udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiscie, ze jest cudem 💙Cynamonka wrote:U mnie beta ani drgnęła. W międzyczasie zrobiłam z 5 sikańców, oglądałam je pod każdym kątem, również z latarką, bo gdzieś kiedyś była taka jedna mityczna ciąża na tym forum, co 7dpt miała wynik jednocyfrowy 🤡 Otwieram dziś wino.
Po nieudanym transferze mam poczucie, że mój syn jest absolutnym cudem.
Dzięki za radę dot. histeriskopii, Milusia. Zapytam o to doktorka. Też mi się wydaje, że może coś być na rzeczy.
Nie wiem czy dobrze oatrze w stopkę i synek udany za pierwszym transferem ?
Kochana ! Jeszcze sie uda I bedzie mial rodzenstwo ! Ja w to wierzę głęboko !wierzę w każdą z nas ! 🥰
Nasza coreczka jest z 10 transferu 🩷
Gdzie po drodze ciaze biochemiczne i poronienia i myslalam ,ze juz nigdy nie nazwie mnie nikt swoją MAMĄ ❤️a jednak jest obok nas krzyczy piszczy dokazuje czasami ,ale to największy cud jaki moglibyśmy sobie wymarzyć.
Szukałam na forum dziewczyn ktore miały tez tyle transferów i zawsze widziałam 5 ,3 ,7 ,a my ? 10 😔13 zarodkow i jeden cud 🩷
Nie wiem czy wierzycie w takie rzeczy ,ale 9 transferów nie udanych przed 10 próba zrobiliśmy oboje odrobaczanie organizmu i udało sie ( kiszonki przez 2 dni plus syrop z apteki )
Pomyślałam moze pomoglo ? A moze przypadek ? Moze wreszcie los sie do nas uśmiechnął?przed tym transferem powiedziałam, ze na nowo chce to powtórzyć i beta dodatkia. Nie wiem co dalej bedzie 🤷♀️czy kropeczek z nami zostanie juz na zawsze czy nie ,ale wierzę, ze to nam pomoglo .
Nie możliwe, ze leki zawsze te same wszystko bez zmian i sie nie udawało, a tu nagle niespodzianka 🩷
Lekarze jeszcze mowili ,ze moze problem z zarodkami . Zbadaliśmy maluszka po poronieniu i byl zdrowym chłopcem,wiec odpada myślenie o problemach z zarodkami .
Jesli wierzycie to spróbujcie, a moze akurat jednak to zadziała 🙏🙏🙏👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
3procedury łącznie 10transferów i jedna upragnionaCiaza🩷
38+5 córeczka jest na Świecie 🩷
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
13.10 wizyta monitorująca
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Beta hcg :8dpt 30,2 / 10dpt 92,7 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀
Na zimowisku ❄️❄️ Blastocysty

-
Gonia rozwiniesz dokładnie odrobaczanie ?
Ja teraz też o tym pomyślałam , ale dostałam tabletki . Mam brać 3 dni później 21 dni przerwy i znów 3 dni .
Piję sok z kiszonych buraków , ale chciałam dopytać jak Ty konkretnej robiłaś przez te 2 dni .
Trzymam mocno kciuki za Twojego kropka ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:25
Gonia.. lubi tę wiadomość
-
Jasne juz wrzucam kartoe co dostalam przed ciążą z mala ,wiec nie jest jakas piękna bo juz troszke ma ,ale mysle ,ze doczytasz sieStaraczka2023 wrote:Gonia rozwiniesz dokładnie odrobaczanie ?
Ja teraz też o tym pomyślałam , ale dostałam tabletki . Mam brać 3 dni później 21 dni przerwy i znów 3 dni .
Piję sok z kiszonych buraków , ale chciałam dopytać jak Ty konkretnej robiłaś przez te 2 dni .
Trzymam mocno kciuki za Twojego kropka ✊
👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀

-
https://zapodaj.net/plik-rIN8I3JQY9
https://zapodaj.net/plik-20CeFxvZvN
Proszę bardzo 🥰
To sa dwie strony.👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀

-
Dziewczyny, nie obraźcie się, ale profilaktyczne odrobaczanie nie ma żadnego sensu.
Jeśli macie podejrzenia że możecie mieć pasożyty to zróbcie badania, ale nie odrobaczajcie się od tak( nawet domowymi metodami) bo nie ma to żadnego uzasadnienia naukowego.
monester lubi tę wiadomość
-
Niby nie ma żadnego uzasadnienia ,ale moim zdaniem warto spróbować.AnkaSłomianka wrote:Dziewczyny, nie obraźcie się, ale profilaktyczne odrobaczanie nie ma żadnego sensu.
Jeśli macie podejrzenia że możecie mieć pasożyty to zróbcie badania, ale nie odrobaczajcie się od tak( nawet domowymi metodami) bo nie ma to żadnego uzasadnienia naukowego.
To nic szkodliwego zjeść dwa dni kiszonki czy syrop z apteki .
Ja wierzę, ze to nam pomoglo . Nie ma również dowodów na to ,ze leki ktore stosujemy dodatkowo ,aby udała sie ciaza ,ze faktycznie pomagają, a jednak je stosujemy . ( to akurat zdanie naszego profesora ) .
Ja zrobie dosłownie wszystko co da mi iskierke nadzieji i nie bede potrzebowała naukowych dowodów . Patrząc na to jaka żywność mamy to każdy ma w organizmie toksyny itd I z tego tez warto sie oczyścić. Nie mowie ,ze zaraz wyjdą z Ciebie jakies pasożyty ktore sa dostrzegane gołym okiem bo tego oczywiście nikt nie ma na mysli🤣
Edit : biorę eutyrox nie mam tarczyce , biorę acard ckexane gdzie nie ma podowod do tego , metformine gdzie cukier idealny ,ale biorę bo wierzę, ze mose komuś gdzies pomoglo i mi tez pomoze .
Gdybyśmy mieli patrzeć tylko na badania naukowe ktore potwierdziły to i tamto to jadłabym dzis tylko progesteron i na tym koniec .
To tylko moje zdanie ,a każdy moze miec na szczęście inne 😊
Uwierz mi ,ze ten kto zaszedł w ciaze za pierwszym czy drugim razem ma z pewnością inne spostrzeżenie, ale jesli walczysz tyle razy to później robisz dosłownie wszystko . Gdyby ktos mi kazal lizać ziemię i iść na czworakachdo Częstochowy bo zwiekszy szanse to tez bym to zrobiła. ....prosteWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:37
👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀

-
AnkaSłomianka wrote:Dziewczyny, nie obraźcie się, ale profilaktyczne odrobaczanie nie ma żadnego sensu.
Mój lekarz rodzinny powiedzial ze każdy profilaktycznie co kilka lat powinien się odrobaczyć .
Szczególnie osoby , które mają dzieci w wieku przedszkolny. .
Swoją drogą np glizdę nie tak łatwo znaleźć, więc to nie do końca zawsze takie oczywiście -
Oczywiacie ,ze tak. Moim zdaniem nikt kto sie odrobacza nie oglada robali w kupię 🙈ale każdy ma toksyny i jesli warto sie raz do roku odrobaczyć to ja wspomniałam tylko ,ze uważam, ze mi to pomoglo . Kto chce niech wierzy kto nie chce niech pominie postStaraczka2023 wrote:Mój lekarz rodzinny powiedzial ze każdy profilaktycznie co kilka lat powinien się odrobaczyć .
Szczególnie osoby , które mają dzieci w wieku przedszkolny. .
Swoją drogą np glizdę nie tak łatwo znaleźć, więc to nie do końca zawsze takie oczywiście
Odrobaczyłam sie przed ciążą z mala I teraz . Stosowałam mnóstwo lekow od accofilu po resztę innych gdzie xala immunologia jest u mnie idealna . Ładuje leki w siebie dosłownie jak w śmietnik i serio jest z czego sie oczyścić .
Nie jeżdżę na dupie bo mnie dupsko swędzi 🤣🤣🤣👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀

-
Mozna nazwać oczyszczeniem organizmu ,aby nikt nie myślał, ze odrobacza sie czlowiek bo go gila w tyłku cos 🤣
To sa mylone pojęcia. Każdy ma świadomość tego co mamy w sklepach jaka żywność byla kiedyś, a jaka jest teraz . Dochodzi ogromna dawka lekow ktore przyjmujemy ,aby doczekać sie upragnionego maleństwa. Nie ciężko sie domyśleć co w organizmie sie dzieje.
Miłego weekendu dziewczyny 🌸
Jesli kogoś uraził mój post to z góry przepraszam 😊
👱♀️34l. 👨🦱41l.start 2021
Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
26.10 II - cień cienia 🙏
Niech stanie sie cud 🙏🍀