udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
monester wrote:Ale masz dzisiaj 6 czy 7 dpt?
Przykro mi ;(
7 dot (bez 6 h) wiadomo że zrobię test jeszcze jutro i znając życie to i po jutrze ale wynik transferu niestety znam 😔
Ciężkie to wszystko, ja psychicznie udaje zawsze twardziela ale w środku jestem miękka klucha i pewnie czeka mnie kilka dni płaczu i rozpaczania 😭🤦🏼♀️ -
Przykro mi Kochana, ściskam Cię 🫂Rosa_13 wrote:7 dot (bez 6 h) wiadomo że zrobię test jeszcze jutro i znając życie to i po jutrze ale wynik transferu niestety znam 😔
Ciężkie to wszystko, ja psychicznie udaje zawsze twardziela ale w środku jestem miękka klucha i pewnie czeka mnie kilka dni płaczu i rozpaczania 😭🤦🏼♀️
A zastanawialiście się może nad kolejną procedurą? Czy to już nie wchodzi w grę?
-
izabelka90 wrote:Przykro mi Kochana, ściskam Cię 🫂
A zastanawialiście się może nad kolejną procedurą? Czy to już nie wchodzi w grę?
Dziękuję ❤️
Sama nie wiem, nie wiem czy nie szkoda mi kasy na to wszystko i nerwów. Wiem że pieniądze nie są najważniejsze ale w tym roku chcemy zacząć budowę domu. Muszę ochłonąć, pomyśleć, i podjąć dezycje😔 -
izabelka90 wrote:Kupiłam, okaże się czy moje dzikie dziecko usiedzi kilka chwil przy nim 😂😂
Ja robię listę prezentów na roczek, ale jak zobaczyłam cenę to też od razu zamówiłam, bo strach że znowu będą kosmiczne 🙈😂
Swoją drogą co polecacie dla roczniaka z zabawek tak żeby właśnie posłużyło na dłużej niż 5 sekund? Sprawdziły się u Was np. tablice manipulacyjne? -
Wieża kubeczkowa dumel, sorter ruchomy yokidoo, właśnie domek i arka noego. Jakiś duży samochód wywrotkaJenny93 wrote:Ja robię listę prezentów na roczek, ale jak zobaczyłam cenę to też od razu zamówiłam, bo strach że znowu będą kosmiczne 🙈😂
Swoją drogą co polecacie dla roczniaka z zabawek tak żeby właśnie posłużyło na dłużej niż 5 sekund? Sprawdziły się u Was np. tablice manipulacyjne?
Jenny93 lubi tę wiadomość
-
Tablice dostał na Wielkanoc i tak samo stolik edukacyjny,czasem podejdzie i pogrzebie jeszcze przy tym. Stolik mamy drzewko z mamabruum to zaczyna wspinać się na niego i trzeba pilnować i ściągać nóżki 🫣Jenny93 wrote:Ja robię listę prezentów na roczek, ale jak zobaczyłam cenę to też od razu zamówiłam, bo strach że znowu będą kosmiczne 🙈😂
Swoją drogą co polecacie dla roczniaka z zabawek tak żeby właśnie posłużyło na dłużej niż 5 sekund? Sprawdziły się u Was np. tablice manipulacyjne?
Mamy wieże z takich kartoników kostek ale jeszcze nie układa, rozwala ja albo bierze te kostki i wkłada coś do nich .
https://allegro.pl/oferta/piramida-zabaw-do-nauki-wieza-dwujezyczna-zwierzeta-50-slow-od-1-roku-16822352434
Jakiś czas temu kupiłam pociąg safari dumel i dostał takiego hipcia co karmi się go ciasteczkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 13:51
-
A może w pl z programu mz ?Rosa_13 wrote:Dziękuję ❤️
Sama nie wiem, nie wiem czy nie szkoda mi kasy na to wszystko i nerwów. Wiem że pieniądze nie są najważniejsze ale w tym roku chcemy zacząć budowę domu. Muszę ochłonąć, pomyśleć, i podjąć dezycje😔 -
Rosa, ja żyję z dnia na dzien z nadzieją, że ta ciąża trwa, a wizytę mam dopiero 27 września. Stresujący jest dla mnie ten początek, po prostu liczę, że wszystko jest ok. Dziękuję, że pytasz 🌸Rosa_13 wrote:Dziękuję 🍀 a jak Ty się czujesz?IVF:
I FET -> 07.2024 córeczka na świecie
II FET 05.2025 👎🏻cb
III FET 06.2025👎🏻
IV FET 07.2025 🍀 -
Moja ma zestaw drewniany z mamabrum i tym wszystkim bawi się codziennie. Wkłada sobie drewniane elementy przez rozne otwory do pudełka, nakłada kółeczka na palik itd. Link: https://mamabrum.eu/p/65/1050/pudelko-edukacyjne-montessori-dla-malych-dzieci-6-zabawek-zestawy-edukacyjne-zabawki.htmlJenny93 wrote:Ja robię listę prezentów na roczek, ale jak zobaczyłam cenę to też od razu zamówiłam, bo strach że znowu będą kosmiczne 🙈😂
Dostała tez na roczek taki jeździk z mamabrum, który kiedyś się zamieni w hulajnoge i sama chce na tym siedzieć, więc ją wożę po mieszkaniu.
Edit: ja myślałam, że tablica manipulacyjna to super zabawka, ale bylysmy ostatnio w mieście w bawialni i nie chciała się tym bawić. Może warto zobaczyć u kogoś, albo właśnie w bawialni czy w ogóle będzie zainteresowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 14:23
IVF:
I FET -> 07.2024 córeczka na świecie
II FET 05.2025 👎🏻cb
III FET 06.2025👎🏻
IV FET 07.2025 🍀 -
Ja polecam jakiś fajny jeździk do zabawy (autko, rowerek lub inne) lub parking dla autek 😜 reszta zabawek w domu służy matce do ścierania z nich kurzu i układaniu na regałach 😆 no i dla mnie nieużywane zabawki stojące na podłodze i duże to horror 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 14:29

15. 03.2023 FET 4AA🥳🥳🥳!!!
5dpt ⏸️
6dpt Bhcg 38.4 mlU/mL
8dpt Bhcg 132.3 mlU/mL
10dpt Bhcg 337.2 mlU/mL
12dpt Bhcg 824.8 mlU/mL
14dpt Bhcg 2152.3 mlU/mL
16 dpt GS 6mm + YS
21 dpt Bhcg 21472.3 mlU/mL
6w5d CRL 7.92mm + ♥️ + krwiak
8w0d CRL 1.71cm + ♥️
10w0d CRL 3.22cm
12w3d CRL 6.3cm, prenatalne okej, chłopiec 🚗💙
20w3d prenatalne II, 380g 🤩
20.11 CC, 55cm, 3340g, 38+3
04.2024 - naturals, rośnie mała Mikuszelka 🚺
26.08.24 20w6d II prenatalne - 340g 🌸
CC planowane na 29.12.2024 38+6
Marcelka, 3380g, 52cm
Sprzedaje na Vinted rzeczy po maluszkach 🛍️🛍️🛍️🛒🛒🛒
https://www.vinted.pl/member/107424262-pattbbb -
Moja na roczek dostała Arkę to średnio zainteresowana jedynie powyrzucać wszystkie zwierzęta i idzie dalej. Dostała też taki wózek https://allegro.pl/oferta/chodzik-3-w-1-z-lalka-little-smoby-17832710514. To chodzi sobie z nim po domu ale pierwsze co robi zanim to weźmie to wyrzuca lalkę🤣 a najlepiej to się bawi samochodami i dinozaurami razem z bratem.🫣
-
Krakus wrote:Rosa, ja żyję z dnia na dzien z nadzieją, że ta ciąża trwa, a wizytę mam dopiero 27 września. Stresujący jest dla mnie ten początek, po prostu liczę, że wszystko jest ok. Dziękuję, że pytasz 🌸
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i szybko zleciał czas do wizyty ❤️🍀
Krakus lubi tę wiadomość
-
Jenny93 wrote:Ja robię listę prezentów na roczek, ale jak zobaczyłam cenę to też od razu zamówiłam, bo strach że znowu będą kosmiczne 🙈😂
Dla roczniaka polecam kostkę sensoryczna, puzzle czuczu, pianinko dotykowe baby Einstein.
U nas na dłużej zajmują kredki, bloki, kolorowanki ale nie mogę jej wtedy samej zostawić bo ściany ozdabia 🤣
Ostatnio taka dumna przybiegła, wzięła mnie za rękę, zaprowadziła do przedpokoju i mówi miauuuu, narysowała kotka na ścianie 🤣
Jenny93, Monita, Nowa na forum lubią tę wiadomość
-
Rosa, dużo siły!❤️
Jenny- u nas najlepiej się sprawdza rolka papieru toaletowego, surowy ziemniak i puszka kociej karmy
A tak serio to polecam klocki MODU - na Limango bywają w bardzo dobrych cenach, są różnej wielkości zestawy niekoniecznie za miliony
Z muzycznych DJ królik robi fajną robotę i dla rodziców w miarę łaskawy.
Lego duplo- mamy dużo zestawów ale autobus wygrywa z innymi.
Jenny93, Rosa_13 lubią tę wiadomość