WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:Piekna beta, gratuluje
To teraz sie martwie ze moja tylko 171
Twoja jest idealna przyrosla wiecej niz 200% w ciagu tych dni, jest dobrze Ale mnie dlugo tu nie bylo laptop mi szlag trafil, samochod mi szlag trafil ale do dwoch tygodni dam rade kupic nowe, wiec bede znow czestoDoris-83, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny jestem tutaj nowa i bardzo interesuje mnie ten Dong guai słuchajcie do kiedy go można zażywać i jak wg ja nie wiem czy mam owulacje i tu jest problem nie wiem do kiedy bym go mogła brać ?staram się o dziecko już długi czas i narazie lipa. Proszę o porady dziękuje.
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Nie martw się, bo u Ciebie mogło dojść do implantacji później niż u mnie. A Ty robiłaś beta-hCG czy hCG (całościowo). Ja robiłam to drugie i stąd też mogą być rozbieżności.
-
A ja sie chce pochwalić 11 dc i 3 pecherzyki wielkości 16mm po lewej stronie Endo 8 mm.Zazywalam lamette od 2-7dc oraz pije zioła ojca sroki nr 3.I donga po jednej tabletce( gino powiedziała żebym spokojnie sobie ja lykala a nawet sama doradza ziołowe preparaty z estrogenem)
kiti, Doris-83, aga.just, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Sun piękne pęcherzyki i to w 11dc.
U mnie 30dc i oczekiwanie na @. Testu nie robiłam. Poza tym mam tylko ten o czułości 25 więc wątpię, że coś by pokazał.
W pon. mieliśmy drugą rocznicę ślubu, ale M. nie dał mi nawet kwiatka, głupiej róży za 4zł.... W dodatku pokłóciliśmy się, bo on czasem jak sobie coś ubzdura, to go nie przekonasz. On wie lepiej. Powiedziałam mu, że jak dalej taki będzie, to być może, to nasza ostatnia rocznica.
Luteiny już nie biorę. Mdliło mnie wieczorem po niej.
Wczoraj zaszalałam trochę, kupiłam sobie w Biuściastym zakątku biustonosz za 175zł ... rozmiar 65G!! Masakra. Swoją drogą pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby kobieta zachwycała się moim biustem -
Sara mój też nigdy o niczym nie pamięta. Mamie na dzień matki kwiatów nie kupił gamoń , a mu przypominałam
Werka hello kochana
Obiecuję częściej do Was zaglądać
Czy któraś borowinę stosowała? -
Evell wrote:Witam dziewczyny jestem tutaj nowa i bardzo interesuje mnie ten Dong guai słuchajcie do kiedy go można zażywać i jak wg ja nie wiem czy mam owulacje i tu jest problem nie wiem do kiedy bym go mogła brać ?staram się o dziecko już długi czas i narazie lipa. Proszę o porady dziękuje.
Starasz się długo, tzn. ile?
Robiłaś badania?
Byłaś u lekarza?
Piszesz, że nie wiesz czy masz owu. Obserwujesz się? Byłaś kiedyś na monitoringu?
Od tego bym zaczęła.BialaKredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Wlasnie wrocilam od gin. Widzialam kropka
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:No u mnie oprocz kropeczki pol centymetrowej tez nic nie bylo widac, wiec obie czekamy do 11.06 na uslyszenie . (z tego co pamietam Twoj lekarz tez przyjmuje w srody).
-
Hej Werka, doris i staraczka i Aniu tez. Buuu brzuch boli, pewnie @ przyjdzie. Stanik moze i rozmiar duzy, ale z tylu zero faldek, bo te wszystkie faldki musza byc zgarniete do miseczki. Pierwszy raz stalam przed kobieta z golym biustem bez krempacji co najlesze na biustonosz gwarancja 2 lat w razie fiszbina wyjdzie czy cos.
Doris jak sie czujesz?~Ania~ lubi tę wiadomość