WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:ostatnio sobie kupilam:http://sklep.sante.pl/pl/p/Musli-Blonnikowe-z-Truskawka-200g/164 i stwierdzilam ze bede jesc z jogurtem naturalnym , powiem Wam ze normalnie mi samo z geby wylazilo takie niedobre było..
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju galaretke z owocami lubie !
weronika a no ja dziwny element mowilam ze odrzutki spoleczenstwa ru sa hahaha zona matka i kochanka zona jestem matka tez - psa i meza kochanka ? kocham sie czasem sama ze soba hahaha no i z mezem ;P ale o kijach w paszczy moze zapomniec chyba ze jestem megawstawiona w tylek rzadkosara_nar lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Mój małż jakby to poczytał, TO BY PADŁ ZE ŚIECHU. ON TWIERDZI, ŻE BABY SĄ JESZCZE BARDZIEJ ZBOCZONE NIŻ FACECI
Temat chyba przeniesiemy na priv jak chcecie o tym gadać, co? Bo wpadnie tu jakaś laska czyta sobie czyta o ziółkach i nagle sraczka, szczotka kij i czekolada hahahahajeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Myślałam, że dołączę do tematu, a tu pouciekały.
Co do flaka w buzi, hehe u mnie w regionie jest takie popularne danie jak kiszka ziemniaczana ( flak nadziany ziemniakami takimi jak na babkę) ludzię ię tym zajadają. A ja flaka nie przełknę.
Co do natręctw oralnych to ja bez przerwy muszę coś rzuć, albo ssać, więc mój M. nie narzeka, że się nim nie zajmuję, czasem nawet jęczy, że go siurek boli hehe raz się zapomniałam i niechcący zębami mu rankę zrobiłam, to biedaczek nawet siusiu nie mógł zrobić, tak go bolało i piekło.
Swoją drogą ja 25 lat, M. 37 pożycia 2,5 roku, a to ja pierwsza zrobiłam mu dobrze ustami
Z tym palcem, to kto co lubi. Ja tam lubię, przyznam nawet, że podczas seksu potęguje to doznania
Prawdę mówiąc, to mój M. jak prawiczek, ja przy nim, to można powiedzieć, że jak jakaś ladacznicaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 21:46
weronika86 lubi tę wiadomość
-
wiotaj sara! my przeszlysmy na konferencje, zeby bardziej prywatna byla, zeby nas z ovu nie wyrzucili napisz do jeju zeby dodala cie do konferencji, bo ja nie wiem jak one juz pouciekaly ale mamy byc rano o 10 albo o 9 czasu angielskiego, wiec badz
sara_nar, mycha28 lubią tę wiadomość