WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
kis wrote:ja tez jem 6 miesiąc i norma nic się nie dzieje po tym u mnie, nawet nie chudłam tak jak gin mi mówili...
Czyli obstawiałabym, że nie działa na Ciebie raczej skoro nawet waga nie drgnęła. Nie mówiąc o oczekiwanym efekcie, a raczej jego braku. Są oczywiście dziewczyny, które "zaskoczyły" na tym, ale wiadomo, każdy organizm jest inny i co jednym pomaga to innym niekoniecznie musi... NiestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 15:47
kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:mi dali na pco, jestem ciekawa czy w klinice dalej gin mi go przepisze i co tam zobaczy na usg
a moze jak to nie pomaga to sa jakies zamienniki ??
Mi w klinice nie dał.
Tu masz zamienniki:
http://www.doz.pl/leki/s2910-chlorowodorek_metforminyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:05
-
mi endo powiedzial ze metforminy nie daje sie kobietom ktore chca zajsc w ciaze- nie wiem czemu, ja chcialam zeby mi dal zebym mogla schudnac ale nie dal
ktora mi powie czy od odnga sie przypadkiem nie tyje?przeciez to estrogeny-a estrogeny to kobiecy tluszczyk wytwarza? -
Nie wiem, ja metke wspominam źle. Nic nie moglam jeść. Nigdy więcej nie chce nawet o niej słyszeć.
Ale mam pytanie. Biorę wiesiołka. W tamtym cyklu brałam, ale tylko pare dni przed owu, bo tak go kupiłam. W tym cyklu biorę go od początku. Zauważyłam coś nietypowego. Śluzu faktycznie jest więcej, jest dziś taki powiedzmy kremowo-wodnisty, nie całkiem przezroczysty, ale jest w nim dość sporo takich białych malutkich jakby "grudek". To normalne? Nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie ma żadnego dyskomfortu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:05
-
Anatolka wrote:Nie wiem, ja metke wspominam źle. Nic nie moglam jeść. Nigdy więcej nie chce nawet o niej słyszeć.
Ale mam pytanie. Biorę wiesiołka. W tamtym cyklu brałam, ale tylko pare dni przed owu, bo tak go kupiłam. W tym cyklu biorę go od początku. Zauważyłam coś nietypowego. Śluzu faktycznie jest więcej, jest dziś taki powiedzmy kremowo-wodnisty, nie całkiem przezroczysty, ale jest w nim dość sporo takich białych malutkich jakby "grudek". To normalne? Nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie ma żadnego dyskomfortu.
wole jednak siemie lniane- po nim mam bardziej przezroczysty,aczkolwiek i tak sadze ze wiecznie ten sluz jest zbyt gestny i kleisty zeby plemniory sie przez to przebily
wiem wiem, pilam ohydny syropek- nie dziekuje, wiecej nie zdzierze -
olencja wrote:mialam identyko teraz-wlasnie taki bialawo gesty:(
wole jednak siemie lniane- po nim mam bardziej przezroczysty,aczkolwiek i tak sadze ze wiecznie ten sluz jest zbyt gestny i kleisty zeby plemniory sie przez to przebily
wiem wiem, pilam ohydny syropek- nie dziekuje, wiecej nie zdzierze
Jaki syropek? -
Anatolka wrote:Naprawdę taki paskudny? Nawet np taki - miętowy? http://www.doz.pl/apteka/p11039-Guajazyl_Mint_syrop_Espefa_125_mg__5_ml_160_ml_200_g
ooohyyydaaaaa
ale teraz nawet takie nie moge bo toto cukrem slodzone...... -
kis wrote:dlaczego nie dal ?
Kis głupie pytanie skoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
wg mnie metamo przy pcos to dobre połączenie
Jeju ja łykałam duuużo więcej czasem. A mój chłop to massssakra ile mu witaminek dawałam
Teraz też jem 3 x magnez, DHA, wit dla kobiet w ciąży i lutka
kis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kis głupie pytanie skoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
Jeju ja łykałam duuużo więcej czasem. A mój chłop to massssakra ile mu witaminek dawałam
Ja nie twierdze, ze zle. Poprostu nie na kazdego dziala. A nie chcial dac, bo twierdzi, ze nie mam pco i podejrzenia tego zwyklego gina byly niesluszne, wiec i metformina byla bez sensu. To samo powiedziala endo... Bylo minelo. Na szczescie
Euthyrox 50 dziala, nie spie na siedzaco dzis i nie placze maz powiedzial, ze kupi endo wielki bukiet jesli wroci do Niego ukochana zonaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:46
kis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kis głupie pytanie skoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
ja nie rozumiem Tych lekarzy -
anatolka, a to juz rozumiem, dzieki za zapro :*
a wie ktos moze o co tu chodzi
bylam u gin miesiac temu u calkiem innego u ktorego bede sie leczyc w klinice miałam wtedy plamienia ktore zapowioadaly @ i powiedzial tak ze nie widzi jakiegos PCO jak to mi mówią lekarze, ze mnei tak straszą, mnie zatkało i tak zastanawiam sie czy to przez to ze plamienia mialam czy przez to ze pilam ziołka i co one mogly mi cos tam poprawic ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:59
-
kis wrote:anatolka, a to juz rozumiem, dzieki za zapro :*
a wie ktos moze o co tu chodzi
bylam u gin miesiac temu u calkiem innego u ktorego bede sie leczyc w klinice miałam wtedy plamienia ktore zapowioadaly @ i powiedzial tak ze nie widzi jakiegos PCO jak to mi mówią lekarze, ze mnei tak straszą, mnie zatkało i tak zastanawiam sie czy to przez to ze plamienia mialam czy przez to ze pilam ziołka i co one mogly mi cos tam poprawic ??
widocznie co lekarz to inna teoria, no chyb ze ziolka faktycznie dzialajakis lubi tę wiadomość