X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Zioła górą ! :) teraz serduszkować pozostało:D
    normalnie jestem w szoku dzis 9dc a juz zaraz z tego wynika ze owulka bedzie(w takim razie ziolka przyspieszaja owu-potwierdzam)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 16:49

• jeju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jesteś super chruper, teraz swojego wspaniałego małża w obroty weź i działajcie :-)

Ania1986 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba jak przybywa fotek z kreskami na testach...nawet owulacyjnych...sama nigdy takich kresek nie miałam...aż jestem w szoku, że tak ładnie Ci ciemnieją z godziny na godzinę :-)

weronika86, Ania1986, sara_nar lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedlugo skoncza sie testy ovu jak tak bedziesz z nimi jechac :) bylam u gp, dostslam sie na emergency, nasciemnialam troche, przynioslam wyniki i przepisal metformine :) moze pomoze bardziej raem z dieta ?

jeju lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    niedlugo skoncza sie testy ovu jak tak bedziesz z nimi jechac :) bylam u gp, dostslam sie na emergency, nasciemnialam troche, przynioslam wyniki i przepisal metformine :) moze pomoze bardziej raem z dieta ?
    spoko, spoko starczy mi ;P
    ja tez mam metformine 500 i tez licze ze jak zaczne brac to troche mi zleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 18:11

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mi się podoba jak przybywa fotek z kreskami na testach...nawet owulacyjnych...sama nigdy takich kresek nie miałam...aż jestem w szoku, że tak ładnie Ci ciemnieją z godziny na godzinę :-)
    a jaka jest przyczyna kochana ze testy owu Ci nie wychodziły?

• zielarka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nigdy nie robiłam testów owu, wydaje mi sie to niepotrzebne, od lat prowadzę obserwacje, wiem kiedy będzie owulacja, po co mi kasę wydawać.

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Też nigdy nie robiłam testów owu, wydaje mi sie to niepotrzebne, od lat prowadzę obserwacje, wiem kiedy będzie owulacja, po co mi kasę wydawać.
    ja tez w sumie nie musiała bym robic bo jestem ta "szczesciara" ze mam bol owulacyjny i jak jest owulka to umieram z bolu jajnika z ktorego jest owu, ale jakos tak polubilam robic te testy(chociaz na nich widze dwie wypasione krechy hehhe)

weronika86, jeju, sara_nar lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku takie ciągłe testowanie nakręcałoby stres i jakieś chore wyczekiwanie i skupianie sie na efektywności, a nie radości z bliskości z mężem czego efektem jest dziecina.

FITop1.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestme ciekawa czy u mnie sie cos ruszy w tym cyklu w ogole. bo w zeszlym kicha byla.

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    spoko, spoko starczy mi ;P
    ja tez mam metformine 500 i tez licze ze jak zaczne brac to troche mi zleci
    a dlaczego jeszcze nie bierzesz? niezbyt dobrze sie po niej czuje :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez testy ovu nie wychodza, mysle ze to sprawka zaawansowanego juz pcos. Mam je caly czas PRAWIE pozytywne i wtedy owulki nie ma w tym cyklu, jak mam caly czas negatywne to bach i owulka jest :) moze powinnam je odczytywac na odwrot? :) hahaha
    mnie tez testy ovu nakrecaly za bardzo, wiec wyobrazcie sobie przy cyklu 100dniowym codziennie od 12dc widziec pozytywy i meza przez tyle dni codziennie zapedzac do lozka ;) hahaha biedny ten moj chlopina :) pewno dlatego wazy 60kg :) zaruchany na maxa :) hahaha

staraczka24, Ania1986, jeju, zielarka, sara_nar, kiti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wera hahaha uwielbiam twoje teksty :D zaruchany na maxa haha

weronika86, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a dlaczego jeszcze nie bierzesz? niezbyt dobrze sie po niej czuje :(
    bo czrkam na dluzsze wolne w pracy aby zobaczyc jakie skutki uboczne bede miec i przezyc je w domu, bo w pracy przy dziecku nie wskazane nudnosci itp ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Mi tez testy ovu nie wychodza, mysle ze to sprawka zaawansowanego juz pcos. Mam je caly czas PRAWIE pozytywne i wtedy owulki nie ma w tym cyklu, jak mam caly czas negatywne to bach i owulka jest :) moze powinnam je odczytywac na odwrot? :) hahaha
    mnie tez testy ovu nakrecaly za bardzo, wiec wyobrazcie sobie przy cyklu 100dniowym codziennie od 12dc widziec pozytywy i meza przez tyle dni codziennie zapedzac do lozka ;) hahaha biedny ten moj chlopina :) pewno dlatego wazy 60kg :) zaruchany na maxa :) hahaha
    ciesz sie ze sie daje tak "zruchac " bo moj to 3-4 dni pod rzad jak jest <3 to juz jeczy :D

staraczka24 lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ciesz sie ze sie daje tak "zruchac " bo moj to 3-4 dni pod rzad jak jest <3 to juz jeczy :D
    moj tez..

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    bo czrkam na dluzsze wolne w pracy aby zobaczyc jakie skutki uboczne bede miec i przezyc je w domu, bo w pracy przy dziecku nie wskazane nudnosci itp ;P
    masz racje, tez dlatego zaczelam w weekend, cos czuje ze zaraz bedzie pierwsza metfominowa sraczka ;) jak mnie przez chwile nie bedzie to bedziecie wiedzialy gdzie jestem :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e moj to by tylko w lozku lezal :) a ostatnio nawet powiedzial, ze jak pojde za niego do pracy to bedzie 3 razy dziennie :) haha

jeju, sara_nar lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka no to sie ciesz :P tez bym czasme chciala zeby mojemu sie tak chcialo :) ale niestety czasem trzeba sie prosic :)
    no to werka jak cie nie bedzie dluzej jak 3 minuty to wiemy ze siedzisz na sraczu :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo jesteście?
    Metformine weźcie sobiew najlepiej na początek na noc. I koniecznie po posiłku albo w trakcie. Później można po tygodniu powoli zacząć zwięszać dawkę. Delikatnie. Właśnie w cyklu z metformina zaszłam w ciążę.

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ