WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
kis wrote:mam - dziś zakupiony, jutro sikam dziewczyny .
kis lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
ewwiel wrote:Dziewczyny, ale mam stresa. Zadzwonił dzisiaj do mnie mój endo osobiście i zaproponował, zebym przyjechała teraz w sobote na wizyte a nie 18.10, bo ma moje wyniki biopsji i lekarz histopatolog sugeruje wycięcie guza. Zamurowało mnie, bo brałam to sobie na lajcik i myslałam, ze bedziemy działac lekami i kontrolowac na USG a tu operacja wisi w powietrzu. nogi sie pode mną ogieły, lodowaty pot zalał i jakoś nie mogę się otrząsnąć... I co teraz? Będzie trzeba starania odłożyć, Nie wiadomo co to za guz. Niby do soboty tylko jeden dzień a dla mnie teraz jak wieczność.
kochana przytulam :** a co to za guz ? -
Dziewczyny, ale się rozpisałyście, 3 strony miałam do nadrobienia
Jeżeli chodzi o sprzątanie, to mój odkurza i myje podłogi raz na tydzień, zmywa zawsze po obiedzie no i byłoby na tyle, bo to tylko krakowskie, ale dobre i to. Sam sobie ugotuje makaron, jajka, wstawi wodę na herbatę. Ogólnie jest super, bo wiele lat musiał radzić sobie sam i nie mam co narzekać.
wczoraj dowiedziałam się, że wizytę u lekarza mam dopiero na 31 i lekarz nie zleci mi żadnych badań ani monitoringu przed tą datą, jestem wkurzona został mi tylko ovufriend i Wy dziewczyny
Kis, trzymam kciuki za testowanie -
kis wrote:kochana przytulam :** a co to za guz ?
I chyba u mnie owu nie było w tym cyklu mimo brania CLO. W obecnej sytuacji może to i dobrze, ale i tak strasznie mi przykro, że pewnie starania będę musiała odłożyć...
Dodatkowo dowiedziałam się dziś o smutnym zakończeniu ciazy w mojej rodzinie. Ciocia napisała smsa, ze jej Maleństwo zasiliło szeregi Aniołków w Niebie... Dopiero co moja przyjaciółka otrząsnęła sie po identycznej sytuacji a teraz kolejna bliska osoba.
Kis i ja również trzymam kciuki za 2 kreski Niech rozpoczną sie w końcu dobre wieścideszczówka lubi tę wiadomość
-
Ewwiel, trzymaj się, wytnie się guzka i będzie można się starać. Musisz być zdrowa, aby być w ciąży, zresztą może bez operacji się obędzie. Daj znac po wizycie. Na pewno będziesz mamusią.
Kis, ja bym jeszcze cykl na straty nie spisywała. Przecież masz dopiero 11 po owulacji. U mnie jak zaciążyłam, robiłam testy od 9-12 dni po owulacji -jedna krecha była - byłam zdołowana, ale.... 2 kreska wyszła 13 dni po, wieczorem. Może zatestuj dopiero za 2 dni Naprawdę nic jeszcze nie przesądzone.
-
Czy zioła Sroki może pić też partner? czy też w jakiś sposob działają na nasienie?
Agnella lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB