WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg. mnie na śląsku za gęste powietrze i też coś za dużo utyłam hahahah a tak poważnie, to skąd takie wnioski? Piszesz o tych estrogenach ale jak czytam opracowania to te fito wchodzą tylko w miejsce niedoborów i zachowują się jak estrogeny ale nimi nie są...raczej nie tyje się, bo ja chudnę od poronienia a od tego czasu brałam dong quaia z przerwami przecież.
Znów wróciłam do dawki 2 razy 500...po 3 razy 500 już czułam się jak balon...już poleciało 2 kg z tych dobranych w ty długim cyklu....liczę, że zgubię resztę do końca miesiąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 16:08
-
A ja myslalam ze juz zaskoczy a tu guzik....
Ale od nowego cyklu bede brac metformine...
I beda skutki uboczne.... i tego sie boje...
Zobaczymy co zdziala metfo....Mam nadzieje ze vos wyjdzie
A dostalam do metforminy clo mozna brac to i to....
A mozna amienic clo na donga i laczyc z metformina....???
Jeju wracasz juz do starankowa???
Ja siegam po metfo Werka zaskoczyla i udalo sie moze i my tez...
Co myslisz jeju... -
Ja metforminę mam od zeszłego roku ale miałam długie przerwy....w tym cyklu długi zakończonym kropką cały czas byłam na metforminie i się udało, ale nie utrzymałam jak pamiętasz....teraz gorzej przechodzę te skutki uboczne, chyba, że ja już jestem taka zmęczona tym wszystkim. Wracam kochana, być może za chwilkę wracam....na pewno nie zaszkodzi by te cholerne cykle się wyregulowały.
-
jeju wrote:Ja metforminę mam od zeszłego roku ale miałam długie przerwy....w tym cyklu długi zakończonym kropką cały czas byłam na metforminie i się udało, ale nie utrzymałam jak pamiętasz....teraz gorzej przechodzę te skutki uboczne, chyba, że ja już jestem taka zmęczona tym wszystkim. Wracam kochana, być może za chwilkę wracam....na pewno nie zaszkodzi by te cholerne cykle się wyregulowały.
Dzieci musza byc!!!!
Wiesz mi lekarz kazal brac metfirmin tylko do ovu a jak sie nie uda w nastepnym cyklu tam samo do ovu...
A widzialam ze wiele dziewczyn ciagnie przez caly cykl...to jak to jest z tym...???? -
jeju wrote:Ja metforminę mam od zeszłego roku ale miałam długie przerwy....w tym cyklu długi zakończonym kropką cały czas byłam na metforminie i się udało, ale nie utrzymałam jak pamiętasz....teraz gorzej przechodzę te skutki uboczne, chyba, że ja już jestem taka zmęczona tym wszystkim. Wracam kochana, być może za chwilkę wracam....na pewno nie zaszkodzi by te cholerne cykle się wyregulowały.
-
jeju wrote:Zaraz zajrzę na wykres...a co do metforminy to podaje się ją też dziewczynom co nie mają PCOS w wywiadzie z tego co wiem.
Dzis wezme 1 tab...wiesz boje sie skutkow ubocznych
Mdlosci wymiotow biegunki czy to tak zawsze jest....