WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam tu npr.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=78
coś takiego: Kolejne banalne pytanie, ale prosze wierzyc - kobieca pomysłowosc bywa zaskakujaca: czy u¿ywałam
stale tego samego termometru i stosowałam stale ten sam sposób mierzenia? To znaczy: przez cały cykl
tylko w ustach, albo tylko w odbycie, albo tylko w pochwie?
Jesli mierze temperature w ustach i zauwa¿am du¿e wahania temperatury, to musze sprawdzic, czy na
pewno termometr wkładam ukosnie pod jezyk z boku wiazadełka? Czy moje usta sa podczas mierzenia
temperatury cały czas zamkniete? Czy mierze temperature przez 8 minut? Jesli w pokoju jest zimno,
nale¿y termometr wło¿yc do ust - powiedzmy, z prawej strony - a gdy sie ju¿ ogrzeje, przesunac go na
lewa strone, by uzyskac własciwy pomiar. Wło¿ony pod jezyk bardzo zimny termometr zabierze ciepło z
tego miejsca, by sie ogrzac i obni¿y nam wynik pomiaru. Jesli przeło¿ymy go po ogrzaniu, to ju¿ pomiar
bedzie własciwy.
Jesli jestem wieloródka, mierze temperature w pochwie i mam du¿e wahania temperatury, to znaczy ¿e
banieczka z rtecia czasami dotyka scianek -
nick nieaktualny
-
Biała Kredka radzę po prostu termometr trzymać pod poduszką i bez rozgrzewania od razu robić pomiar.
Kochane moje beta z soboty 239,6 zaś dzisiejsza to już 625. Wizyta u ginekologa dopiero 16go czerwca nie wiem czy nie późno mam brać luteinę, kwas foliowy i zakupić witaminki dla ciężarnych. Oczywiście odpoczywać, ale z tym ciężej, jak nigdy mam więcej sił niż przed.aga.just, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam jestem tu nowa i napiszę tak w skrócie, można dołączyc?
ja po zaniku @ poszłam do gin żeby wywołać później decyzja, że staramy się o maleństwo więc jechałam z CLO i tak u tej kobiety brałam clo 6x. Zrobiła mi HSG i jajowody mam drożne. Zmieniłam gin i nowy powiedział, że mam pco dał metformax 3x1 i od marca biorę. ALe nie schudłam po nim nic tylko zmniejszył mi się apetyt i waga nie idzie do góry. Teraz u nowego gin jestem w trakcie drugiego cyklu z clo. Jak tym razem się nie uda to już nie będę brała clo. Już nie weim co mam robić czy rzucić te leki w cholerę żeby się udało
męża nasienie też okej
od niedzieli łykam donga 3tabletki nie wiem czy nie za dużo ale jestem tydz przed owu i chciałam zeby mi pomógl wiec moze a nóż ogólnie staram sie 10 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 20:28
-
Andi dong ma za działanie wywołać owu, przynajmniej my go tak tu stosujemy. Przy antykach to nie mam pojęcia? Dong to estrogeny. Przy menopauzie też pomaga, ale na testosteron to chyba nie bardzo.
Kis 3 razy dziennie jest ok jak się czujesz dobrze. Tylko pamiętaj brać jedynie do skoku. Myślałaś o inofolicu? Pomocny przy pcos. -
ANDI87 wrote:Ja też mam pytanie o donga, mam przepisana antykoncepcje na mam pcos.
Co powiecie na stosowanie donga podczas zaywania antyków. Mam za duzo testosteronu w sobie tosowała która w podobnym do mojego przypadku?
Ja mam za wysoki testosteron, ale nie mam PCOS. Nie chcialam brac antykow, zreszta gin mi nie proponowal. Na obnizenie testosteronu pilam ocet jablkowy i Inofolic 2x1, ale dopiero w pierwszym cyklu z Dongiem i ziolami ojca Sroki sie udalo Aha, no i luteine bralam drugi cykl. Jak widac mieszanka poskutkowalaANDI87 lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Ja mam za wysoki testosteron, ale nie mam PCOS. Nie chcialam brac antykow, zreszta gin mi nie proponowal. Na obnizenie testosteronu pilam ocet jablkowy i Inofolic 2x1, ale dopiero w pierwszym cyklu z Dongiem i ziolami ojca Sroki sie udalo Aha, no i luteine bralam drugi cykl. Jak widac mieszanka poskutkowala
Zapisze sobie twoja wiadomość od Ciebie -
aga.just wrote:
Kis 3 razy dziennie jest ok jak się czujesz dobrze. Tylko pamiętaj brać jedynie do skoku. Myślałaś o inofolicu? Pomocny przy pcos.
Czuję się dobrze, łykam go tak 3 na raz bo gdzieś wyczytałam, że na noc nie brać go bo można mieć kłopoty ze spaniem a ja często mam więc uważam
a powiedz mi, bo ja nie mierze tempki i w tym cyklu brałam CLO, idę na monitoring około 14dc wtedy zobaczę jaki mam pęcherzyk jak już taki do pęknięcia to już nie brać tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:25