WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
ilenka wrote:około 2 godziny temu wzięłam pierwszą tabletkę donga i dostałam plamienia,mam nadzieję, że to początek okresu... (ostatnią miesiączkę miałam w styczniu po luteinie)
Wydaję mi się mało możliwe by tak szybko zadziałał, prawda???Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:to raczej niemożliwe ze po dongu, w każdym bądź razie donga nie można brac jak się ma @ albo plam i!
Czyli to musi być sprawka Inofolicu i diety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:30
-
staraczka z tą moją temp. to mierzyłam dziś po nocce w pracy o 7:30 było 36,5 i później po 6h snu i też było 36,5. Jeszcze wcześniej po nocce i śnie w dzień temp. też wynosiła 36,5.
Dzisiaj znów nocka i pewnie temp. będzie podobna do tej dziś. No nic zobaczę. W takim razie donga brać nie będę, co by nie przedobrzyć. Zobaczę co mi jutro ginekolog powie. Najgorzej, że wizyta dopiero po 16. -
Raczej nie. Ostatnio pokazywał mi 36,2 i 36,0. Ja ogólnie temperaturę ciała mam w granicach 35,8 - 36,0 stopni. więc nie dziwi mnie taka niska.
Ale zamówię sobie taki termometr http://www.doz.pl/apteka/p56161-Termometr_lekarski_szklany_iCare_GAL003_bezrteciowy tylko wtedy ile czasu mierzy się temperaturę ?
Co u Weroniki, że nie zagląda tu ? Widziałam, że wykres prowadzi i udziela się pod nim, a tu chyba już nie zagląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:32
-
Doris-83 wrote:Hello Kochane Jestem już w domku:-) Z kropkiem ok. Na wizytę idę 22.05
kupiłam donga i zażywam, trochę katorgą dla mnie jest połykanie takich wielkich kapsułek, ale co się nie robi dla upragnionej ciąży i dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 22:01
-
sara u werki wszyskto ok, dzis maja 13 rocznice jak sa razem
troche sobie "pdpczywa" od forum- mysle ze zrozumiecie, bo kazda z nas ma takie ndi
a ile sie mierzy to nei mam pojecia... 10 minut ? trzeba by spytac na innym forum moze, tam gdzie sa temperatury wykresy itp.
sara_nar lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja mam termometr elektroniczny microlife z dokładnością do 0,01st i taka dokładność musi mieć termometr. Przede wszystkim warto zmierzyć przynajmniej 3razy pod rząd i sprawdzić czy wyjdzie taka sama temperatura
-
U mnie dzisiaj spadek, widać mimo luteiny @ nadchodzi
Zrobiłam też dzisiaj test owu żeby zobaczyć czy zawsze wychodzi pozytywny i wyszedł negatywny, widać mimo PCOs testy u mnie działają. Dobrze wiedzieć.
Generalnie jakoś straciłam dzisiaj jakąkolwiek wiarę...
Dzisiaj śnił mi się mój synek.. Taki jak byłby teraz. Siedział ze swoim Tatą w cukierni a ja szłam do nich taka szczęśliwa, pomiędzy stołami.. musiałam odsuwać krzesła, które stały mi na drodze. Ale nie doszłam, sen się skończył...
-
czemu mam nie myśleć, on ogólnie był bardzo miły. Dobrze było Go zobaczyć, szkoda że tak krótko...
A testy chyba jednak działają. Wyszedł idealnie pozytywny 2 dni przed owulacją a teraz nie wychodzi, a przy PCOs problemem jest to, że często wychodzi zawsze pozytywny, przez podwyższone LH. -
Czołem....ja szklanym mierzę 5 minut albo czasem mniej, bo jak nie wydłuża sie kreska to nie trzymam długo ale 3 min zawsze Pozdrawiam ze słonecznego ogrodu Dopiero weszłam do domu a zaczęłam o 7 Ale mam radochę, że już sezon jest
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Kredeczka spokojnie jak na wojnie. Ty się nie poddawaj. Rób co masz robić i czekaj na efekty. Kiedyś w najmniej spodziewanym momencie nadejdą Nie rób testów ovu bo na prawdę przy naszym PCO nie warto.
Sara kup sobie termometr w aptece taki zwykły z podziałką i nie martw się'że nie ma super dokładności:-) -
Jeju, a ja dietę musiałam urozmaicić o np. Pączki . I już mam 2 kg na plusie:-) Ale jem też więcej owoców i nie tylko o niskim ig.
Moja koleżanka fitnesówka już mnie straszy treningiem personalnym po ciąży.jeju, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Z tą dokładnością to nie chodzi o to, żeby pokazywał do 0,01st tylko żeby np przy mierzeniu 3 razy pod rząd wynik był taki sam. To jest najważniejsze a bywa różnie.
Doris ja ten test to tak z ciekawości zrobiłam bo miałam jakieś stare, a akurat się pokrył ze skokiem temperatury. -
nick nieaktualny