WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kupić, wymieszać i pić najlepiej.....co do metforminy zalecają brać z posiłkiem ale były dziewczyny co brały z małym kęsem wcześniej przed posiłkiem i wtedy już normalnie posiłek spożywały, u mnie to nie miało aż takiego znaczenia, biorę raczej po posiłku, sporo popijam
-
kis, aga.just dzięki wielkie:) zawsze można liczyć tu na odpowiedź
wczoraj miałam lekkie załamanie, żaliłam się rano mężowi jak mi smutno, więc jak przyszedł z pracy z bukietem róż to już mi wszystko przeszło:) Walczymy dalej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:51
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
hej:)
Jakby któraś była zainteresowana to mam do odsprzedania około 300gram takiej ręcznie robionej mieszaneczki ziółek ojca sroki nr 3:)
pozostało mi po tym jak zaszłam w ciążę
Aga co u Ciebie? jak się czujesz???? młodziak rośnie zdrowo??
ja śpię na stojąco:) -
nick nieaktualny
-
Czy ten oczyszczajacy, odkwaszajacy ocet jablkowy moge pic jak biore euthyrox, bromka itp.? Przeczytalam watek i nie znalazlam takiego info tam... Zakladam, ze moge, ale wole sie upewnic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzy dni brałam luteinę dwa razy dziennie a, że nie mogłam spać to pierwszą ok 12 w południe a drugą ok północy....dziś miałam w tych godzinach wizytę u stomatologa i miałam usuwany ząb...mniejsza o szczegóły...chodzi o to, że wzięłam luteinę ok 15-tej dopiero i nie wiem co dalej robić....budzić się o 3-ciej czy wziąć jak zwykle ok północy czy już nie wiem....mogłabym dziś i jutro wziąć już po jednej ale wolę choć raz wziąć luteinę bez zapominania w trakcie....co do @, to i tak i tak przyjdzie.