsze coś
te ciąże akurat dla mnie zawsze stresujące, mi się marzy żeby Blazejko już był po drugiej stronie cały i zdrowy.
A jak Twoje samopoczucie ? Wróciliście już z wakajek ?
Taak w środę rano od razu przed połówkowymi 🤪 ja nie lubię byc w ciąży tez bym chciała malego juz u siebie mimo ze wiem że wszystko na nowo trzeba bedzie poukładać. No ale zarezerwowałam jeszcze na 3 dni Włochy przed 3 trymestrem 😂 potem święta urodziny malej i juz bedzie luty 😍 no trzymam kciuki żeby święta juz byly w komplecie.aaaania87 lubi tę wiadomość
starania od marca 2020🙏
👦 36 wszystko ok
Zostala 4.1.1 ❄
dallia wrote:Taak w środę rano od razu przed połówkowymi 🤪 ja nie lubię byc w ciąży tez bym chciała malego juz u siebie mimo ze wiem że wszystko na nowo trzeba bedzie poukładać. No ale zarezerwowałam jeszcze na 3 dni Włochy przed 3 trymestrem 😂 potem święta urodziny malej i juz bedzie luty 😍 no trzymam kciuki żeby święta juz byly w komplecie.
No to przy takich wydarzeniach szybko polecisuper z Włochami
po tym 20tc czas pędzi jak szalony.
-