X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kessa wrote:
    Jak ubieracie dzieciaki teraz na podwórko? Powiedzmy te 10-12 dr no i powiedzmy, że nie wieje? 🙈
    Ja nic nie zmieniam tylko teraz nie ma polspiworka czyli Bodziak i kombinezon z merino, komin i czapka

• Rosa_13 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kessa wrote:
    Jak ubieracie dzieciaki teraz na podwórko? Powiedzmy te 10-12 dr no i powiedzmy, że nie wieje? 🙈

Moja wczoraj body długi rękaw, kombinezon merino, czapka i już bez spiworka w wózku. Ale dzisiaj to nie wiem, bo ma być 17 stopni 🤔

age.png

Moja Dziewczynka 3500g ❤️🌹
  • _Pina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zakładam dresowy kombinezon z lekkim ociepleniem w środku a pod spód body. Na wierzch dam kocyk a śpiworek wypnę. U nas dzisiaj 15 stopni i bez wiatru.

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • AnkaSłomianka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kessa wrote:

Powiedzmy że sama nie wiem 🫣🤣
    Wczoraj było balwelniane body i spodnie, na to merino + czapka i śpiworek z wózka 5TOG i to było za duzo.
    Z tym że u nas wieje a młody na spacerze głównie śpi.
    Teraz jest już 16,5 stopnia, na następną drzemkę planuję spacer i serio nie wiem. Chyba pod śpiworkiem zostanie tylko od pasa w dół angora luzem 🤣
    Kupiłam już dwie kurtki, dziś powinny być w paczkomacie - wiatrówka i taka cieplejsza z polarem wewnątrz. Btw kupiłam też kombinezon merino rozmiar 80- obecny jest na styk, myślicie Że 80 będzie dobre na jesień jeśli teraz Moody ma 71cm? Przyrostami masy ciała zwolnil( wiadomo) to centymetry chyba też już nie będą galopować ?

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ