X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Hmm nie wiem, bo pyłku nie jadłam i nie wąchałam (na szczęscie w takim razie);) pierzgę mam w miodzie uffff :)
    a w miodzie to ja juz z rok taki miod jadlam! ale musialam miod odstawic bo mam diete:/

u5cvp2.png
  • kis Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    olej cabana,przeciez wiesz,ze masz szanse :*****

:** <3

olencja lubi tę wiadomość

• Agnella Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kis, miej gdzieś tego dziada :-) Niech spada na bambus.
    Też tak kiedyś miałam, że trafiałam na tego pokroju ginów. Szkoda czasu i zachodu. Jeszcze humor potrafią zepsuć.
    Rozumiem Cię z tym chodzeniem i szukaniem gina, bo miałam podobnie.
    Na razie odpuszczam, w tym miesiącu nici ze starań. Do tego własnie wkurzył mnie mąż- za karę zero seksu jak przyjedzie. Październik może będzie lepszy :-)
    Dobrej nocki!!!

kis lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziewczyny nie karajcie mężów brakiem seksu...to najgorsze co może być.Buziaki :-* Lepiej wymyślić karę w stylu, godzinę gra wstępna hahahahha albo przed seksem kolacja przy świecach :-P wiem, wiem, czasem równo wkurzają ale odmawianiem sexu facetowi odetniemy mu tlen :-) A jak tlen odcięty, to się kiedyś przyssa do jakiegoś atrakcyjnego ciała. Nie dziś nie jutro ale kłopoty murowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:11

kis, aga.just, Florka lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z jeju. Moja babcia zawsze mowila, ze kobieta moze sie dasac na faceta ile wlezie, ale od pasa w gore, bo inaczej beda z tego klopoty. Troche to zartobliwie zawsze mowila, ale cos w tym chyba jest...

kis lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj podobnie jak ja nie uwaza ze seks jest niezbedny do zycia...

u5cvp2.png
  • kis Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella wrote:
    Kis, miej gdzieś tego dziada :-) Niech spada na bambus.
    Też tak kiedyś miałam, że trafiałam na tego pokroju ginów. Szkoda czasu i zachodu. Jeszcze humor potrafią zepsuć.
    Rozumiem Cię z tym chodzeniem i szukaniem gina, bo miałam podobnie.
    Na razie odpuszczam, w tym miesiącu nici ze starań. Do tego własnie wkurzył mnie mąż- za karę zero seksu jak przyjedzie. Październik może będzie lepszy :-)
    Dobrej nocki!!!

no ja już swego gina mam w klinice, ale chciałam żeby mi taki inny na nfz dał skiero na jakieś badania hormonów, bo mam trochę ich zrobić ale jednak lżej nie będzie :/ prosto z mostu usłyszałam, że nie ma w tym interesu bo by musiał do tego jeszcze dopłacać, także no...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 12:01

• kis Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Zgadzam sie z jeju. Moja babcia zawsze mowila, ze kobieta moze sie dasac na faceta ile wlezie, ale od pasa w gore, bo inaczej beda z tego klopoty. Troche to zartobliwie zawsze mowila, ale cos w tym chyba jest...

hehe a to dobre :D

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, tego nie znałam...od pasa w górę :-)

Co za dzień, co za tydzień, co za miesiąc....

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nogi mam jak sarna...nie nie nie....nie zgrabne...takie owłosione :-P

agawa, KisSzilva, Agnella, Yousee lubią tę wiadomość

• kis Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nogi mam jak sarna...nie nie nie....nie zgrabne...takie owłosione :-P

haha :D
    to maszyna i jedziesz z koksem ;) chyba, że czekasz do soboty hihih :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:08

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No proszę, tego nie znałam...od pasa w górę :-)

Co za dzień, co za tydzień, co za miesiąc....
    sprzecznosc interesow i pozniejsze niepowazne traktowanie zony przez meza- kompletnie nietrafiony sposob

u5cvp2.png
  • Florka Koleżanka

Wysłany: 9 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a props seksu to bylam kiedys na warsztatach jogi i dowiedzialam sie o czym takim: tantryczny seks. Kupilam ksiazke (lezy sobie grzecznie na szafce nocnej i czeka na odpowiedni moment :)) Duzo wam o tym powiedziec nie moge bo sama tylko intuicyjnie czaje o co chodzi ale wydaje mi sie ze dwa razy przekroczylam pewna bariere i musze wam powiedziec ze bylo woooooooow. Na sama mysl mam ciarki ;) Tak w ogole to tez mialam wzloty i updaki jezeli chodzi o kochanie sie, szczegolnie jak w gre wchodzi dzidzia na ktora sie czeka i czeka... Z waszych wpisow widze ze wszystkie przez to samo przechodzilysmy :) Glupi banal, ale to wszystko siedzi w glowie, czasami mozna sobie samemu pomoc i poukladac rozne rzeczy, czasami moze warto sie zwrocic do specjalisty... generalnie kazdy musi znalesc wlasny sposob... no to tyle z zyciowych madrosci na dzisiaj :) pozdrwiam i zachecam do lektury :)

kis lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/57aef9fd1fb9096d9105e0590a2805a6
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja hormony też robiłam za własną kasę bo giń powiedział że tego nie refundują. A ktoś się orientuje czy można zrobić na NFZ?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Ja hormony też robiłam za własną kasę bo giń powiedział że tego nie refundują. A ktoś się orientuje czy można zrobić na NFZ?

Mi kiedyś wypisał gin piękne skierowanie, poszłam do pani pielęgniarki cała happy, że tym razem nie będę wywalać kilkuset zł a miła pani powiedziała, że to i tak wszystko prywatnie... Lekarz POZ dał mi ostatnio na tsh bezpłatne (przy czym nie był zadowolony, że je wyciągam - jakbym co miesiąc nie płaciła składki na ubezpieczenie zdrowotne naszemu państwu :/ ), więc chyba za to po prostu się płaci zawsze...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • kis Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak pisałam tu wcześniej, bylam wczoraj u gina na nfz na wsi bo chciałam chociaż na kilka badań na nfz (bo mam komplet zrobic badan) po prostu powiedział mi prosto z mostu, że oni nie maja w tym interesu, że do tego interesu nie będzie dokladał bo tu 15 tu 80zł ...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kis wrote:
    tak jak pisałam tu wcześniej, bylam wczoraj u gina na nfz na wsi bo chciałam chociaż na kilka badań na nfz (bo mam komplet zrobic badan) po prostu powiedział mi prosto z mostu, że oni nie maja w tym interesu, że do tego interesu nie będzie dokladał bo tu 15 tu 80zł ...

Co najmniej jakby wyciągał tę kasę z włąsnej kieszeni! Buraki! Patrzcie co znalazłam: http://www.nfz-lodz.pl/index.php/dlapacjentow/najczesciej-zadawane-pytania/specjalistyka/5520-badania-hormonalne-platne-2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 16:21

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu to na edno tak jak pisałam - weź 1-2 nie więcej

Czarnula87 po @ zacznij od 2 dziennie donga. Jak będziesz czuła się ok, możesz zwiększyć do maks 4. Donga bierze się tylko do owulki.

Angella ciężko gdybać czy to plamienie to była @ czy krwawienie śródcykliczne. Ja chyba udałabym się na wizytę do gina, żeby jeszcze więcej nie narozrabiać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego nie wiecej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

poszłam dziś do sklepu zielarskiego z myślą kupienia "zestawu" ziół, które ewentualnie wspomogą moją płodność. Niestety nic takiego w nim nie dostałam. Pani sprzedała mi ziele macierzanki, ziele krwawnika i koszyczek nagietka.
    Potrzebuję się upewnić czy mogę je zmieszać razem??

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ