WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Generalnie testy ovu powinno się robić w godzinach późnopopołudniowych....pytajcie dlaczego? Nie pamiętam
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:Dziewczyno, za dużo testów masz ??
u mnie to jest tak ze jak juz taka kreska sie pojawia to zaraz przyciemnieje kwestia godzin;) i przewaznie tego samego dnia co pozyt test mam bole owulacyjne(mega mocne)
Kochane ja zawsze tak robie miedzy 10 a 17;) przewaznie ok 13-14;) ja tez słyszalam teorie zeby je robic ok 22Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 16:41
-
Jeju ja trzymam cały czas mocno !
Dziewczyny a badanie tsh i anty Tpo ft3 i ft4 muszę robić 3dc? czy mogę zrobić po owulce, bo chciałam się upewnić czy mogę rzeczywiście przyjmować ten jod a jak przyjdzie @ to lecę do m i tam nie zrobie tych badań. -
Aguś, pijesz olej lniany? Budwigowy czy zwykły? W jakiej ilości, mieszasz z twarożkiem albo jogurtem jak zalecają? Ja się tak fajnie czuję po siemieniu lnianym, że chyba się przeproszę z moim olejem budwigowym który stoi w lodówce. Tym bardziej że za 2 m-ce traci ważność
-
nick nieaktualnykiti wrote:Jeju ja trzymam cały czas mocno !
Dziewczyny a badanie tsh i anty Tpo ft3 i ft4 muszę robić 3dc? czy mogę zrobić po owulce, bo chciałam się upewnić czy mogę rzeczywiście przyjmować ten jod a jak przyjdzie @ to lecę do m i tam nie zrobie tych badań.kiti lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:Które zioła polecacie na podbicie estrogenu w pierwszej fazie?
-
zielarka wrote:No dobra, gdzie tego donga kupić? I jak to sie poprawnie nazywa bym sie nie ośmieszyła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zioła górą ! teraz serduszkować pozostało:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 16:47