WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara gratulacje!!
Mam PCO i obecnie biorę metformax 500 trzy razy dziennie.
To mój pierwszy cykl z dongiem. Zaczęłam go brać wczoraj (8 dzień cyklu) dwa razy dziennie po 1 tabletce. Czy Wy brałyście po większej dawce? czy 2X1 wystarczy? Mam nadzieję, że któraś z Was odpisze, bo jestem kompletnie zielona:)
-
Może za szybko na suwaczek, ale czuję się spokojniejsza jak na niego patrze
aga dziękuję, dalej czuję się jakby to był sen. I tak patrze na ten test. Wysechł i kreska bledsza, ale jest.... o matko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:44
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
u mnie wczoraj lekarka tak się ucieszyła z tego pęcherzyka, że nadziei na ciążę chyba nabrała. Niestety sprowadziłam ją troszkę na ziemię przypominając, że jeszcze z nasieniem też jest problem
-
Sara, jesteś dowodem na to że cuda się zdarzają, patrząc na Twój wykres nie dalabym zlamanego grosza za to że się udało Widocznie mierzenie w różnych porach bardzo zaburza wykres. Bardzo gratuluję i życzę żeby wszystko było w jak najlepszym porządku od początku do końca
-
BiaŁa kredka spokojnie potrzebny wam jeden zwarty i gotowy żołnierz więc szansę są. Zawsze!
Dziewczyny mam shizę jakąś. Wydaje mi się, że może test fałszywy wyszedł ... ale widzę, że ten test co ja kilka dziewczyn robiło i jak była kresa druga to ciąża była. ... masakra. Ale to stresujące, lepsza jest niewiedza.