X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • xxMiaxx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    Moja jeszcze się boi sama wstawać. Ale dziś co chwilę siada przede mną i się drze żeby jej ręce dać i trzyma mnie za ręce i wstaje. A jak już stoi to odpycha żeby jej nie trzymać🫣🫣🫣🫣
    Mój to nieważne ile razy gdzieś upadł to twardo staje wszędzie gdzie może 😅 i czasem piszczy jak za szybko podejdę do niego ale jak nie podejdę do poleci 🙈

Starania naturalne od 06.2019.
    💁‍♀️29
    Endometrioza I-II stopień
    Jajowody drożne
    💁‍♂️
    Badanie nasienia prawidłowe 😊
    4% -> 6%
    12.22r start w klinice niepłodności.
    Lametta przez 6 cykli.
    Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
    22.09.23 Start Stymulacji
    2.10 Punkcja 🥚🥚
    7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
    4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
    11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
    19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
    36t4d B 2730g 53cm💙
    Mamy ❄️❄️
    1.04 7t2d ciąży naturalnej ☺️
    age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xxMiaxx wrote:
    Mój to nieważne ile razy gdzieś upadł to twardo staje wszędzie gdzie może 😅 i czasem piszczy jak za szybko podejdę do niego ale jak nie podejdę do poleci 🙈
    A moja się boi wstawać sama. Albo jak próbuję wstac trzymając się narożnika to się nogi rozjeżdżają i już ma nerwy.🤣

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ma też obniżone napięcie brzucha i chodziliśmy do fizjoterapeutki ale mówiła że już nie musimy bo ładnie nadgonila. I że nie spodziewała się że mała tak z dnia na dzień zacznie raczkować i zasuwać wszędzie gdzie się da. Jedynie mamy przyjechać do kontroli za 2 tygodnie to zobaczy jakie postępy.

age.png
‹‹ 1530 1531 1532 1533 1534
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ