WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:0 pomóżcie mi proszę, piłam zioła Sroki nr3 ale niestety ciąży brak, teraz chcę spróbować z mieszanką na 1 i 2 fazę tylko nie wiem jak sie zabrać do tego... otóż nie wiem od kiedy je zacząć pić czy obie fazy pić jednocześnie czy druga faze dopiero po owulacji, w artykule z którego spisalam nazwy ziół jest napisane ze od 1 dnia cyklu 3 razy dziennie, ale czytam Was tutaj, że niektóre piły dopiero po @ mieszankę nr 1, więc jak to jest z tymi ziołami, bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam serdecznie
-
Witam i o zdrowie pytam ?
Ja oczywiście nockę w pracy mam, a jutro drugą (za koleżankę) nie wiem jak to przeżyję, ale M. będzie do 18 w pracy więc pewnie prześpię cały dzień.
We wtorek 15dc. lecę do ginekologa, zobaczymy czy dzięki dong quai coś urosło. Jajniki pobolewają, więc mam nadzieję, że to dobry znak rano jak wrócę, to M. zbałamucę, co by świeżą porcję plemników zaaplikowaćDoris-83 lubi tę wiadomość
-
Czy Dong brany po owulacji moze zaszkodzic? Tzn u mnie wczoraj byl idealny sluz, ale tempka dzisiaj taka se, no ale moze jeszcze jutro albo pojutrze wzrosnac i dopiero wtedy potwierdzic owulacje. Nie wiem czy brac jeszcze dzisiaj Donga czy juz nie?
-
Atakasobiejedna wrote:Czy Dong brany po owulacji moze zaszkodzic? Tzn u mnie wczoraj byl idealny sluz, ale tempka dzisiaj taka se, no ale moze jeszcze jutro albo pojutrze wzrosnac i dopiero wtedy potwierdzic owulacje. Nie wiem czy brac jeszcze dzisiaj Donga czy juz nie?
bierzesz już 8 dni. Możesz odstawić. Choć jak nawet owu była a Ty weźmiesz przez kolejne max 2 dni to się chyba nic nie stanie.
-
aga.just wrote:bierzesz już 8 dni. Możesz odstawić. Choć jak nawet owu była a Ty weźmiesz przez kolejne max 2 dni to się chyba nic nie stanie.
-
podjęzykową. Ale ja to samo miałam na początku na duphastonie. Kilka cykli byłam przekonana, że jestem w ciąży przy takich mdłościach aż myślałam, że wynik bety to jakiś błąd labu a teraz miałam długą przerwę, więc myślę że to raczej to. Bez przesady, u mnie mdłości szybko się pojawiły ale nie aż tak
sara_nar lubi tę wiadomość
-
No chyba że tak, skoro już kiedyś miałas takie objawy A mnie tak kluje po prawej stronie brzucha że jak to nie jest owu to nie wiem co Dzisiaj ostatnia szansa żeby zbalamucic męża przed wyjazdem
-
Super, że już w domu. Wiadomo nawet jeśli człowiek plackiem musi leżeć,to jednak co w domu, to w domu
Mój M. rano się polenił i zamiast wybrał spanie!! A szkoda. Ja na noc do pracy, więc jedynie jutro będzie okazja do bzykanka.
Jutro ostatni dzień donga, chociaż nie wiem czy nie zakończyć na dzisiejszym braniu. Ale wg temp. jeszcze przed owulacją więc chyba nie zaszkodzi. -
około 2 godziny temu wzięłam pierwszą tabletkę donga i dostałam plamienia,mam nadzieję, że to początek okresu... (ostatnią miesiączkę miałam w styczniu po luteinie)
Wydaję mi się mało możliwe by tak szybko zadziałał, prawda???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:09
staraczka24 lubi tę wiadomość