udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Droga z wcześniakami to każdy mówi że to krok w przód jeden a dwa do tyłu. Z moim synem leżały dzieci między innymi z masą urodzeniową pół kilo, 900 gram i po wielu trudnych momentach te dzieci wyszły bez szwanku ze skrajnego wcześniactwa. Ich mamy natomiast dopiero teraz wychodzą psychicznie na prostą bo to naprawdę straszne doświadczenie. Także poproś o pomoc psychologa, na pewno jest w szpitalu
-
Jest jakby jaśniejszy od tego wieczorem wczoraj 😞...no zobaczymy jak jutro 🙏🙏🥹monester wrote:Iza wyszpiegowalam wczoraj ta kreskę ! Dawaj tu z dzisiaj testa !
Byłam wczoraj na becie ale zakręcona baba próbki nie okleila i kilka w labie zostało takich więc nie wiadomo co kogo było 😵💫
Nie wiem kiedy w tygodniu podjadę bo praca 🫠
Otwieramy sezon chorobowy, 4 dni w żłobku i bam🫠31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223 17dpt 2200 🙏 22dpt USG crl 0,22cm i 💓 29dpt 0,72cm
☀️ rośnij zdrowo słoneczko ☀️🙏🍀 -
izabelka90 wrote:Jest jakby jaśniejszy od tego wieczorem wczoraj 😞...no zobaczymy jak jutro 🙏🙏🥹
Byłam wczoraj na becie ale zakręcona baba próbki nie okleila i kilka w labie zostało takich więc nie wiadomo co kogo było 😵💫
Nie wiem kiedy w tygodniu podjadę bo praca 🫠
Otwieramy sezon chorobowy, 4 dni w żłobku i bam🫠
Nigdy się z czymś takim w labie nie spotkałam 🙈🙈 co za pech 🙈
Nie przestaje trzymać kciuków ❤️
-
Rosa_13, KateM, Rakieta_P🚀, AnkaSłomianka, monester, Saimi, Kulka413, WiosnyFanka, Jenny93 lubią tę wiadomość
31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223 17dpt 2200 🙏 22dpt USG crl 0,22cm i 💓 29dpt 0,72cm
izabelka90 wrote:
Iza !!!!!!! cieszę się z Twojej kreski tak jak z poprzedniej ciąży !!!!! Brawo !!! Trzymam kciuki!!!!
izabelka90 lubi tę wiadomość
Ja 32, mąż 33.
Starania od stycznia '20.
Obniżone parametry nasienia,
Allo 0% ,
Biopsja endometrium 12/10 - leczenie od grudnia '23 do lutego '24
I IVF start maj '23. Uzyskano 3 Zarodki
1 transfer czerwiec 23 5AB -nieudany
2 transfer lipiec 23 4CC - nieudany
3 transfer wrzesień 23 - 4AC - nieudany
Zmiana kliniki
Start stymulacji listopad.
Mamy 1 przebadany Zarodek 5.1.1.
Transfer z immunoglobulinami.
23.04. TRANSFER 🙏🦋
5 dpt ⏸️ beta 17,74 🙏
7 dpt beta 56,13 , progesteron 34,78 🙏
9 dpt beta 150,90 🙏
13 dpt beta 903,80 🙏
17 dpt beta 4312 , prog 32,58 🙏
21 dpt beta 14 4330 , prog 28,73 🙏
28 dpt jest ❤️🙏 6+4
8+1 CRL 2cm 🙏
10+4 CRL 4,3 cm 🙏
12+4 CRL 7,5 cm 🙏
16+5 200g🙏💜
20+4 400 g 🙏❤️
24+3 710 g i 31 cm 🙏💜
28+3 1250 g 🙏🩷
32+ 2 1810 i 44 cm 🙏❤️

-
izabelka90 wrote:
Piękna krecha ❤️🍀🍀🍀 niech beta rośnie 🤞🏼🤞🏼❤️
Ja dzisiaj idę do gina, według moich wyliczeń 9+4 tc. Oczywiście stres jest, czarnowidztwo również 🙈
izabelka90 lubi tę wiadomość
-
Hope jak Ty się czujesz fizycznie? doszłaś w miarę do siebie po zabiegu? wypuścili Cię do domu i jeździsz do małego czy jeszcze w szpitalu też jesteś?
całuski 🫂😘31.08.26 VIII FET 4bb 8dpt 25,5 10dpt 80,5 12dpt 223 17dpt 2200 🙏 22dpt USG crl 0,22cm i 💓 29dpt 0,72cm
Wypuścili, jutro chyba szwy, jeszcze tydzień cewnik. No i wyniki słabe, miałam przetaczana krew.izabelka90 wrote:Hope jak Ty się czujesz fizycznie? doszłaś w miarę do siebie po zabiegu? wypuścili Cię do domu i jeździsz do małego czy jeszcze w szpitalu też jesteś?
całuski 🫂😘
Mały przybiera, dziś 840 g. Były spadki, wiadomo.
Ciężko jest
[/url] -
Hope_89 wrote:Wypuścili, jutro chyba szwy, jeszcze tydzień cewnik. No i wyniki słabe, miałam przetaczana krew.
Mały przybiera, dziś 840 g. Były spadki, wiadomo.
Ciężko jest
Hope jesteś bardzo dzielna 😘❤️🍀 wysyłam ciepłe myśli i trzymam kciuki za Maluszka ❤️🤞🏼🤞🏼
Hope_89 lubi tę wiadomość
-
Krakus wrote:Iza, kciuki rozgrzane! Czekamy na wyniki bety o ile uda Ci się wyrwać z pracy! 🤞🏻🤞🏻
Rosa, kciuki za dzisiaj, dobrych widokow na USG 🌷
Dziękuję, już po wizycie. Moja fasolka ma się dobrze ❤️ ma już 3,24 cm 😍 pierwsze prenatalne umówione, teraz będę szukać jakiegoś nifty albo czegoś innego. Widziałam że jest dużo możliwości na rynku. Może coś polecacie?
monester, Krakus, izabelka90, Jenny93 lubią tę wiadomość
-
My to wypadliśmy już z obiegu ale widziałam że dużo osób z nowych wątków robiło felia test.Rosa_13 wrote:Dziękuję, już po wizycie. Moja fasolka ma się dobrze ❤️ ma już 3,24 cm 😍 pierwsze prenatalne umówione, teraz będę szukać jakiegoś nifty albo czegoś innego. Widziałam że jest dużo możliwości na rynku. Może coś polecacie?
No i gratulacje! Super wiadomość.
A mała poszła do placówki czy jesteście jeczze w domku ? -
monester wrote:My to wypadliśmy już z obiegu ale widziałam że dużo osób z nowych wątków robiło felia test.
No i gratulacje! Super wiadomość.
A mała poszła do placówki czy jesteście jeczze w domku ?
Dziękuję ❤️❤️
Mała w domu, póki co nie zapowiada się na żadną placówkę. Jestem i tak w domu więc spróbuję dać radę z dwójką. Najwcześniej myślałam o przedszkolu od września w przyszłym roku. Ale co będzie to nie wiem.
Narazie daje mi w kość w domu 🤣 jest kochana, mądra, odpieluchowana ale rządzi wszystkimi w domu 🙈🤣 ma być tak jak ona chce bo inaczej drama 🤣