Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
........ wrote:Czekamy aż się zwolni miejsce na porodówce, a jak nie zwilni to zostaję tu gdzie jestem i ponownie balonika będą mi zakładać 😪😔
Ojej! Najgorsze momenty takie czekanie. Z całych sił jestem myślami z Tobą żeby coś się ruszyło w którąś stronę bo to co teraz, wyobrażam sobie, musi być najgorsze.
Kluska, do którego szpitala uderzasz na otwarte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 10:31
-
Kluseczko, cieszę się, że się poukładało, bez stresu na pewno będzie lżej
Fotelik kupiłaś ten, o którym pisałaś? Maxi Cosi pebble pro? Ja się zastanawiam nad obrotowym, bo pewnie to bardzo wygodne, ale czy warte swojej ceny?
W niedzielę kupiliśmy bujaczek Babybjorn, czaiłam się na olx na konkretny model (siateczkowy), a takie to kosztują po 500-600zł (używane!). Nam się udało dorwać za 300zł 😁 I widzę, że ten sprzedający ma jeszcze jedną sztukę, więc jak któraś z Krakowa jest zainteresowana, to mogę podesłać link.
No i mam jeszcze polecajkę dla tych, co lodówkę muszą otwierać z zatkanym nosem (mój problem). Kupiłam na allegro pochłaniacz zapachów i to działa naprawdę rewelacyjnie! Tanie jak barszcz, a serio robi robotę: https://allegro.pl/oferta/pochlaniacz-zapachow-do-lodowek-smellstop-11876339455
Kropeczko, współczuję tego balonika. Oby już Cię nie męczyli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 10:33
PatrycjaBbbbb lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Salome wrote:Kluseczko, cieszę się, że się poukładało, bez stresu na pewno będzie lżej
Fotelik kupiłaś ten, o którym pisałaś? Maxi Cosi pebble pro? Ja się zastanawiam nad obrotowym, bo pewnie to bardzo wygodne, ale czy warte swojej ceny?
W niedzielę kupiliśmy bujaczek Babybjorn, czaiłam się na olx na konkretny model (siateczkowy), a takie to kosztują po 500-600zł (używane!). Nam się udało dorwać za 300zł 😁 I widzę, że ten sprzedający ma jeszcze jedną sztukę, więc jak któraś z Krakowa jest zainteresowana, to mogę podesłać link.
No i mam jeszcze polecajkę dla tych, co lodówkę muszą otwierać z zatkanym nosem (mój problem). Kupiłam na allegro pochłaniacz zapachów i to działa naprawdę rewelacyjnie! Tanie jak barszcz, a serio robi robotę: https://allegro.pl/oferta/pochlaniacz-zapachow-do-lodowek-smellstop-11876339455
Kropeczko, współczuję tego balonika. Oby już Cię nie męczyli...
a działa na przestrzenie otwarte ten pochłaniacz?:D
kirAA, allo-mlr 0, morfo 0%,2%, Fragmentacja DNA - 28%,ŻPN II st
Kariotyp❗️BT (11;22)
03.2022 I IVF - Artemida Białystok
09.03 punkcja ❄️❄️08.04 transfer 1AA ❄️ 10dpt < 1.1 05.05 transfer 3AA ❄️ 6-6,8-11,10-5 cb💔🖤
06.2022 II IVF długi protokół
04.07 punkcja❄️❄️❄️❄️ 08.09 transfer 1BB, accofil + acard 14.09 6dpt <0.2 🖤09.10 transfer 4AA accofil+acard 4dpt - 3,7 6dpt-8,2 8dpt - 4.6 💔🖤
09.11 transfer 4AA 6-3.5,8-17,9-25,10-27,12-18💔🖤
14.12 transfer 3AB 5 -13,7 - 27.1 💔🖤
16.01.2023 - Invimed Wrocław - start
13.02 punkcja
8❄️ zbadanych 2❄️BT
19.04 - 7 transfer 4AA
4dpt 9, 7dpt 45,10dpt 243, 13dpt 810, 15dpt 1872, 17dpt 3401, 27dpt usg + wlew ivig
21w3 440g chłopaka 🐥
28w5 1438g chłopaka🐥
35w3 2700g chłopaka 🐣
-
Salome wrote:Kluseczko, cieszę się, że się poukładało, bez stresu na pewno będzie lżej
Salome poprosze o tego linka do bujaczka
-
KateM wrote:a działa na przestrzenie otwarte ten pochłaniacz?
:D
Hehe tego nie testowałam, ale podejrzewam, że musiałabyś kilka lub nawet kilkanaście rozstawić, żeby zadziałało na większej przestrzeni 😅2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
The_sleeping_beauty wrote:Salome poprosze o tego linka do bujaczka
Już do Ciebie piszęThe_sleeping_beauty lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Mi znajomi mówili żeby patrzeć na docelowy fotelik i bazę i do tego dobrać fotelik niemowlęcy. Bo w sumie baza to niemalże największy koszt a większość producentów ma linie pasujące do jednej bazy.
A jednocześnie na tych najmniejszych fotelikach niby jest napisane że do około roku ale to strasznie zależy od dziecka i np koleżanka ma taką długą córkę że już na 6 msc musieli zmienić.
My aktualnie nie mamy samochodu więc szukałam takiego żeby był kompatybilny z wózkiem, miał dobre parametry i rozsądny sposób montowania na pasy bo będziemy go używać w różnych samochodach i wyszło mi że ten pebble pro spełnia warunki. A potem będę myśleć.
Ale ogólnie obrotowy jest ekstra ale mam wrażenie że bardziej przydatny w tych większych bo wtedy nie pakujesz dziecka do łupiny a łupiny do samochodu tylko musisz "oporządzić" dziecko stojąc w drzwiach i wtedy na pewno lepiej jest je mieć przodem do siebie a nie bokiem.Salome, MyŚliwa lubią tę wiadomość
Artvimed Kraków
18.11.2024 transfer ❄️, biochem
30.11.2022 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.2023 Z jest na świecie ❤️♀️
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
21.09.2022 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF
👱♀️87, 🧔 86
♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne
💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)-na razie nic z tym nie robimy
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
💊Wysokie NK maciczne- encorton
💊Niewielkie zapalenie endometrium, przeleczone, brak biopsji kontrolnej
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
Kluska, cieszę się, że ci się w życiu poukładało o teraz masz mniej stresu i spokojną głowę 🙂 możesz odpoczywać i szykować się na przyjście maluszka 😊
........ wrote:Czekamy aż się zwolni miejsce na porodówce, a jak nie zwilni to zostaję tu gdzie jestem i ponownie balonika będą mi zakładać 😪😔
Biedna ty, tak się męczyć musisz, a poród jeszcze się nawet nie zaczął 🫂
Co do fotelika, to ja też zdecydowałam się na obrotowy. W sumie to była jedna z funkcji, jakie miał mieć. Obrotowy i rozkładany, żeby maluch nie musiał w nim siedzieć zwinięty za długo, więc u mnie koniec końców padło na Cybex Cloud Z2 i-Size.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 11:33
Salome, Kaśka Furiatka, Kluska lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, zespół Sjogrena, mutacja MTHFR (heterozygotyczna), KIR AA
starania od 2018
1 IUI-luty 2021 👍🏻kwiecień 2021-poronienie zatrzymane-Zuzanka 13 tc👼🏻
2 IUI-sierpień 2021👎🏻
3 IUI-październik 2021👎🏻
4 IUI-listopad 2021-cb😞
lipiec 2022-start IVF
pobrane 12🥚5 zarodków-0❄️
Transfer świeżaczka w 3 dobie-puste jajo
IVF nr 2-październik 2022
pobrane 8🥚❄️❄️ 4AB i 6BB
Transfer swieżaczka w 3 dobie-cb
23.01.2023 transfer❄️4AB (wlew z accofilu, embryoglue, accofil, encorton, acard)
5 dpt- ⏸️11 dpt-beta 140 14 dpt-463 17 dpt-1396 22 dpt-5329 28 dpt-21347
23.02-mamy❤️i 0,87cm👶🏻
03.04 (13+1)-prenatalne+pappa-wszystko ok😊
29.05 (21+1)-połówkowe-404g zdrowej 👧🏻
08.08 (31+2)-prenatalne-1602g Bąbelinki🩷
14.09.2023(36+4)-cc-2660g i 55cm Szczęścia -
Kropeczko, współczuję tego balonika. Oby już Cię nie męczyli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 12:07
Salome lubi tę wiadomość
-
j_ann wrote:Kluska, cieszę się, że ci się w życiu poukładało o teraz masz mniej stresu i spokojną głowę 🙂 możesz odpoczywać i szykować się na przyjście maluszka 😊
Co do fotelika, to ja też zdecydowałam się na obrotowy. W sumie to była jedna z funkcji, jakie miał mieć. Obrotowy i rozkładany, żeby maluch nie musiał w nim siedzieć zwinięty za długo, więc u mnie koniec końców padło na Cybex Cloud Z2 i-Size.
Też się bardzo cieszę.
Cybexy też patrzyłam ale koleżanka mnie zniechęciła że, bardzo ciężkie i potem jakoś już na nie patrzyłam. Ale wyglądają najbardziej hi-tech.
Podobały mi się też avionaut ale nie są kompatybilne z wózkiem (pewnie dlatego, że to polski producent a wózek z Niemiec, jak patrzyłam z czym kompatybilny to takie duże znane marki jak np właśnie cybex albo maxi Cosi).
Ale najważniejsze to wybrać i kupić, ja mega nie lubię tak wisieć nad wyborem rzeczy tylko szybka analiza i zakup.
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
j_ann wrote:Kluska, cieszę się, że ci się w życiu poukładało o teraz masz mniej stresu i spokojną głowę 🙂 możesz odpoczywać i szykować się na przyjście maluszka 😊
Co do fotelika, to ja też zdecydowałam się na obrotowy. W sumie to była jedna z funkcji, jakie miał mieć. Obrotowy i rozkładany, żeby maluch nie musiał w nim siedzieć zwinięty za długo, więc u mnie koniec końców padło na Cybex Cloud Z2 i-Size.
Kupiłam ten sam. Ma dobre opinie, kilku znajomych ma i chwali i co ważne kompatybilny z wózkiem i następnymi fotelikami. Kąt nachylenia fotelika w aucie ok, wiec czeka na sierpień, żebyśmy mogli go odebrać. Tak się wstępnie na odbiór wózka i fotelika umówiliśmy. Od razu na marginesie w sklepie lusterko do auta wzięłam. I zastanawiam się od razu, czy nie zadzwonić i do zamównienia huga nie dorzucić, bo tak czy siak brać będziemy.
W następnym tygodniu rusza już mam nadzieje malowanie vel odświeżanie chaty, potem przemeblowanko i w ślad za tym i będę mogła zamówić wymarzone łóżeczko dla MikroWaćPana, komode, przewijak i wanienkę ❤️ Wreszcie będę mogła chociaż tutaj zamknąć temat ❤️
A brałyście rożki, gniazda, kocyki, otulacze już Dziewczynki? Mi koleżanka bardzo polecała z lullalove czy effików. Któraś może coś polecić?
Kluska wrote:Też się bardzo cieszę.
Cybexy też patrzyłam ale koleżanka mnie zniechęciła że, bardzo ciężkie i potem jakoś już na nie patrzyłam. Ale wyglądają najbardziej hi-tech.
Ale najważniejsze to wybrać i kupić, ja mega nie lubię tak wisieć nad wyborem rzeczy tylko szybka analiza i zakup.
Nam tłumaczono, ze niestety waga idzie w ślad za bezpieczeństwem. Niestety sama jestem karakanem, łatwo nie będzie sądzę ale nie takie ciężary w robocie dźwigam i dźwigać będę. Także poradzimy i z tym, pewnie sposobem.
Ja niestety móżdżę długo nad wyborami, szukam ciagle taniej, lepiej, szybciej. I gnije, bo z łba nie schodzi. Twój sposób Ciotka najlepsiejszy ❤️
Kropeczko 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2023, 12:19
Kluska, Karenka, Karenka lubią tę wiadomość
Obustr. niedrożność, PCOS
AMH 5,55 (10.22); FSH 8,42.
FV R2_4070A>G - hetero
MTHFR 677C>T - hetero
PAI-1 4G - homo
☀️ I proc:
03.22 - 11 komórek, ❄️❄️❄️❄️
🍀22.03 - 10dpt beta 3,52🍀18.04 ❄️ 7 dpt beta <1,10 🍀16.05 ❄️ 9dpt beta <0,1🩸19.08 scratching, histero z cd138;🍀19.09 ❄️ 5dpt 0,20; 7dpt-19,01; 9dpt-71,72; 11dpt-120,90; 14dpt-199,60; 18dpt-15,38 CB🍀naturals 13.11-70,58, 14.11-107,30, 16.11-261, 18.11-592,50, 21.11-1089 CP
☀️ II proc:
11.01.23 - 14 komórek, ❄️❄️❄️
🍀16.01 Świeżaczka (3bb)
23.01(7dpt)112,3; 25.01(9dpt) 250,6
27.01(11dpt)560,9; 30.01(14dpt)3324; 31.01 (15dpt)GS 5mm; 14.02 (29dpt) jest ❤️
28.03 (12+4) - pren - ok
23.05 (20+4) - połówk - ok
25.07 (29+4) - pren - ok - 1649g
28.09.23 (38+6) 🎂 Nasz Skarb jest z nami ❤️ 3740g, 56cm, 10pkt! ❤️ -
Kaśka Furiatka wrote:
A brałyście rożki, gniazda, kocyki, otulacze już Dziewczynki? Mi koleżanka bardzo polecała z lullalove czy effików. Któraś może coś polecić?
Ja rożek kupiłam używany bo nie wiem czy w ogóle podpasuje.
Kokonu nie planuję.
Z kocykami nie szaleję bo to jednak nie do spania więc mam jeden bawełniany z Ikea (w jamniki of course) no i robię sobie ten merino.
Jak chodzi o otulacze mam kilka dużych pieluszek muślinowych ale mam mieszane uczucia z takimi typowymi otulaczami co unieruchamiają ręce. W sensie, no fajnie że uspokajają ale podobno ten odruch moro i tak musi się sam wytracić a niby ciasne spowijanie może to opóźnić. Więc mam jeden odziedziczony i coś tam polubione w internecie ale nie kupuje na razie.
Bardziej zajmuje mnie temat śpiworków do spania ale temat wydaje mi się na tyle skomplikowany że co na to popatrzę to tracę zapał i odkładam temat.Kaśka Furiatka lubi tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
Kaśka Furiatka wrote:Nam tłumaczono, ze niestety waga idzie w ślad za bezpieczeństwem. Niestety sama jestem karakanem, łatwo nie będzie sądzę ale nie takie ciężary w robocie dźwigam i dźwigać będę. Także poradzimy i z tym, pewnie sposobem.
Ja niestety móżdżę długo nad wyborami, szukam ciagle taniej, lepiej, szybciej. I gnije, bo z łba nie schodzi. Twój sposób Ciotka najlepsiejszy ❤️
Kropeczko 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ten maxi Cosi to taki przeciętny wagowo, avionauty z kolei leciutkie ale w testach też dobrze wypadają.
Ale taka prawda, że koleżanka wagi piórkowej po cesarce z powikłaniami to nawet tego avionauta z dzieckiem w środku nie dawała rady obsługiwać bez bólu. Więc można sobie planować a życie i tak zweryfikuje.Kaśka Furiatka lubi tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
Kluska wrote:
Z tego samego założenia wychodzę, zawsze mi się tez to sprawdza, jak szybko podejmuje decyzje, to okazuje się udanym zakupem 😊
Kaśka Furiatka wrote:Kupiłam ten sam. Ma dobre opinie, kilku znajomych ma i chwali i co ważne kompatybilny z wózkiem i następnymi fotelikami. Kąt nachylenia fotelika w aucie ok, wiec czeka na sierpień, żebyśmy mogli go odebrać. Tak się wstępnie na odbiór wózka i fotelika umówiliśmy. Od razu na marginesie w sklepie lusterko do auta wzięłam. I zastanawiam się od razu, czy nie zadzwonić i do zamównienia huga nie dorzucić, bo tak czy siak brać będziemy.
W następnym tygodniu rusza już mam nadzieje malowanie vel odświeżanie chaty, potem przemeblowanko i w ślad za tym i będę mogła zamówić wymarzone łóżeczko dla MikroWaćPana, komode, przewijak i wanienkę ❤️ Wreszcie będę mogła chociaż tutaj zamknąć temat ❤️
Mój tez czeka na odbiór na początek września, bo liczę na to, że już wszystko wtedy będę mieć gotowe, bo jak na razie czekam i czekam, aż będę mogła zabrać się za remont pokoiku malutkiej, a bez tego to nie upchnę takich gratów wielkich jak fotelik czy wózek, który musimy pojechać i zamówić w końcu 😅
I chyba jak pojedziemy po wózek, to popytam o otulacze do fotelika, bo tak jakoś przez internet się nie mogę zdecydować, muszę mieć pewność, że do fotelika pasować będzie. I zastanawiam się tez, jaki brać. Bo na pewno ciepły na zimę, jednak jesienna panna mi się szykuje, ale może się urodzić na przełomie września i października i bywa, że wtedy jeszcze całkiem ciepło jest i jak wezmę tylko taki zimowy, to żeby mi się to dziecię nie ugotowało 🤷♀️
Tak samo nie wiem, co z rożkiem i śpiworkiem do spania, jeszcze się waham, więc czekam, żeby nie nazbierać gratów niepotrzebnych. I ja się chyba na gniazdo nie będę decydować, do spania na noc w tym nie ułożę, bo może być to niebezpieczne, różnie mówią, ale koniec końców w łóżeczku nic poza materacykiem i śpiworkiem/rożkiem być nie powinno, a w ciągu dnia nie wiem, czy bym korzystała.
Kocyk kupiłam z mymemi, z wełny merino, jest cudnie mięciutki, ręczniczek tez tam zamówiłam jeden jak na razie, jakość super, więc mogę polecić. 🙂
Kaśka Furiatka wrote:Nam tłumaczono, ze niestety waga idzie w ślad za bezpieczeństwem. Niestety sama jestem karakanem, łatwo nie będzie sądzę ale nie takie ciężary w robocie dźwigam i dźwigać będę. Także poradzimy i z tym, pewnie sposobem.
Kropeczko 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Z tym byciem karakanem to rozumiem bardzo dobrze, więc tez waga tego fotelika mnie lekko martwi, ale nie po to sobie kiedyś mięśnie wyćwiczyłam, żeby ich nie wykorzystać przy noszeniu tego słodkiego ciężaru 😀Kluska, Kaśka Furiatka lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, zespół Sjogrena, mutacja MTHFR (heterozygotyczna), KIR AA
starania od 2018
1 IUI-luty 2021 👍🏻kwiecień 2021-poronienie zatrzymane-Zuzanka 13 tc👼🏻
2 IUI-sierpień 2021👎🏻
3 IUI-październik 2021👎🏻
4 IUI-listopad 2021-cb😞
lipiec 2022-start IVF
pobrane 12🥚5 zarodków-0❄️
Transfer świeżaczka w 3 dobie-puste jajo
IVF nr 2-październik 2022
pobrane 8🥚❄️❄️ 4AB i 6BB
Transfer swieżaczka w 3 dobie-cb
23.01.2023 transfer❄️4AB (wlew z accofilu, embryoglue, accofil, encorton, acard)
5 dpt- ⏸️11 dpt-beta 140 14 dpt-463 17 dpt-1396 22 dpt-5329 28 dpt-21347
23.02-mamy❤️i 0,87cm👶🏻
03.04 (13+1)-prenatalne+pappa-wszystko ok😊
29.05 (21+1)-połówkowe-404g zdrowej 👧🏻
08.08 (31+2)-prenatalne-1602g Bąbelinki🩷
14.09.2023(36+4)-cc-2660g i 55cm Szczęścia -
Kropeczko 🤞😘 jestem z Wami myślami,mam nadzieję,że teraz nie będzie aż tak bolesne "podlaczanie" balonika 😘😘😘
Kluska cieszę się,że stres z Was zszedł, mam nadzieję,że teraz możesz być spokojna 💟😘
Co do fotelika to dostałam aveionouta,byli bardzo z niego zadowoleni,jedynie co to dokupię do niego bazę😉Kluska lubi tę wiadomość
I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Kropeczko strasznie Was męczą 😔 mam nadzieję że drugi balonik pomoże I coś drgnie 😘 jestem z Tobą kochana 😘Córka z zespołem wad genetycznych , 6 strat, mthfr, pai1 plus amh 0.27, decyzja o AZ.
05.10.2022 transfer AZ 🥰
Bhcg 7dpt - 33.2, 9dpt -79, 12dpt - 202, 16dpt - 1073.
09.11.2022 - jest ❤
12.12.2022 - usg prenatalne, 6 .5cm szczęścia ❤
27.02.2023 - usg połówkowe , 590g synka
28.04 - usg 3 trymestr, 2kg chłopaka ❤
26.05 - 2600g synka
07.06.2023 - synuś jest z nami, 3380g i 54cm do kochania
-
O właśnie, ja tez się od kilku dni zastanawiam w co ubrać dziecko na wyjście ze szpitala w pierwszych dniach grudnia 😅 te otulacze do fotelika to dla mnie kosmos jak to przeglądałam 😂 kupiłam śpiworek do wózka ale ten to zdecydowanie za długi i za ciężki do fotelika 0-13kg, dluuuugi i gruby zw na 2cm wełnę merino 🫣 a np taki otulacz z cybexa to kosztuje fortunę 😂
15. 03.2023 FET 4AA🥳🥳🥳!!!
5dpt ⏸️
6dpt Bhcg 38.4 mlU/mL
8dpt Bhcg 132.3 mlU/mL
10dpt Bhcg 337.2 mlU/mL
12dpt Bhcg 824.8 mlU/mL
14dpt Bhcg 2152.3 mlU/mL
16 dpt GS 6mm + YS
21 dpt Bhcg 21472.3 mlU/mL
6w5d CRL 7.92mm + ♥️ + krwiak
8w0d CRL 1.71cm + ♥️
10w0d CRL 3.22cm
12w3d CRL 6.3cm, prenatalne okej, chłopiec 🚗💙
20w3d prenatalne II, 380g 🤩
20.11 CC, 55cm, 3340g, 38+3
04.2024 - naturals, rośnie mała Mikuszelka 🚺
26.08.24 20w6d II prenatalne - 340g 🌸
CC planowane na 29.12.2024 38+6
Marcelka, 3380g, 52cm
Sprzedaje na Vinted rzeczy po maluszkach 🛍️🛍️🛍️🛒🛒🛒
https://www.vinted.pl/member/107424262-pattbbb -
Ja dostanę w spadku fotelik cybex aton Q i tylko zastanawiam się nad baza. Siostra nie używała i mowi żeby nie kupować teraz bo dziecię pojeździ tylko rok w tym foteliku.
Wy dziewczyny planujecie bazę czy zapinanie na pasy?
Salome Ty jesteś mistrz w zakupach. Tak zorganizowanej osoby dawno nie widziałam 💪🏻💪🏻💪🏻 choć ja tez wole wcześniej mieć wszystko dograne
PatrycjaBbbbb ja chyba wyniosę w kombinezonie mlodego ze szpitala.Salome lubi tę wiadomość
-
A coś w ogóle ruszył ten poprzedni balonik? W jakimś mocno popularnym miejscu jesteś albo układ gwiazd że dużo dziewczyn rodzi, że aż zator na porodówce.
Mega trzymam kciuki, jesteś bardzo dzielna.
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.