WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
kis wrote:ja tez jem 6 miesiąc i norma nic się nie dzieje po tym u mnie, nawet nie chudłam tak jak gin mi mówili...
Czyli obstawiałabym, że nie działa na Ciebie raczej skoro nawet waga nie drgnęła. Nie mówiąc o oczekiwanym efekcie, a raczej jego braku. Są oczywiście dziewczyny, które "zaskoczyły" na tym, ale wiadomo, każdy organizm jest inny i co jednym pomaga to innym niekoniecznie musi... NiestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 15:47
kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:mi dali na pco, jestem ciekawa czy w klinice dalej gin mi go przepisze i co tam zobaczy na usg
a moze jak to nie pomaga to sa jakies zamienniki ??
Mi w klinice nie dał.
Tu masz zamienniki:
http://www.doz.pl/leki/s2910-chlorowodorek_metforminyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:05
-
mi endo powiedzial ze metforminy nie daje sie kobietom ktore chca zajsc w ciaze- nie wiem czemu, ja chcialam zeby mi dal zebym mogla schudnac ale nie dal
ktora mi powie czy od odnga sie przypadkiem nie tyje?przeciez to estrogeny-a estrogeny to kobiecy tluszczyk wytwarza? -
Nie wiem, ja metke wspominam źle. Nic nie moglam jeść. Nigdy więcej nie chce nawet o niej słyszeć.
Ale mam pytanie. Biorę wiesiołka. W tamtym cyklu brałam, ale tylko pare dni przed owu, bo tak go kupiłam. W tym cyklu biorę go od początku. Zauważyłam coś nietypowego. Śluzu faktycznie jest więcej, jest dziś taki powiedzmy kremowo-wodnisty, nie całkiem przezroczysty, ale jest w nim dość sporo takich białych malutkich jakby "grudek". To normalne? Nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie ma żadnego dyskomfortu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:05
-
Anatolka wrote:Nie wiem, ja metke wspominam źle. Nic nie moglam jeść. Nigdy więcej nie chce nawet o niej słyszeć.
Ale mam pytanie. Biorę wiesiołka. W tamtym cyklu brałam, ale tylko pare dni przed owu, bo tak go kupiłam. W tym cyklu biorę go od początku. Zauważyłam coś nietypowego. Śluzu faktycznie jest więcej, jest dziś taki powiedzmy kremowo-wodnisty, nie całkiem przezroczysty, ale jest w nim dość sporo takich białych malutkich jakby "grudek". To normalne? Nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie ma żadnego dyskomfortu.
wole jednak siemie lniane- po nim mam bardziej przezroczysty,aczkolwiek i tak sadze ze wiecznie ten sluz jest zbyt gestny i kleisty zeby plemniory sie przez to przebily
wiem wiem, pilam ohydny syropek- nie dziekuje, wiecej nie zdzierze -
olencja wrote:mialam identyko teraz-wlasnie taki bialawo gesty:(
wole jednak siemie lniane- po nim mam bardziej przezroczysty,aczkolwiek i tak sadze ze wiecznie ten sluz jest zbyt gestny i kleisty zeby plemniory sie przez to przebily
wiem wiem, pilam ohydny syropek- nie dziekuje, wiecej nie zdzierze
Jaki syropek? -
Anatolka wrote:Naprawdę taki paskudny? Nawet np taki - miętowy? http://www.doz.pl/apteka/p11039-Guajazyl_Mint_syrop_Espefa_125_mg__5_ml_160_ml_200_g
ooohyyydaaaaa
ale teraz nawet takie nie moge bo toto cukrem slodzone...... -
kis wrote:dlaczego nie dal ?
Kis głupie pytanieskoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
wg mnie metamo przy pcos to dobre połączenie
Jeju ja łykałam duuużo więcej czasem. A mój chłop to massssakra ile mu witaminek dawałam
Teraz też jem 3 x magnez, DHA, wit dla kobiet w ciąży i lutka
kis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kis głupie pytanie
skoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
Jeju ja łykałam duuużo więcej czasem. A mój chłop to massssakra ile mu witaminek dawałam
Ja nie twierdze, ze zle. Poprostu nie na kazdego dziala. A nie chcial dac, bo twierdzi, ze nie mam pco i podejrzenia tego zwyklego gina byly niesluszne, wiec i metformina byla bez sensu. To samo powiedziala endo... Bylo minelo. Na szczescie
Euthyrox 50 dziala, nie spie na siedzaco dzisi nie placze
maz powiedzial, ze kupi endo wielki bukiet jesli wroci do Niego ukochana zona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:46
kis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kis głupie pytanie
skoro nawet u Anatolki prl 40 nie chciał leczyć
ja nie rozumiem Tych lekarzy -
anatolka, a to juz rozumiem,
dzieki za zapro :*
a wie ktos moze o co tu chodzi
bylam u gin miesiac temu u calkiem innego u ktorego bede sie leczyc w klinice miałam wtedy plamienia ktore zapowioadaly @ i powiedzial tak ze nie widzi jakiegos PCO jak to mi mówią lekarze, ze mnei tak straszą, mnie zatkało i tak zastanawiam sie czy to przez to ze plamienia mialam czy przez to ze pilam ziołka i co one mogly mi cos tam poprawic ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:59
-
kis wrote:anatolka, a to juz rozumiem,
dzieki za zapro :*
a wie ktos moze o co tu chodzi
bylam u gin miesiac temu u calkiem innego u ktorego bede sie leczyc w klinice miałam wtedy plamienia ktore zapowioadaly @ i powiedzial tak ze nie widzi jakiegos PCO jak to mi mówią lekarze, ze mnei tak straszą, mnie zatkało i tak zastanawiam sie czy to przez to ze plamienia mialam czy przez to ze pilam ziołka i co one mogly mi cos tam poprawic ??
widocznie co lekarz to inna teoria, no chyb ze ziolka faktycznie dzialajakis lubi tę wiadomość