WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam kwiat nagietka do parzenia ale pisze że stosować zewnętrznie. Mogę go pić czy to raczej nie wskazane ? Nie powiedziałam że chcę do picia. Zastanawiam się czy nie pójść i oddać albo kupić taki co się pije .. Jak myślicieCzekamy na Ciebie :***
-
wioleta4444 wrote:Kazał mi brać dopóki nie będę miała @ parę miesięcy temu brałam i w trakcie brania lutki dostałam @ już 5 czy 6 dnia teraz nic się nie dzieje
ja bym odstawiła. Niewiele kobiet dostaje @ podczas brania progesteronu. A mi swego czasu gin mówił, że dopóki nie odstawię dupka to @ mieć nie będę. -
wioleta4444 wrote:Kupiłam kwiat nagietka do parzenia ale pisze że stosować zewnętrznie. Mogę go pić czy to raczej nie wskazane ? Nie powiedziałam że chcę do picia. Zastanawiam się czy nie pójść i oddać albo kupić taki co się pije .. Jak myślicie
możesz pić. W I fazie nagietek pomaga na śluz. -
Wydaje mi się, że jak był pęcherzyk i 4 5 dni po owu to jak najbardziej gin stwierdzi po płynie w zatoce. Jeśli nie będzie płynu to znaczy, że albo był pęcherzyk i się wchłonął bo mógł mieć np 15mm albo 20mm i mógł nie pęknąć i też się wchłonie.
A chciałaś iść na monitoring? -
nick nieaktualny
-
Kupujesz na all gotową mieszankę lub w zielarskim osobne składniki. Mieszasz razem i do słoika. Potem pijesz i zaparzasz wg wskazań.
Przy PCOS ( a czytałam, że masz) pomyśl o inofolicu, piciu octu jabłkowego i dong quai.
Jakie masz tsh?Dora88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Biorę ino folic mam juz donga a ten ocet jablk to gotowy się kupuje ? I to wszystko naraz brać zaraz po okresie ?
ja ocet piję na szklankę wody daję łyżkę octu i dzielę to na 3 razy i piję przed śniadaniem, obiadem i kolacją tak gdzieś wyczytałam.
Ja piję na odkwaszenie organizmu i na schudnięcie.
możesz go kupić np w tesco
Można pić cały cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 11:20
-
aga.just wrote:Kupujesz na all gotową mieszankę lub w zielarskim osobne składniki. Mieszasz razem i do słoika. Potem pijesz i zaparzasz wg wskazań.
Przy PCOS ( a czytałam, że masz) pomyśl o inofolicu, piciu octu jabłkowego i dong quai.
Jakie masz tsh?Czekamy na Ciebie :***