WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:witam na tym zlocie czarownic i niestety ale nie bede sie wymadrzac na temat ziol ( no chyba ze to MARYCHA:) , bo nic o nich nie wiem, ale was tu podgladam a od przyszlego cyklu ( oby nie!) zaczynam stosowanie wiesiolka, siemie i c+ bo mam dowcipne suchoty i libido drewniaka
Ja tez jestem specjalista od ZIOLA mam nawet krzaczka ale nie pale, lubie jak rosnie tylkoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Ja tez jestem specjalista od ZIOLA mam nawet krzaczka ale nie pale, lubie jak rosnie tylko
Nikt nie wie co to jest bo znalazlam odmiane ktora cytrynowo pachnie i ma kolor czerwony a jeszcze powyginalam lodyzko, ze wyglada jak pieknie pachnace, czerwone bonzaiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie, no ja nie pale nawet fajek, ale mieszkam w itali i tu taka moda na tego kwiatka jest, ze szok...w pl chleja a tu jaraja
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ale przypomnialo mi sie jak mialam 15 lat to z przyjaciolka wzielysmy od matek w sobote kieszonkowe po 5zeta i nie starczyloby zeby sie napic, a chcialysmy sprobowac sie nawalic nie uwierzycie ale kupilysmy jakas czekoladowke ble do tej pory jak mysle to mi sie niedobrze robi moje miast w polsce lezy na gorce dosyc sporej..usiadlysmy na zboczu z gwinta pociagnelysmy...tak sie nawalilysmy ze spadlam ze stoku w same roze i orzygalam sie cala i jeszcze po drodze w gowno sie przewrocilam mialam kare na miesiac i nie moglam sie kolegowac z kolezanka ktora sprowazdala grzeczna Weronisie na zla droge hahaha
iwcia77, jeju lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo to ponoc ja sprowadzalam porzadne niewiasty na zla droge ( niestety ojciec alkoholik zrobil mi niezle PR)
Moj tez alkoholik i tesc rowniez ...gorsze to od palenia trawy, mozg ryje...wlasnie pracuje nad wyprowadzka tescia z domu od 2 miesiecy bo chleje a my nie pijemy i sie czepia ;(sara_nar lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Musze posunac sie do tego aby starsza osoba wywalic na zbity pysk, ale wg niego on nie jest alkoholikiem musze wlaczyc o zdrowie rodziny, bo molziwe zeprzez ten stres nie moge zajsc w ciaze.