WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Czołem....ja szklanym mierzę 5 minut albo czasem mniej, bo jak nie wydłuża sie kreska to nie trzymam długo ale 3 min zawsze
Jak jesteś w stanie sprawdzić czy wydłuża się kreska? gdzie mierzysz? -
Dziewczyny, ja ciągle czekam na kolejce ciąże na dongu. Mam dobre przeczucia co do Staraczki i Ani1986. I myśle że Sara_nar też szybko bedzie miała swoją fasolkę, która zostanie na dłużej...
Strasznie bede się cieszyć jak uda się Weronice
W ogole co nowego u Was? Ja siedzę na L4 ale to żaden odpoczynek, moja praca jest znacznie mniej męcząca niż zajmowanie się córcią Po calym dniu uganiania się za młodą - ma teraz niespełna 2 latka - jestem wykończona. W czwartek mam wizytę u mojego ginka. Widziałam już bijące serduszko w 6tc, teraz pewnie mi pusci dzwięk. Czuję się dobrze poza mdłościami 24h na dobę. W zasadzie mam na zmianę napady głodu z dziwnymi zachciankami i mdłości - tak samo jak w pierwszje ciązy.staraczka24, natt, sara_nar, jeju lubią tę wiadomość
-
Ja też mam problem z termometrem mam elektroniczny i do pierwszego pipnięcia mam sporo niższą temp, ale trzymam jeszcze pół minuty i zawsze się podwyższa, też czekam aż skończy się podwyższać i ten wynik uważam za najbliższy prawdzie. Różnica pomiaru to 0,3 - 0,5 stopnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:07
-
Hej kochane, właśnie jestem po wizycie u gina.
CZekałam ponad godzinę .oOooO masakra.
15dc. z dongiem w lewym jajniku jest pęcherzyk 20mm. Nie za duży ? żeby tylko pękł. Od następnego cyklu mam mieć stymulację Clo, później duphaston. ....
Ovu wyznaczyło mi ovulację, ale sama nie wiem, bo temperatura po nieprzespanej nocy, tylko śnie w dzień wyższa jest. Nawet czuję po sobie, że mam wyższą temp. ciała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:01
-
hej..bylam u lekarza bo mialam wrazenei ze sie zaraz udusze. diagnoza-
mam ostre zapalenie migdalkow..
azitrox 500 1x dziennie przez 5 dni.
tantum verde do plukania plyn- ale mam tantum verde tabletki bo znieczulaja i hasco sept do psikania
na zbicie goraczki nic mi nie polecil- ale mam apap..
jestem zalamana bo z ciazy nici, na bank, jutor caly dzien przeleze w lozku zeby sie wypocic..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
BialaKredka wrote:No dobra ale jak wy to robicie że kontrolujecie temperaturę w trakcie mierzenia?
Mierzę dopochwowo, więc jak się nachylę / kucnę to widać ładnie przy pomiarze doodbytniczym faktycznie może być lekki problem. Wtedy proponuję lusterko -
No ale przecież to trzeba mierzyć na leżąco i bez odkrywania się więc chyba kuchnie nie wchodzi w grę? Taka "gimnastyka" juz może chyba zakłócić pomiar i może od tego rośnie?
-
CZyli donga już nie brać ? Dzisiaj rano było .
Ja po nocce ledwo żywa już prawie zasynałam. M. leży na mnie (pozycja od tyłu)spokojnie i nagle zaczął się poruszać. Pytam co robisz? Na co on: upycham dzieci, bo poszło
uśmiałam się jak nie wiem co. Ostatnio co raz bardziej zdaję sobię sprawę z tego jaki z niego cudowny mąż i jak go mocno kocham.
Jutro wieczorem doprawimy jak M. będzie miał ochotę i luz
Staraczka kuruj się :* heh ciągle pod górkę.
Czuję pracę prawego jajnika, chociaż lewy też pikaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 22:49
-
Sara, ja bym juz nie brala.
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro wieczorem ide do gina z wynikami badan, obym sie dowiedziala ze jest po owu, no i oby cos z tego bylo Zeby jeszcze tempka jutro wzrosla to bedzie mozna miec nadzieje ze pecherzyk pekl. Mam nadzieje ze Dong sie spisal, w pon mialam takie dziwne klucia w podbrzuszu i boku, ze jak to nie byla owulka to nie wiem cosara_nar lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Sara, ja bym juz nie brala.
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro wieczorem ide do gina z wynikami badan, obym sie dowiedziala ze jest po owu, no i oby cos z tego bylo Zeby jeszcze tempka jutro wzrosla to bedzie mozna miec nadzieje ze pecherzyk pekl. Mam nadzieje ze Dong sie spisal, w pon mialam takie dziwne klucia w podbrzuszu i boku, ze jak to nie byla owulka to nie wiem coNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.