WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna ale czego nie robi się dla fasolki. Nadrobisz ćwiczenia na spacery możesz chodzić więc nie zaszkodzi taki spacer dotleniający
Ja tam już nie wnikam w tą moją owulację, bo głupawki dostanę. Śluz był mega płodny, więc coś na rzeczy było. Serducho było i luz. Może mężowi udał się złoty strzał byłby dumny z tego jak paw.
Od jutra jak zacznę brać dupka, to nic się nie stanie.... chyba. W razie czego @ przyjdzie szybciej, nie w 36dc jak zazwyczaj. -
Sorry, widocznie coś pomyliłam z tymi testami. Zasugerowałam się wikipedią:
"Test ciążowy – test pozwalający wykryć (najczęściej w moczu) produkowaną przez trofoblast gonadotropinę kosmówkową (hCG), której pojawienie się świadczy o zagnieżdżeniu się jaja płodowego (Blastocysty) w błonie śluzowej macicy. Do zagnieżdżenia trofoblastu dochodzi w 7 dniu od zapłodnienia i od tego momentu poziom hCG wzrasta aż do 2 - 3 miesiąca ciąży po czym zaczyna spadać, aż do momentu porodu."
ale dobrze, że wyprostowałyściestaraczka24 lubi tę wiadomość
-
Mistrzyni ale przecież tutaj jest że 7dni od ZAPŁODNIENIA a nie od zagnieżdżenia czyli wszystko się zgadza.
Mistrzyni a zdradzisz mi jeszcze jak kucasz, żeby obejrzeć temperaturę jednocześnie nie wstając i nie odkrywając się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 14:28
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Widze, ze teraz juz sie doszukujesz ja akurat zawsze spie na boku z podkulonymi nogami, a koldre troche odkrywam, ale nie calkiem. Czasami spie odkryta
Kredka jest po prostu ciekawa jak takie akrobacje mozna zrobic Nie wazne jak, wazne zeby bylo skutecznie -
My dream ja brałam mastodynon i dzięki niemu zaszłam w ciążę. Wydłużył mi cykle z 23 do 26 a kolejnego juz nie było
Jestem po wizycie, nie ma torbieli wiec była owulacja I powiedziała ze dobrze że zwiększyła dawkę, dała tez skierowanie na powtórzenie insuliny i progesteronu. Jak powiedziałam że bolą mnie piersi cały cykl i czy to czasem nie prolaktyna to powiedziała że bardzo dobrze że bolą bo widać ze się coś dziejesara_nar lubi tę wiadomość
-
my dream wrote:co myślicie moje Czarownice o castangus?? pomaga, sprawdza się, czy może lepiej nie??
A badalas prolaktyne? Jesli masz troche za wysoka to pomoze, jak bardzo wysoka to lepiej brac leki na recepte. Tez mialam mysli zeby go brac, ale poczytalam ze niektorym osobom wrecz zaszkodzil, wiec bez badania prolaktyny bym go nie brala. -
Atakasobiejedna wrote:A badalas prolaktyne? Jesli masz troche za wysoka to pomoze, jak bardzo wysoka to lepiej brac leki na recepte. Tez mialam mysli zeby go brac, ale poczytalam ze niektorym osobom wrecz zaszkodzil, wiec bez badania prolaktyny bym go nie brala.
robiłam badania, prolaktyne oczywiście też. Wynik jest troszkę ponad normę, około 24. -
my dream wrote:robiłam badania, prolaktyne oczywiście też. Wynik jest troszkę ponad normę, około 24.
No a co lekarz powiedzial na Twoj wynik, nie dal Ci niczego na zbicie? -
Czesc dziewczyny. Mam prośbę, czy moglybyscie zerknąć na mój wykres i podpowiedzieć coś? Wydaje mi sie ze mam problem z ciałkiem żółtym, ale to tylko moje domysły. Moze Wy zauważycie cos na wyresie co powinno mnie zaniepokoic i moze zbadać jakieś konkretne hormony. Z góry dziękuję za pomoc