udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Iza w ogóle nie lubi tych grających książeczek ? Bo zaraz mam zamiar kupić to co polecilasizabelka90 wrote:Na pewno dostanie kuchnie tą z Lidla.
Na liście póki co mam klocki magnetyczne, LEGO Duplo, książeczki ( chociaż mój mały nie bardzo zainteresowany,ale liczę, że w końcu uda nam się więcej czasu spędzać w ten sposób więc gromadzę).
Wózek zakupowy też zapisuje na listę, ostatnio w Dino młody był zachwycony jak daliśmy mu do prowadzenia ten mały wózek, jeździł jak szalony 🫣
Mamy odkurzacz pionowy z action, to jest hit, sprząta razem ze mną.
Na 6 grudnia kupiłam to
https://allegro.pl/oferta/koledy-dla-dzieci-nacisnij-posluchaj-i-spiewaj-anna-podgorska-m-18032255284
A ta dostał tak po prostu, ale płacze przy tej książce 🫣 mam nadzieję, że się przekona, ale na mikołaja muszę poszukać nowy prezent który będzie go cieszył a nie powodował płacz 🫣
https://allegro.pl/oferta/piosenki-dla-dzieci-nacisnij-posluchaj-spiewaj-anna-podgorska-m-18032264295
mój ma jakieś grające książeczki ale takie plastikowe i on je uwielbia a ja ich nie znoszę i mam ochotę płakać 😂
-
Ja je wyczailam na pierwszej edycji i dziewczyny polecały, także myślę, że śmiało kupuj,fajne są,nie są głośne. Ja myślałam o śpiewaniu klaskaniu przy książeczce a on beczy 🫣 w zeszłym tygodniu był u babci i spakowałam mu ją,myślałam, że może jak ktoś inny z nim usiądzie to będzie inaczej ale było tak samo. Mamy żabę do robienia piany z action to jest to samo jak włączę 🥴monester wrote:Ale Iza w ogóle nie lubi tych grających książeczek ? Bo zaraz mam zamiar kupić to co polecilas
mój ma jakieś grające książeczki ale takie plastikowe i on je uwielbia a ja ich nie znoszę i mam ochotę płakać 😂
Mamy podobne z dźwiękami zwierząt i środków lokomocji to te sobie przyciska.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:12
-
Myślę jeszcze nad paluszkowe malowanki, mamy stolik i krzesełko, młody siada i od czasu do czasu łapie kredki i rysuje kilka kresek,więc może paluszkiem coś poodciska.
-
Nam też się udało załapać na kuchnię z Lidla w dobrej cenie, tylko rozmyślam czy nie zostawić jej na kolejne urodziny dopiero. Planujemy jeszcze kupić małej magnesy na lodówkę z rasami kotów i album z kotami aby z nią oglądać bo ma straszną zajawkę na wszelkie koty. Za to szczekającego yorka w wielkości mikro bała się jak diabeł święconej wody. Prezentowo chcemy kupić dziewczynom jeden wspólny, większy prezent składkowy od wszystkich bo zabawek pełen dom, ale wiadomo że jakieś drobne podarki muszą jeszcze dojść bo ważna ilość paczek dla starszej 😎 Dla małej jeszcze będzie piłka do nogi w wersji mini - wymyśliłam taką z nadzieją że szytej a'la skórzanej piłki nie pogryzie jak wszystkich innych, które do tej pory wylądowały w śmieciach.
Z innej beczki, u nas jutro wielki dzień, wracam do pracy 🙈🥲😱 Niech opatrzność nad nami czuwa. Łatwo nie będzie, ale wyjścia nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:33
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
Jeszcze bardzo Wam polecam książeczki z tej serii. Mamy: zwierzęta, pojazdy i instrumenty.
https://allegro.pl/oferta/sluchaj-i-ogladaj-zwierzeta-ponad-50-dzwiekow-anna-podgorska-17606411919
Mój Młody ma zajawkę na wszelkiego rodzaju pojazdy: koparki, betoniarni, śmieciarki. Ostatnio kupiłam mu śmieciarkę i lawetę z Tuk Tuk Autka i to też jest hit.
A największym hitem ostatnio są zwykłe, plastikowe, rozciągane rurki, które mozna ze sobą łączyć. Kupiłam za grosze bo wyświetliło mi się w polecanych na Vinted i Młody je uwielbia. Robimy z nich bransoletki i naszyjniki dla pluszaków
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g

-