WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcza, Sara nie chcialam tego pisac, bo nie jestem zadnym ekspertem... Ale wydaje mi sie ze u Ciebie w ogole do owulki nie doszlo, albo masz bardzo zaklocone tempki od mierzenia w roznych porach. Nie ma u Ciebie 3 tempek wyzszych od 6 ostatnich nizszych. Nawet jesli by przeprowadzic linie podstawowa przez najwyzsza z 6 nizszych tempek przed 19 dc, to bylaby ona na poziomie tempki 36,61, czyli temperatura ktorą teraz masz nie wyglada dobrze, nie jest ponad linia podstawowa. Biorac jeszcze pod uwage ze bierzesz luteine ktora w wiekszosci podnosi tempke to obawiam sie ze jakbys zbadala progesteron to wyszedlby bardzo niski.
-
sara_nar wrote:To mnie załamałyście, bo w 20dc nie było
żegnajcie marzenia o dziecku
to jutro odstawiam lutkę i czekam na @ nowy cykl nowe nadzieje. Mam brać Clo po 2tabletki i tak się zastanawiam, bo skoro dong na mnie działa, to czy jeszcze ten nowy cyl nie pobrać donga, a jak się nie uda to dopiero Clo...
Nie spotkałam się z aplikatorem w luteinie tej dowcipnej. Ale w sumie1,5 roku temu miałam taką, ostatnio tylko dupek.
A mi lutka na temperaturę raczej wpływu nie ma. Bo do dupy jest.
ova cue wykazalo ovu w 11 czy 12 dniu cyklu pozniej tempka skoczyla do gory wiec.... znowu nadzieja jest ze moze sie uda....
Chwytaj po clo.....moze sie uda...
-
sara_nar wrote:To mnie załamałyście, bo w 20dc nie było
żegnajcie marzenia o dziecku
to jutro odstawiam lutkę i czekam na @ nowy cykl nowe nadzieje. Mam brać Clo po 2tabletki i tak się zastanawiam, bo skoro dong na mnie działa, to czy jeszcze ten nowy cyl nie pobrać donga, a jak się nie uda to dopiero Clo...
Nie spotkałam się z aplikatorem w luteinie tej dowcipnej. Ale w sumie1,5 roku temu miałam taką, ostatnio tylko dupek.
A mi lutka na temperaturę raczej wpływu nie ma. Bo do dupy jest. -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:To moze wez zarowno clo jak i donga w nowym cyklu. Ja tak w obecnym cyklu owulacje wywolalam.
-
to ja mogę potwierdzić że mi dong chyba pomógł bo owu jednak była jeszcze zeby sie cos z tego wykluło...ehh te marzenia
-
Nie wiem, bo moj lekarz nie wiedzial co to dong - mi taka mieszanka owu wywolala, wiekszych skutkow ubocznych nie czulam i przy nastepnym cyklu zamierzam zrobic to samo - clo, dong, inozytol, ovitrelle.
-
Dziewczyny, jeszcze rece mi sie trzesa, beta 43! Pierwszy cykl z Dongiem i ziolami Ojca Sroki nr 3 i jest Drugi z luteina
Boje sie jeszcze cieszyc, w pon powtorze bete.
Chcialam wszystkim zielarkom ogromnie podziekowac za pomoc i jesli to prawda to przesle Wam multum wiruskowkiti, Natka098, sara_nar, MistrzyniWKochamCieMisiu, aga.just, lithe123, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
No nic ... mówi się trudno, żyje się dalej. Monitoring miałam tylko w 15dc i nie wiem czy pękł ten pęcherzyk. Z tą temp. to ja nią się nie sugeruję, bo zawsze mam niską, w dodatku często w nocy śpię niespokojnie. Budzę się ok 4. Zasynam i mierzenie o 6. W dodatku te nocki w pracy.
Zobaczę, pobiorę lutkę do niedzieli i odstawię. -
staraczka24 wrote:hej.
co slychac ?
Miłego weekendu -
Atakasobiejedna wrote:Dziewczyny, jeszcze rece mi sie trzesa, beta 43! Pierwszy cykl z Dongiem i ziolami Ojca Sroki nr 3 i jest Drugi z luteina
Boje sie jeszcze cieszyc, w pon powtorze bete.
Chcialam wszystkim zielarkom ogromnie podziekowac za pomoc i jesli to prawda to przesle Wam multum wiruskow
Kolejny raz dong daje efekt U mnie też był pierwszy cykl z dongiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:13
Atakasobiejedna, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Czy ja wiem... wizyte mam w srode, a hcg ma byc "swieze" wiec pewnie w dzien wizyty powtorze. Ale tak sobie postanowilam juz jakis czas temu, ze dzien mamy umili rozczarowanie (jakby co), bo mam juz jednego szkraba w domu, wiec laurke dostane i stos buziakow i slowa "mama koam" a to naladuje batrie na dalsza walke, mimo niepowodzen.