WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dziadygi po 50 tce tez jaraja
Mój małż po 50 to go wyślę może mu stres odejdzie i przyjedzie z wiecznym bananem na buźce
Wpadłam powiedzieć dobrej nocy czarownice i szamanki Kciukajcie za porządne działanie tabletek
Iwcia witaj
Wera dobrze, że patyk nie z mydła i się nie wymydli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:56
iwcia77, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Mój małż po 50 to go wyślę może mu stres odejdzie i przyjedzie z wiecznym bananem na buźce
Wpadłam powiedzieć dobrej nocy czarownice i szamanki Kciukajcie za porządne działanie tabletek
Iwcia witaj
Wera dobrze, że patyk nie z mydła i się nie wymydli
Jeju to jaka macie roznice wieku? U mnie jest prawie 7 lat starszy a u was dziewczyny? -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:co wchodzi w sklad tych od sroki? bo mam chyba ze sto ziol to sama zmieszam.
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20graga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:sroka na co dziala? na owulke? Ania o ile ci sroka przesunela owulke?
Zioła te leczą również niedoczynność tarczycy, brak równowagi hormonalnej, nieregularne miesiączkowanie, zaburzenie emocjonalne przed miesiączka i w czasie menopauzy .
Przepis na napar z tej mieszanki ziół jest bardzo prosty, w tym jego dodatkowy geniusz, i nie ma potrzeby go po swojemu udoskonalać.
W swoich poradnikach ojciec Sroka pisze, żeby łyżeczkę tych ziół sypać na szklankę wrzątku, przykryć i po pół godzinie przecedzić , wypić powoli, nie duszkiem, koniecznie przed snem - wieczorem, kiedy organizm w sposób najbardziej efektywny można stymulować w kwestiach hormonalnych.
Z obserwacji wielu z nas wynika, że najlepiej sprawdza się picie tych ziół od początku cyklu- czyli od pierwszego dnia miesiączki.
mi przesunely o 2-3 dni do przodu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 22:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny