WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:mnie tez testy ovu nakrecaly za bardzo, wiec wyobrazcie sobie przy cyklu 100dniowym codziennie od 12dc widziec pozytywy i meza przez tyle dni codziennie zapedzac do lozka hahaha biedny ten moj chlopina pewno dlatego wazy 60kg zaruchany na maxa hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 20:24
jeju lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja juz chyba po owulacji albo w trakcie. tempka sporo wyzsza bo czuje ze jestem goraca, zobacze po 22.00, wtedy mam mniej wiecej taka jak rano. Brzuch muli. szyjka zeszla w dol.
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jeju wrote:Elo jesteście?
Metformine weźcie sobiew najlepiej na początek na noc. I koniecznie po posiłku albo w trakcie. Później można po tygodniu powoli zacząć zwięszać dawkę. Delikatnie. Właśnie w cyklu z metformina zaszłam w ciążę.Ania1986 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:jeju spokojnie nie ma co sie martwic na zapas, wera tez nie miala super przyrostu i wszyskto jest ok - stas jest pogodnym chlopcem
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheh ale sie usmiałam , Ty Werka to dobre na przeczyszczenie je ciekawie czy tez bede okupowac kibelek
mnie jajcory pulsuja(pierwszy raz mam takie odczycie)
ogladam x factor i tez łacha cisne , Wojewodzki jest zajebisty w swych tekstach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 20:34
jeju lubi tę wiadomość