WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:moj przeczytal mi zza plecow i stwierdzil ze spuszcza LYZECZKE HAHAHAHA
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Sutki ściemniały mi......buuuu....cycki spuchły...trochę za późno ale małż powiedział, że dalej będzie mieszał, mieszał aż zamiesza jak się teraz nie udało.
Bierzemy już to teraz spokojnie.
Odstawiłam luteinę i Werka dobrze wie dlaczego....nie raz pisze, że silna ciąża się utrzyma a jak dziecko miałoby być chore i słabe, to lepiej jak natura zadziała.
Mam takie samo zdanie więc tyle ile mogliśmy to zrobiliśmy a reszta już nie w moich rękach.
Chyba każda z Was jest podobnego zdania.
staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Sutki ściemniały mi......buuuu....cycki spuchły...trochę za późno ale małż powiedział, że dalej będzie mieszał, mieszał aż zamiesza jak się teraz nie udało.
Odstawiłam luteinę i Werka dobrze wie dlaczego....nie raz pisze, że silna ciąża się utrzyma a jak dziecko miałoby być chore i słabe, to lepiej jak natura zadziała.
Mam takie samo zdanie więc tyle ile mogliśmy to zrobiliśmy a reszta już nie w moich rękach.
Chyba każda z Was jest podobnego zdania.jeju, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Sutki ściemniały mi......buuuu....cycki spuchły...trochę za późno ale małż powiedział, że dalej będzie mieszał, mieszał aż zamiesza jak się teraz nie udało.
Chyba każda z Was jest podobnego zdania. -
Aniu ale ja pamiętam jak mnie ze znajomych wywaliłaś na zbity pysk na początku:-)
To są dopiero stare dzieje hahahahahaha
Wiedziałam, że swój na swego kiedyś i tak trafi też się z Wami czuje zadżebiście. Pełen luz tu mamy.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:ajadasz wiekszosc tego co on spuszcza czy tego co ma zjesc? hahahahaha
jeju, staraczka24 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:hahahahahahahh dobre raczej mnie nie namowi bo mam odruchy wymiotne od gestych plynow nawet budyniu czy kisielu nie zjem hahaha
nawet kija do paszczy nie wsadzejeju, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aniu ale ja pamiętam jak mnie ze znajomych wywaliłaś na zbity pysk na początku:-)
To są dopiero stare dzieje hahahahahaha
Wiedziałam, że swój na swego kiedyś i tak trafi też się z Wami czuje zadżebiście. Pełen luz tu mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 20:41
jeju lubi tę wiadomość