WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kis, miej gdzieś tego dziada Niech spada na bambus.
Też tak kiedyś miałam, że trafiałam na tego pokroju ginów. Szkoda czasu i zachodu. Jeszcze humor potrafią zepsuć.
Rozumiem Cię z tym chodzeniem i szukaniem gina, bo miałam podobnie.
Na razie odpuszczam, w tym miesiącu nici ze starań. Do tego własnie wkurzył mnie mąż- za karę zero seksu jak przyjedzie. Październik może będzie lepszy
Dobrej nocki!!!
kis lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziewczyny nie karajcie mężów brakiem seksu...to najgorsze co może być.Buziaki :-* Lepiej wymyślić karę w stylu, godzinę gra wstępna hahahahha albo przed seksem kolacja przy świecach wiem, wiem, czasem równo wkurzają ale odmawianiem sexu facetowi odetniemy mu tlen A jak tlen odcięty, to się kiedyś przyssa do jakiegoś atrakcyjnego ciała. Nie dziś nie jutro ale kłopoty murowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:11
kis, aga.just, Florka lubią tę wiadomość
-
Agnella wrote:Kis, miej gdzieś tego dziada Niech spada na bambus.
Też tak kiedyś miałam, że trafiałam na tego pokroju ginów. Szkoda czasu i zachodu. Jeszcze humor potrafią zepsuć.
Rozumiem Cię z tym chodzeniem i szukaniem gina, bo miałam podobnie.
Na razie odpuszczam, w tym miesiącu nici ze starań. Do tego własnie wkurzył mnie mąż- za karę zero seksu jak przyjedzie. Październik może będzie lepszy
Dobrej nocki!!!
no ja już swego gina mam w klinice, ale chciałam żeby mi taki inny na nfz dał skiero na jakieś badania hormonów, bo mam trochę ich zrobić ale jednak lżej nie będzie prosto z mostu usłyszałam, że nie ma w tym interesu bo by musiał do tego jeszcze dopłacać, także no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 12:01
-
Dziewczyny a props seksu to bylam kiedys na warsztatach jogi i dowiedzialam sie o czym takim: tantryczny seks. Kupilam ksiazke (lezy sobie grzecznie na szafce nocnej i czeka na odpowiedni moment ) Duzo wam o tym powiedziec nie moge bo sama tylko intuicyjnie czaje o co chodzi ale wydaje mi sie ze dwa razy przekroczylam pewna bariere i musze wam powiedziec ze bylo woooooooow. Na sama mysl mam ciarki Tak w ogole to tez mialam wzloty i updaki jezeli chodzi o kochanie sie, szczegolnie jak w gre wchodzi dzidzia na ktora sie czeka i czeka... Z waszych wpisow widze ze wszystkie przez to samo przechodzilysmy Glupi banal, ale to wszystko siedzi w glowie, czasami mozna sobie samemu pomoc i poukladac rozne rzeczy, czasami moze warto sie zwrocic do specjalisty... generalnie kazdy musi znalesc wlasny sposob... no to tyle z zyciowych madrosci na dzisiaj pozdrwiam i zachecam do lektury
kis lubi tę wiadomość
-
Ja hormony też robiłam za własną kasę bo giń powiedział że tego nie refundują. A ktoś się orientuje czy można zrobić na NFZ?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ja hormony też robiłam za własną kasę bo giń powiedział że tego nie refundują. A ktoś się orientuje czy można zrobić na NFZ?
Mi kiedyś wypisał gin piękne skierowanie, poszłam do pani pielęgniarki cała happy, że tym razem nie będę wywalać kilkuset zł a miła pani powiedziała, że to i tak wszystko prywatnie... Lekarz POZ dał mi ostatnio na tsh bezpłatne (przy czym nie był zadowolony, że je wyciągam - jakbym co miesiąc nie płaciła składki na ubezpieczenie zdrowotne naszemu państwu ), więc chyba za to po prostu się płaci zawsze... -
tak jak pisałam tu wcześniej, bylam wczoraj u gina na nfz na wsi bo chciałam chociaż na kilka badań na nfz (bo mam komplet zrobic badan) po prostu powiedział mi prosto z mostu, że oni nie maja w tym interesu, że do tego interesu nie będzie dokladał bo tu 15 tu 80zł ...
-
kis wrote:tak jak pisałam tu wcześniej, bylam wczoraj u gina na nfz na wsi bo chciałam chociaż na kilka badań na nfz (bo mam komplet zrobic badan) po prostu powiedział mi prosto z mostu, że oni nie maja w tym interesu, że do tego interesu nie będzie dokladał bo tu 15 tu 80zł ...
Co najmniej jakby wyciągał tę kasę z włąsnej kieszeni! Buraki! Patrzcie co znalazłam: http://www.nfz-lodz.pl/index.php/dlapacjentow/najczesciej-zadawane-pytania/specjalistyka/5520-badania-hormonalne-platne-2Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 16:21
-
Opu to na edno tak jak pisałam - weź 1-2 nie więcej
Czarnula87 po @ zacznij od 2 dziennie donga. Jak będziesz czuła się ok, możesz zwiększyć do maks 4. Donga bierze się tylko do owulki.
Angella ciężko gdybać czy to plamienie to była @ czy krwawienie śródcykliczne. Ja chyba udałabym się na wizytę do gina, żeby jeszcze więcej nie narozrabiać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
poszłam dziś do sklepu zielarskiego z myślą kupienia "zestawu" ziół, które ewentualnie wspomogą moją płodność. Niestety nic takiego w nim nie dostałam. Pani sprzedała mi ziele macierzanki, ziele krwawnika i koszyczek nagietka.
Potrzebuję się upewnić czy mogę je zmieszać razem??