udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
monester wrote:Z tym okresem do też jest teoria że jeśli karmisz 100 minut na dobę to okres nie przyjdzie 😃 albo jeśli karmisz w nocy. To wszystko jednak jest tylko chyba życzeniem, bo nie znam osoby, u której by się to sprawdziło. Jestem tak bardzo odzwyczajona od miesiączek, że potrafię po prysznicu się ubrać , łażę już po domu i nagle czuje że mnie zalewa -a ja zapomniałam podpaski/tamponu założyć 😃😅
Także dobrze że człowiek w domu siedzi bo jeczze by w pracy zapomniał,😃
Dziwne teorie ale u mnie jakby pasują U nas kp właśnie głównie w nocy i to są normalne 10 minutowe karmienia a do południa jest "wolne cycowanie". Bo mała lubi się delektować... Chciałabym żeby to było raczej jem 10-15 minut i lecimy dalej ale u niej to zwykle bliżej 20-30. Ale tyle walczyłam o te militry mleka dla niej że żal mi teraz jej to zabierać, napewno wytrzymam do RD a później zobaczymy. -
Nowa na forum wrote:Ale długo nie miałaś, super. Ja już po 3 mcach dostałam.
A macie jeszcze linea negra? Bo moja jakoś się trzyma, tylko odrobinę zbladła, ale jest 🤔
-
Mi_Lusia wrote:U mnie są 2-3 nocne karmienia, zaraz mała będzie miała 8 miesięcy i miesiączki na horyzoncie brak (oby jak najdłużej) 😉 moja koleżanka dopóki nie odstawiła nocnego karmienia też nie dostała okresu, a ona chciała szybko starać się o drugie. Mojej siostrze po pierwszym dziecku okres wrócił dopiero po całkowitym zaprzestaniu kp. Ile kobiet tyle przypadków 🙂
-
xxMiaxx wrote:Mój waży 9700 i jesteśmy na 4 ale myślę że zużyjemy te 2 paczki i będę zamawiać 5. Nam nie przeciekają ale zawsze zmieniam jak widzę że te gumki się odciskają na nóżkach i jakoś przy zapięciu czuje różnicę kiedy już nie tak leżą na tyłku więc właśnie będę patrzeć jak sytuacja na koniec 2 paczki 🙂
-