WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed ciąża robiłam tylko prolaktynę wyszło 21,00 po mtc'60 84,4.
Teraz ponownie będę wykonywać w II cyklu pp, prolaktynę, tsh, testosteron, dhea.
Pierwszą stronę przeczytała, co do donga nie jestem przekonana bo zwyczajnie nie wiem kiedy będę po owulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 18:13
-
Jak będziesz mieć wyniki wpadnij na wątek i napisz co i jak.
Jak będziesz mierzyć temp i się obserwować to będziesz wiedzieć czy owu była i pi razu drzwi kiedy
A jak coś zawsze jest opcja monitoringu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 21:24
-
A ja sobie czekam na @ tra lala świra już dostaję Później zajrzę, bo póki co to siedzę nad dokumentami Nie wiedziałam, że mam taaaaaki bajzel w tej materiii...a fe jeju a feeee!jak możesz być taką bałaganiarą ?! Idę siku i może coś wycisnę z tej szyjki haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:00
-
nick nieaktualny
-
hej
jestem u rodzicow i dopiero dorwalam kompa
po wizycie hmm
wczoraj 9dc - drobnica, gin mówił, że nie ma sensu stymulować jak bylam juz 8x na clo i zeby nie stać w miejscu to podchodzimy do IUI . Pobral posiewy , a pozniej mam porobic badania wirusów z M.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie przepisał mi na PCO metformaxu, tylko kazał pic INOFOLIC.
za tydzien zadzwonic do kliniki czy posiwy s a okej
stawiac mam sie miedzy 2-5 dc , stymulka i IUI .
co wy o tym sadzicie ? -
kis wrote:hej
jestem u rodzicow i dopiero dorwalam kompa
po wizycie hmm
wczoraj 9dc - drobnica, gin mówił, że nie ma sensu stymulować jak bylam juz 8x na clo i zeby nie stać w miejscu to podchodzimy do IUI . Pobral posiewy , a pozniej mam porobic badania wirusów z M.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie przepisał mi na PCO metformaxu, tylko kazał pic INOFOLIC.
za tydzien zadzwonic do kliniki czy posiwy s a okej
stawiac mam sie miedzy 2-5 dc , stymulka i IUI .
co wy o tym sadzicie ?
Czym Cię będzie stymulowal do IUI?
Ja czekam do jutra na endo, a w przychodni tam czeka na mnie moje AntyTPO i AntyTG i reszta...
-
nick nieaktualny
-
kis wrote:natka, tak jest i piekne pecherzyki , tylko moze jakies bezwartosciowe bo zaden gin nie zlecal mi estradiolu wiec nie wiem
Ja miałam jeszcze więcej cykli z Clo i nie było efektu i w klinice mi dali coś innego - Symletrol. Po nim miałam owu kilka dni wcześniej, cykle się skróciły z 31 do 28 dni i nie wyniszcza tak endometrium jak Clo Na pewno znajdą coś odpowiedniego kiedy masz kolejną wizytę?
-
nick nieaktualnykis wrote:natka, tak jest i piekne pecherzyki , tylko moze jakies bezwartosciowe bo zaden gin nie zlecal mi estradiolu wiec nie wiem
-
Natka098 wrote:hsg też miałaś, jej to jest straszne mieć wszystko ok, a nie mieć nadal dzidzi, a przy clo +metformina są podobno lepsze rezultaty przy pco.
Z tym "wszystko" to byłabym ostrożna... Kis sama napisała, że nie badała estradiolu i pewnie wielu innych rzeczy, które można w tej sytuacji zbadać. Trzeba trzymać kciuki, że klinika i nowe leki pomogą i tyleaga.just lubi tę wiadomość