WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Wg. mnie na śląsku za gęste powietrze i też coś za dużo utyłam hahahah a tak poważnie, to skąd takie wnioski? Piszesz o tych estrogenach ale jak czytam opracowania to te fito wchodzą tylko w miejsce niedoborów i zachowują się jak estrogeny ale nimi nie są...raczej nie tyje się, bo ja chudnę od poronienia a od tego czasu brałam dong quaia z przerwami przecież.
Znów wróciłam do dawki 2 razy 500...po 3 razy 500 już czułam się jak balon...już poleciało 2 kg z tych dobranych w ty długim cyklu....liczę, że zgubię resztę do końca miesiąca.
no wlasnie sie pogubilam w tych estrach i nie wiem w jaki sposob one dzialaja:/ musze sie doszkolic chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:hej, a jak stosujecie siemię? w ziarenkach czy zmielone, glutka z wodą pijecie czy samo?
ja przeważnie łyżkę siemienia w ziarenkach zalewam wrzątkiem do zakrycia i jak wystygnie to piję tego glutka ale dziś jadłam suche ziarenkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 22:22
-
Witam się zielarki:)
niestety przychodzę ze smutnymi nowinami pierwszy cykl z dong quia, siemieniem lnianym i innymi specyfikami nie pomogł mam nadzieje ze następny będzie już owocny:)
mam pytanie co pić, brać na druga fazę cyklu?
bo w pierwszej brałam właśnie dong quia, lukrecje na obniżenie testosteronu, ocet jabłkowy na obniżenie testosteronu, siemie lniane na śluz, magnez, wit b6 a w drugiej fazie tylko został mi magnez i wit b6 i moze trzeba wspomóc właśnie tą drugą fazęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:16
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie poszłam do osiedlowej zielarni po zioła Ojca Grzegorza Sroki nr 3 i babka powiedziała że tych ziół się nie numeruje.
Dała mi Zioła Ojca Grzegorza na schorzenia kobiece. Kurcze i tak się zastanawiam czy to to samo ? pic czy zamawiać na allegro ta mieszankę ?
Z tego co patrzę na składy to się różnią. Moje zioła zawierają :
Ziele krwawnika (Millefolii Herba)
Liść melisy (Melissae Folium)
Szyszki chmielu (Lupuli Strobulus)
Owoc niepokalanka (Agni casti Fructus)
Ziele nawłoci (Solidaginis Herba)
Liść mięty pieprzowej (Menthae piperitae Folium) -
asiek191 pokrzywa podwyższa progesteorn w II fazie. Możesz też pić Srokę lub zioła na II fazę.
Myślę, że sukces to tylko kwestia czasu, b. ładny wykres
magda-ck Oryginalny Sroka to:
ebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:26
-
ewwiel wrote:Polecam ograniczenie do minimum węglowodanów. U mnie to ograniczylo skutki metformaxu do 0.