udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
W temacie fikołków to mi skóra cierpnie jak to widzę. Po pierwsze nie patrzy gdzie robi i czasem go muszę łapać żeby nie spadł z łóżka, leci na boki a czasem mu wyjdzie ładny fikołek. A czasem prawie na głowie stanie bo się okaże że jest przy ścianie. Nie ma to nic wspólnego z takim ładnym przewrotem, który my robiliśmy w szkole, toteż boję się czy sobie karku nie skręci. Dodatkowo robi mostek jakby i próbuje w tej pozycji iść po łóżku zwłaszcza jak go cóż zdenerwuje. Ostatnio się śmiałam że trzeba by wezwać egzorcystę.
-
Hope my mamy podłogowe do zabawy - 😎 codziennie spędza tam dużo czasu, parkuje samochody, czyta książeczki itd. jestem spokojna że nie spadnie z wysoka w razie czego. Mamy opcje bez szuflady z barierka na połowie długości. Ale tam nie robi fikołków 😂
Hope_89 lubi tę wiadomość
-
Hahaha, nieraz jak mu się zdarza histeria, bo trzeba wracać do domu, to muszę nieść takiego rozwrzeszczanego i wierzgajacego nogami i rękami, do tego pies..i jeszcze nocnik 🤣🤣🤣 no nic tylko nagraćmonester wrote:Nowa ja bym pozwoliła zabrać nocnik na spacer 😂
-
monester wrote:Dodatkowo robi mostek jakby i próbuje w tej pozycji iść po łóżku zwłaszcza jak go cóż zdenerwuje.
KOCHAM'89, PCOS, brak jajowodu po cp
Pierwsza stymulacja, wrzesień 2023: ❄️❄️❄️ (niebadane)
1 Transfer (4bb) - 10dpt 423 -> 14dpt 1981 -> 16dpt 3721
USG 29dpt - jest ❤️

2 Transfer (4bb) ❌ beta 0
3 Transfer (3bb) ❌ biochem
Druga stymulacja, luty 2026: ❄️❄️❄️ (PGT-A ✔️)
histero - obraz niejednoznaczny 🤨
cd138 ✅ eBiom ✅
4 Transfer (3bb) ❌ beta 0 -
Dopóki nie chodzi po suficie, zachować spokój 😆
monester lubi tę wiadomość
'89, PCOS, brak jajowodu po cp
Pierwsza stymulacja, wrzesień 2023: ❄️❄️❄️ (niebadane)
1 Transfer (4bb) - 10dpt 423 -> 14dpt 1981 -> 16dpt 3721
USG 29dpt - jest ❤️

2 Transfer (4bb) ❌ beta 0
3 Transfer (3bb) ❌ biochem
Druga stymulacja, luty 2026: ❄️❄️❄️ (PGT-A ✔️)
histero - obraz niejednoznaczny 🤨
cd138 ✅ eBiom ✅
4 Transfer (3bb) ❌ beta 0 -
Monester, mnie skóra cierpnie jakoś milion razy dziennie.
Dziś opanował wchodzenie DO stolika wodnego 😱
Jak robi fikołki to w ogóle nie patrzy czy na miejscu lądowania np jakieś resoraki nie leżą
W ogóle to jest dziecko karaluch- wejdzie wszędzie gdzie się da i robi to z rozbrajającym uśmiechem i dumą🙀
Jak radzicie sobie w upały i jak wasze dzieciaki je znoszą?
U nas dziś jakiś kryzys i padł chwilę przed 19 bez kąpieli, ale za to z ogromnym płaczem i we łzach😞
-
Siedzimy w domu jak najwięcej w salonie - tylko tu mamy klimatyzacje. Nie wychodzimy wcale na dwór. Nocki kiepskie bo duszno i w sypialni jakieś 27AnkaSłomianka wrote:Monester, mnie skóra cierpnie jakoś milion razy dziennie.
Dziś opanował wchodzenie DO stolika wodnego 😱
Jak robi fikołki to w ogóle nie patrzy czy na miejscu lądowania np jakieś resoraki nie leżą
W ogóle to jest dziecko karaluch- wejdzie wszędzie gdzie się da i robi to z rozbrajającym uśmiechem i dumą🙀
Jak radzicie sobie w upały i jak wasze dzieciaki je znoszą?
U nas dziś jakiś kryzys i padł chwilę przed 19 bez kąpieli, ale za to z ogromnym płaczem i we łzach😞 -
U nas brak spacerów i wyjść na podwórko bardzo doskwiera. Wychodzimy tylko rano koło 7-8, potem siedzimy w domu i przed spaniem jak nam
Las zasłoni słońce to jeszcze na chwilę, ale jest w ciągu dnia kilka afer o wyjście 🙀
Na parterze jest komfortowo ale sypialnie są dużo cieplejsze niestety
Minione noce były całkiem niezłe, ale dziś już 2 wybudzenia z potwornym płaczem, może to wyrzynająca się „piątka” może gorąc
Jutro też ma być powyżej 30 st😱
-
Drogie mamy chłopców - jaki macie nocnik? My mamy jakiś zwykły z Ikea, ale jest zdecydowanie za mały. Siusiak dotyka przedniej ścianki nocnika jakoś bardzo wysoko i w konsekwencji siuśki lądują obok nocnika, a nie w nim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca, 11:20
-
WiosnyFanka wrote:Drogie mamy chłopców - jaki macie nocnik? My mamy jakiś zwykły z Ikea, ale jest zdecydowanie za mały. Siusiak dotyka przedniej ścianki nocnika jakoś bardzo wysoko i w konsekwencji siuśki lądują obok nocnika, a nie w nim.
My mamy TEGGI
On nie jest wysoko zabudowany, ale u nas się sprawdza, aczkolwiek gdzieś widziałam że nie zawsze tak jest.
Muszę pomyśleć o zmianie na inne bo już prawie Młody osiągnął wagę maxymalna dla tego nocnika🙀
-
Jenny93 wrote:A czy Wasi chłopcy też jak tylko wchodzą do kąpieli (albo mieli taki etap) to od razu sikają do wody i rechoczą jak żaby, bo to taka świetna zabawa?🙈😅
W dodatku próbuje łapać swoje siki ręką albo kubeczkami🙀🤣
Teraz już rzadziej bo zanim wejdzie pod prysznic to siada na nocniku i sika. Kilka dni temu odkrył że ma jądra i na na słowo jądra aż chrumka ze śmiechu i całkiem ładnie je powtarza 🤣

[/url]