WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Gin przyjmuje popołudniu tylko raz w tygodniu. Przy stymulacji będę chodziła do innych ale tak nie chce mi się każdemu tłumaczyć ze sama się leczę lekami na menopauzy i żeby mi zrobili usg;)
-
Hej kobiety. Aga jak tam fasolka ?Masz już jakieś zdjęcia usg ?
Doris jak tam? Kiedy do domu wychodzisz?
U mnie chyba nieźle. Wczoraj z M. i powiem, że poszło z czego jestem zadowolona Wczoraj zauważyłam już aki jak na w płodne śluz, więc może będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietacie Dore88 ona to zywy przykład ze z dupkiem bywa roznie
https://ovufriend.pl/wykres,580a42924839d1e4fb77a6bafb1c2048.html
Staraczka a mozesz zrobic progesteron gdzies? wtedy bedziesz wiedziec czy to owulka , dupek nie wplynie na wynik badania -
nick nieaktualny
-
Sara gratuluje serduszkowania:-)
Ja dalej w szpitalu....komenda na obchodzie: leżeć No to grzecznie leżę A co innego można tutaj robić. Jeszcze nie wyjdę bo na papierze widzę jeszcze zabarwiony lekko śluz. Dalej myślę pozytywnie i śnił mi się dzisiaj mały bobas w moich rękach:-) Tylko nie wiem co to było chłopiec czy dziewczynka:-)sara_nar, natt lubią tę wiadomość
-
A ja odstawiłam wiesiołka i donga, teraz z mężem i powiem Wam że jak nigdy przedtem troszkę odczuwam jajnik (zastanawiam się, czy sobie sama tego lekkiego kłucia nie wmawiam )
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam testy owulacyjne (wiem, że zafałszowane przez Ovitrelle), ale od grudnia nie widziałam pozytywnego nawet po Pregnylu, a tu już drugi dzień piękne dwie kreseczki nie mogę się napatrzeć. Skoku temp niestety nie ma, ale czytałam że może być nawet 4 dni po owulacji, więc czekam z nadzieją do środowego monitoringu, czas mi się dłuży. -
A mnie calusieńki cykl bolą piersi nie wiem o co chodzi czy to przez soję czy przez tabletki anty z poprzedniego cyklu... no ale normalnie nie ma dnia żeby nie bolały