udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
monester wrote:Gosinka jezcze dwa ważne pytania - co to był za guzek ?
A drugie - czy rozwiązałas problem ze stokke 😅
Haha szacuneczek za pamięć 😅 akcja podnóżek zakończona sukcesem, Stary skręcał krzesełko trzy razy, ale w końcu jest jak należy 😃
A guzek był pozostałością po laktacji, aktualnie w cyckach czysto.monester, Nowa na forum, WiosnyFanka lubią tę wiadomość
-
gosinka wrote:Haha szacuneczek za pamięć 😅 akcja podnóżek zakończona sukcesem, Stary skręcał krzesełko trzy razy, ale w końcu jest jak należy 😃
A guzek był pozostałością po laktacji, aktualnie w cyckach czysto.
A to z kolei ja dopytam też o guzek. Co to dokładnie było? Chodzę po ścianach, bo też w czasie USG wyszedł mi guzek i czekam na biopsję. W głowie już najgorsze myśli co będzie z małym, że mąż sam sobie nie poradzi itd 😭 -
Miaxxx gratulacje! Myślałam, że razem zaczniemy procedury w maju, a tu taka zmiana. Zazdroszczę Ci
Ja kończę KP w tym miesiącu, ale u mnie były cykle bezowulacyjne, więc nie spodziewam się cudów. Pomijając zbliżenia z częstotliwością raz na miesiąc 😴xxMiaxx lubi tę wiadomość
* HyCoSy; CLO/Letrozol + Ovitrelle/Zivafert ❌; 3x IUI ❌
* IVF - transfer 11.2023 -> 07.2024 córeczka na świecie -
monester wrote:A ktoś jeszcze poza mną zachowuje obecnie czystość małżeńska 😅? Czy jak to się tam nazywa?
My 🤣🫣😳
Ale dwa razy było blisko, tylko młody wstał
On juz do wizji bycia jedynakiem się chyba nastroiłmonester lubi tę wiadomość
-
Jenny93 wrote:A to z kolei ja dopytam też o guzek. Co to dokładnie było? Chodzę po ścianach, bo też w czasie USG wyszedł mi guzek i czekam na biopsję. W głowie już najgorsze myśli co będzie z małym, że mąż sam sobie nie poradzi itd 😭
W opisie badania jest zmiana dysplastyczna z kilkoma mniejszymi torbielami. Nie miałam zleconej biopsji i rzeczywiście z czasem guzek się zmniejszył i jest praktycznie niewyczuwalny.
Wiem, że łatwo powiedzieć, ale postaraj się nie martwić. Ja oczywiście miałam tak jak Ty, że w myślach najgorsze scenariusze, ale dziewczyny tutaj mnie wtedy uspokoiły, że wiele zmian w piersiach jest niegroźnych i wymaga jedynie regularnej obserwacji. Kiedy masz biopsję? Jak duży ten guzek? -
AnkaSłomianka wrote:My 🤣🫣😳
On juz do wizji bycia jedynakiem się chyba nastroił
Pocieszam że u nas mała ma rok a my dalej jak w zakonie 🤣 no kurde ale nie ma kiedy 🙈 ale już podjęta decyzja, przenosimy się do innej sypialni a w obecnej robimy małej pokój. Jadę dzisiaj zobaczyć farby 😍monester, izabelka90, gosinka, Monita, Nowa na forum, WiosnyFanka, Krakus lubią tę wiadomość
-
AnkaSłomianka wrote:My 🤣🫣😳
On juz do wizji bycia jedynakiem się chyba nastroił -
Rosa_13 wrote:Pocieszam że u nas mała ma rok a my dalej jak w zakonie 🤣 no kurde ale nie ma kiedy 🙈 ale już podjęta decyzja, przenosimy się do innej sypialni a w obecnej robimy małej pokój. Jadę dzisiaj zobaczyć farby 😍
-
U nas seksy coraz częściej ale w ogumieniu jeszcze. Raz mieliśmy taką akcję, że mały w dostawce się przewracal i stękał, ja w śmiech bo zaczął to robić jak Stary za mamę zaczął się zabierać 😅 no śmieszne to seksy były 😅
Ogólnie próbuje małego w łóżeczku w swoim pokoju zostawiać, pierwsza noc za nami i jak do 24 obudził mi się 3 razy tak wylądował ze mną w łóżku już ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 09:43
Osa 🐝 lubi tę wiadomość
4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
(neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
13+3 6,7 cm 💙
21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
31+3 III prenatalne 1969g 💙
Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
4❄ pgta 😊
-
xxMiaxx wrote:Hej dziewczyny !
Ja z najnowszymi wieściami , pokarm w piersiach zaniknął, wydaje mi się że miałam dni płodne bo był etap sporych upławów i że synek jakoś szybciej zasypiał to rodzice skorzystali może z dwa razy i znów dawno nic nie było 😅 w niedzielę wzięłam ostatnią tabletkę no i tak sobie czekałam na ten okres biorąc pod uwagę że może się coś wydarzyć ale po tylu latach starań nie sądziłam że może 😅 wczoraj jakoś średnio się czułam , taka zmęczona bardzo i dzisiaj to samo , ledwo po 6 wstałam z małym a w ciągu dnia zmęczenie nie odpuszczało , więc stwierdziłam a co mi tam siknę sobie i nagle naturalne dwie kreski 🙈
https://zapodaj.net/plik-8UHZSv1wsT
I to z testu popołudniowego także trochę szok, ze może skończy się bez tej miesiączki 😅 wiecie jak to na początku , może być różnie , na dniach postaram się zrobić betę i zobaczymy czy się prawidłowo to rozwinie bo to nigdy nie wiadomo .
Pierwsze co jak przyszłam do mojego męża z tym testem to powiedziałam że mam nadzieję że więcej niż jedno jajko mój organizm nie wypuścił po takim czasie 🙈xxMiaxx lubi tę wiadomość
-
monester wrote:No właśnie właśnie bo to jest kwestia tego że jak my jesteśmy przytomni i moglibyśmy to dziecko płacze 😅 albo śpi niespokojnie i co chwila trzeba łazić do niego
My w tygodniu śpimy osobno, co niestety nie sprzyja bliskości. A w weekend młody często ląduje w naszym łóżku, więc nie ma jak. Ostatnio było już bardzo gorąco, ale okres mnie powstrzymywał 🥲 Jesteśmy UMÓWIENI w ten weekend na jakieś bzykanko, ale zobaczymy co nam z tego finalnie wyjdzie 😀 Stary jak zobaczy kurewskie majtki zamiast bezszwowych to możemy nie doczekać do akcji 😂🫢izabelka90, Nowa na forum, AnkaSłomianka, monester, WiosnyFanka, Mimi09 lubią tę wiadomość
-
Gosinka 😂😂😂
gosinka lubi tę wiadomość
4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
(neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
13+3 6,7 cm 💙
21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
31+3 III prenatalne 1969g 💙
Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
4❄ pgta 😊
-
Osa 🐝 wrote:My dziś w dresiku, komin i czapka bawełniane
pod spodem body krótki rękaw, jak zasnęła to kocyk na nóżki
meeega ciepło, na słoneczku na pewno miałyśmy 20 st. Ja krótki rękawek to młodej dodatkowa warstwę. Właśnie dziś w szafie zauważyłam kombinezon dresowy, który dostała w prezencie 🙈 ten baby brain mnie wykańcza.. też Wam się nasiliło?? Ja czuję się jak idiotka 😂
Dziś robiłam sobie kolację i o czymś pomyślałam, że muszę zrobić - dodam, że to było ważne.. poszłam zalać herbatę i zapomniałam 😤 czaicie, że do teraz nie pamiętam co to było 😆Osa 🐝 lubi tę wiadomość
-
gosinka wrote:My w tygodniu śpimy osobno, co niestety nie sprzyja bliskości. A w weekend młody często ląduje w naszym łóżku, więc nie ma jak. Ostatnio było już bardzo gorąco, ale okres mnie powstrzymywał 🥲 Jesteśmy UMÓWIENI w ten weekend na jakieś bzykanko, ale zobaczymy co nam z tego finalnie wyjdzie 😀 Stary jak zobaczy kurewskie majtki zamiast bezszwowych to możemy nie doczekać do akcji 😂🫢
My też osobno śpimy.. i to totalnie gasi płomień 😂
Może faktycznie czas się umówić ? Będzie wiadomo co i kiedy😅gosinka lubi tę wiadomość
-
Moja księżniczka ma dziś 6miesiecy 🎂 🎁 kiedy to zleciało 🥹 codziennie mnie czymś zaskakuje i rozśmiesza od samego rana 😍 dziś np. Po przebudzeniu śmiesznie wypychała językiem dolną wargę😂 tak się uśmiałam 🥹
Monita, Nowa na forum, AnkaSłomianka, Szarlotka90, KateM, gosinka, monester, izabelka90, WiosnyFanka, Krakus, EBa, Dzoana88 lubią tę wiadomość
-
monester wrote:Co do filmu - to patrzyłam na niego jak stara matrona komentując sobie w głowie - ta, cycki cię zabolały to myślisz że w ciąży jesteś, po jednej inseminacji. Naiwna. Ale potem emocje wróciły w momencie punkcji i czekania na ten telefon z laboratorium. I to nerwowe patrzenie na telefon. Żaden film o niepłodności mnie chyba tak nie poruszył. Z tym, że potem zastanowiłam się, czy ta jej reakcja nie była przerysowana ? 1.5 roku starań i taka reakcja na brak wyników ? My tu jakoś dalej tkwiliśmy w związkach po 5-7-10 latach nieskutecznych działań. I co, mniej nam zależało ?
Mnie irytowało w tym filmie tylko to, że on ciągle jakieś alko popijał i jeszcze do tego popalał...nikt mu nie powiedział, że min 3 mce bez używek???