WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Beta (15,1) później po 48 h (21,3) później po 48 h (26,2) teraz szukam kontaktu z jakimś mądrym lekarzem....trzymajcie się dziewczyny. Buziaki.
W poniedziałek na usg, mam odstawić luteinę i czekać. Ale byłam nastawiona na to, więc dam radę.
jeju zobaczysz ze bedzie dobrze, to bardzo wczesna ciaza. Wyszukalam moje bety z ciazy ze stasiem, popatrz:
12dpo- 14,3
14dpo- 16.5
16dpo- 22.2
20dpo-36,3
widzisz? a moj maly ma 11 lat i zyje wez podwojna dawke kwasu foliowego bedzie dobrzeAnia1986, jeju, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:No to dobrze . Dzieki za info. Chociaz ten cykl juz i tak mam stracony. Dzis mam 11 dz cyklu i pecherzyk 11 mm, troche za maly ba owulke... chyba ze byla juz wczesniej- ale tego niestety nie wiem:(
jeju lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:No to dobrze . Dzieki za info. Chociaz ten cykl juz i tak mam stracony. Dzis mam 11 dz cyklu i pecherzyk 11 mm, troche za maly ba owulke... chyba ze byla juz wczesniej- ale tego niestety nie wiem:(
Owulki nie bylo na pewno kejti91, ale moim zdaniem bedzie miedzy 15 ( bardziej 16dc) a 22dc. Takze nie przegapjeju lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Jeju, myślę o Tobie i wspieram cokolwiek będzie
Dziewczyny, w 9DC pęcherzyk miałam 13mm to kiedy mylsicie może być owulka? Wczoraj zrobilam test owu, ale bladzioch straszny wyszedł. Nieśmiało pokazuje się już śluz płodny...
powinna byc owu kochana od 13-15dcstaraczka24, jeju lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Tak myslisz? Moje cykle sa tak 27-28 dni. Moze warto by bylo jeszcze isc na monitoring...
jeju lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:jeju zobaczysz ze bedzie dobrze, to bardzo wczesna ciaza. Wyszukalam moje bety z ciazy ze stasiem, popatrz:
12dpo- 14,3
14dpo- 16.5
16dpo- 22.2
20dpo-36,3
widzisz? a moj maly ma 11 lat i zyje wez podwojna dawke kwasu foliowego bedzie dobrze
Kochana wolę nie pielęgnować w sobie fałszywej nadziei. Może i się utrzyma, no czas pokaże.
-
kejti91 wrote:Tak myslisz? Moje cykle sa tak 27-28 dni. Moze warto by bylo jeszcze isc na monitoring...
-
weronika86 wrote:jajeczka rosna srednio ok 1.5mm dziennie, do max 2,5 ale rzadziej. 19mm pecherzyk moze juz peknac wiec od 13dc najwczesniej do 15-16dc powinna juz byc.
Endometrium mam 6,6 mm wiec tak mysle ze przed owulacja bo pozniej chyba jest grubsze...jeju lubi tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj objawy plodnosci na maxa i jeszcze dostalam 800f zwrotu z podatku super dzien mam mdlosci, boli brzuch, bola cyce, sluz rozciagliwy i szyjka wysoko, mieka i mega otwarta owulka tuz tuz mysle ze bedzie do 14dc...zawsze jesli wogole byla to ok 22dc ale bedzie super, nawet jakbym nie zaszla w ciaze cykl ksiazkowy
jeju, kiti, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny