X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Saimi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_89 wrote:
    Nam jeszcze zostały zapasy 2 i kończymy, my kendamil kozie , planuje zmienić ? A wy nie ?

Dźwięki zwierzęta jeszcze nie, ale rozpoznaje. Jak ma podać raczej poda te podstawowe.
    Puzzli czu czu z dziurką jeszcze dokładnie nie włoży.
    W jakieś restauracji złapała drążek zwykły plastikowy i nałożyła kołka bez wcześniejszego podgladu 🙂 ja mam drewniane trochę trudniejsze w domu i jeszcze ciężko 🙂

Chyba przechodzimy na 3. My od urodzenia Nan opti pro plus i przy nim zostajemy.

1 ivf i A na świecie ❤️🥰💓
    Czy będzie kolejny cud?

age.png
  • Saimi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    To samo, dostałam właśnie fakturę i mi się przypomniało i nie mogę przestać o tym myśleć. I też te nasze komplikacje mi siedzą w głowie. Jeden zarodek został

Myślę, że wiele z nas ma takie myśli i wątpliwości.

1 ivf i A na świecie ❤️🥰💓
    Czy będzie kolejny cud?

age.png
  • Osa 🐝 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saimi wrote:
    Myślę, że wiele z nas ma takie myśli i wątpliwości.

Dokładnie. Ja już żyje grudniem (fv).
    Dziś byliśmy na wyjściu i oczywiście pytania kiedy kolejne, jak nie teraz to kiedy, jedno za drugim a nie czekanie. Ja pierd. I pierwsze co miałam w głowie : dwa czekają , a czy dają ciążę ?
    Pomijam podejście tych os. Bo tego nie da się skomentować, ale myśli krążą wokół rodzeństwa,
    Które czeka.

Swoją drogą , małej na tackę od krzesełka przykleiłam dwie naklejki z główkami „dzidzi” tak o , bo były dwie, a tata zaraz skojarzenia, że to ta dwójka, która czeka.. 🥹 ach. U nas niby wiek pozwala, ale aspekt życia, czy damy radę, jesteśmy sami, bez dochodzących dziadków nawet awaryjnie. Z drugiej strony wiem, że podołamy,
    Bo kto jak nie my 🥹

event.png
    39+1 4000g 56cm ☀️
    👧🏻♡
  • Nowa na forum Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Nowa na forum a Ty będziesz transferować jeszcze raz?
    U nas przynajmniej jeden problem mniej bo jesteśmy bez smoczkowi
    Nie wiem. Na razie decyzja odłożona na koniec roku, który zbliża się wielkimi krokami. Z jednej strony zawsze chciałam mieć dwoje dzieci, z drugiej bardzo boję się, że powtórzy się łożysko przodujące. Nie wyobrażam sobie zostawić małego na miesiąc i leżeć w szpitalu. Często myślę, co zrobię, jeśli spróbuję i tak się stanie. Chyba po prostu będę ryzykować i zostanę w domu, bo innej możliwości nie widzę.
    Z drugiej strony mamy te dwa zarodki, jak pomyślę, że to takie dwa moje szkraby 🥺...wiem, że to tylko zarodki, ale...
    Obawiam się też o to, jak dam radę z dwójką... już i tak mało śpię od roku, jeśli drugie będzie równie wymagające pod tym względem...ja na pomoc w opiece nie specjalnie mogę liczyć .
    Szkoda, że nie mogę poczekać kilka lat, choćby 3-4, aż synek podrośnie. No ale nie mogę, pesel jest jaki jest.
    Czasem myślę, że najlepiej jakbym zrobiła transfery i nic z tego nie wyszło...
    Głowa pęka od tych myśli, żadne rozwiązanie nie jest dobre

37+3: 2600 g 🥰

age.png
‹‹ 1581 1582 1583 1584 1585
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ