WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:niedlugo skoncza sie testy ovu jak tak bedziesz z nimi jechac bylam u gp, dostslam sie na emergency, nasciemnialam troche, przynioslam wyniki i przepisal metformine moze pomoze bardziej raem z dieta ?
ja tez mam metformine 500 i tez licze ze jak zaczne brac to troche mi zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 18:11
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Mi się podoba jak przybywa fotek z kreskami na testach...nawet owulacyjnych...sama nigdy takich kresek nie miałam...aż jestem w szoku, że tak ładnie Ci ciemnieją z godziny na godzinę
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Też nigdy nie robiłam testów owu, wydaje mi sie to niepotrzebne, od lat prowadzę obserwacje, wiem kiedy będzie owulacja, po co mi kasę wydawać.
weronika86, jeju, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Mi tez testy ovu nie wychodza, mysle ze to sprawka zaawansowanego juz pcos. Mam je caly czas PRAWIE pozytywne i wtedy owulki nie ma w tym cyklu, jak mam caly czas negatywne to bach i owulka jest moze powinnam je odczytywac na odwrot? hahaha
mnie tez testy ovu nakrecaly za bardzo, wiec wyobrazcie sobie przy cyklu 100dniowym codziennie od 12dc widziec pozytywy i meza przez tyle dni codziennie zapedzac do lozka hahaha biedny ten moj chlopina pewno dlatego wazy 60kg zaruchany na maxa hahahastaraczka24, Ania1986, jeju, zielarka, sara_nar, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Mi tez testy ovu nie wychodza, mysle ze to sprawka zaawansowanego juz pcos. Mam je caly czas PRAWIE pozytywne i wtedy owulki nie ma w tym cyklu, jak mam caly czas negatywne to bach i owulka jest moze powinnam je odczytywac na odwrot? hahaha
mnie tez testy ovu nakrecaly za bardzo, wiec wyobrazcie sobie przy cyklu 100dniowym codziennie od 12dc widziec pozytywy i meza przez tyle dni codziennie zapedzac do lozka hahaha biedny ten moj chlopina pewno dlatego wazy 60kg zaruchany na maxa hahahastaraczka24 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:bo czrkam na dluzsze wolne w pracy aby zobaczyc jakie skutki uboczne bede miec i przezyc je w domu, bo w pracy przy dziecku nie wskazane nudnosci itp ;P
-
werka no to sie ciesz tez bym czasme chciala zeby mojemu sie tak chcialo ale niestety czasem trzeba sie prosic
no to werka jak cie nie bedzie dluzej jak 3 minuty to wiemy ze siedzisz na sraczuNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.