X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi_Lusia wrote:
    Ja ostatnio robiłam podobnie, ale bez podrobów, bo ich nie lubimy 🙂
    Z pasztetów polecam jeszcze z cukinii. Pyszny.
    Daj przepis na pasztet bez podrobów i ten z cukinii

• Cynamonka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    Dasz przepis?
    My wróciliśmy z tygodniowych wakacji, na śniadaniach i obiadokolacjach moja córka prawie nic nie jadła poza pomidorem, arbuzem i okazjonalnie parówką. Masakra, drugiego dnia poszłam do sklepu i kupiłam to co wiem, że lubi i ją dokarmiałam w pokoju ale też te ilości nie były oszałamiające. Jedyny plus to, że mój mąż zobaczył jak wyglądają całe dnie z niejedzeniem naszego dziecka i to na prawdę cierpliwości kosztuje dużo. A no i już nie chce jeść w krzesełkach do karmienia tylko siedzi na zwykłym krześle - całe 3 minuty a reszta to chodzenie za nią po sali - trochę miałam dość tych posiłków.

Mój ulubiony to ten z jadłonomii:
    https://www.jadlonomia.com/przepisy/pasztet-soczewicowy-ze-sliwka/
    (Dziecku można odłożyć porcję bez sosu sojowego i upiec w foremce do babeczek)
    AniaGotuje, której niezawodność jest równie wielka jak jej tajemniczość, tez ma fajny przepis:
    https://aniagotuje.pl/przepis/pasztet-z-soczewicy
    Ale z pasztetami jest o tyle łatwo, że można tam wrzucić wszystko i jak się konsystencja będzie zgadzała, to zawsze coś wyjdzie.

1 IV: start wrzesień '23
    Punkcja: 5 dojrzałych komórek (przy estradiolu 670!), mamy 3 zarodki
    1 Transfer (4bb) - 10dpt 423 -> 14dpt 1981 -> 16dpt 3721
    USG 22dpt - zarodek jest, serduszka jeszcze brak
    USG 29dpt - jest ❤️
    Nifty - ryzyka niskie 🎉 i jest to chłopczyk 🐻

Zostały ❄️❄️

age.png
‹‹ 1634 1635 1636 1637 1638
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ