WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Opu a miałaś monitoring, spr sobie wielkość endo? Skąd wiesz, że zioła nie działają? Że nie działa dong?? Wykres masz ładny, jest owu więc wszytsko działa wg mnie
Progesteron ok - czyli jaki wynik?
Nie mialam monitoringu- lekarz stwierdzil ze owulki sa wiec nie ma sensu. Endo mam wopisach usg i jest tak 5 mm srednio po owu .... -
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny sprobuje wszystkiego
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Myślę, że skoro clo nie pomogło to i dong nie da rady. Ale kto nie próbuje ten nie ma
A jakiej wielkości były pęcherzyki?
Nic nie mówił o wielkości tylko tyle że nie ma, od przyszłego cyklu mam brać podwójną dawkę, jak nic nie urośnie to inne leki. A w środę jeszcze jeden monit, może coś się pokaże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja powoli też mam dość, jak widzę laski, które bez żadnych starań mimo palenia i niezdrowego stylu życia bez żadnych wspomagaczy zachodzą w ciążę. Życie jest niesprawiedliwe
kis, ewwiel, KisSzilva lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:a ja powoli też mam dość, jak widzę laski, które bez żadnych starań mimo palenia i niezdrowego stylu życia bez żadnych wspomagaczy zachodzą w ciążę. Życie jest niesprawiedliwe
aga.just lubi tę wiadomość
-
Myszka-Minnie wrote:Witajcie Czarownice,
Wpadam zajrzec co tu sie dzieje. W moim apartamentowcu zamieszkuje chlopiecsara_nar wrote:Hej czarownice
Tp. 8.02.2015r. Udało się w pierwszym cyklu z dong quai. Wstępnie będzie synek JaśDoris-83 wrote:Hello! Kochane.U mnie też synek - mąż straszy,że będzie Konrad Co do listy to również proszę o dopisanie - tp 24.12.2014 pierwszy cykl z Dong Quai i borowina.aga.just wrote:
Teraz już czuję się ok. A w brzuszku syn
Widze, ze na Zielarach przoduje chłopiec. Jedynie u Zielarki i Lithie123 bedzie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:41
-
Agnella wrote:Myszka Minnie, gratuluję ciąży, nieważne ile trwało, liczy się efekt.
A co brałaś, co może piłaś, aby wspomóc zajście w ciążę?
W szczesliwym cyklu zazywałam:
* magnez + witaminę B6 przez cały cykl
* nie regularnie piłam szałwię w I fazie cyklu
* piłam zioła ojca Sroki nr 3 do owulacji
* a po owulacji piłam pokrzywę.
Agnella lubi tę wiadomość
-
Agnella wrote:Myszka Minnie, a nie masz apetytu, bo mdłości już chyba przeszły? Może dodawaj stopniowo do diety migdały, banany, orzechy, kakao i budyń - są dość kaloryczne, ale tak zdrowo.
U mnie mdlosci już dawno mineły. Na apetyt nie narzekam. Głodna nie chodze. Jedynie to nie regularnie jem . Zdarza się, ze duzy posiłek jem w godzinach wieczornych np. godzina 18. W ciazy z wszelkich orzechów zrezygnowałam. Sporadycznie zjem migdały do jakiegos deseru, a cukier bardzo ograniczam. Głownie jem warzywa i owoce, z miesa to te lekkie rzeczy (kurczak, indyk) i ryby. Póki co to 2 kg na plusie, wiec az tak bardzo sie tym nie przejmuje. Najwazniejsze bydzidzia rosła i była zdrowa
Agnella lubi tę wiadomość