WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dobrze....całe szczęście! Roat każdy przechodzi inaczej....buziaczki ipowoli się zbieram...Wercia i cieszę się,że wpadłaś rankiem, to mogłyśmy poklikać, bo tak to się mijam i z Toba i z Agą żelazko odpaliłam, to teraz wyprasuję nam ciuchy na wyjście. papapa
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Musialam uciac malemu slodycze i slodkie napoje, nie chce aby mial problemy z cukrem jak ja, tym bardziej ze zaczela mu sie oponka na brzuszku odkladac wiec zareagowalam szybko, oczywiscie nie trzymam dziecku diety ale kupuje owoce slodkie zamiast slodyczy i wode slodzona owocami zamiast coli. Maly jest identyczna kopia patryka, ale ma moja skore i boje sie zeby nie mial podobnie z insulina...kilka dni marudzil ale widze ze teraz nie prosi o cos slodkiego.
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:No to dobrze....całe szczęście! Roat każdy przechodzi inaczej....buziaczki ipowoli się zbieram...Wercia i cieszę się,że wpadłaś rankiem, to mogłyśmy poklikać, bo tak to się mijam i z Toba i z Agą żelazko odpaliłam, to teraz wyprasuję nam ciuchy na wyjście. papapa
Musialam wstac szybciej bo do czawrtku maly zaczyna szkole szybciej bo ma testy probne. Ja tez sie zazwyczaj z aguska non stop mijamjeju lubi tę wiadomość
-
Colę to my na wirusa piejmy, bo tak to raczej nie. Teraz na plemniory będzięmy też pić
Wera moja córa to mały tatuś - krzywi się na zioła, pić nie chce. A że uparta to się nie wmusi w takiego malucha i korzysta z okazji, że mama każe pić pepsijeju, weronika86 lubią tę wiadomość
-
no nie ma to jak nakaz picia pepsi mojemu malemu tez by pasowalao ja spadal za moment bo musze wyjechac 8.10 a jeszcze w gaciach siedze zapierdzielam po igly godzine w jedna strone i od razu do roboty...bede chyba miala mozliwosc wejsc na neta w pracy, kolo 12.
jeju lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Kadzy sie z nim dogaduje bo to popaprane jest najlepsze numery robi dziecku! jak maly chcial zarobic kasiore, a umowilismy sie ze nawet jak zarabiamy dobrze to nie ma za darmo...nie mial mu co dac do roboty az ze cos sie w playu zepsulo i nie bylo glosu to kazal dziecku podkladac glos hahaha myslalam ze jebne...wchodze do pokoju a tam maly udaje skrzypiace drzwi uwielbia swojego tate
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
hahaha on jest nienormalny jak stasiu mial roczek i macal mu plyty cd, to zeby na dziecko nie krzyczec zakladal mu skarpetki smierdzac na raczki hahaha maly mial ubaw bo nic chwycic nie mogl bezstresowe wychowanie w stylu mojego meza kocham go z calego serca
-
jeju wrote:No no też przyznam staraczko, że mnie to rozwaliło
Najważniejsze, że się dobrze bawią przy takich akcjach
Ale czas zasuwa. Staraczko niech Ci się zachce, tego życzę z całego wariacie :-p
ja wariat ? no cos ty:P chce mi się zwłaszcza ze pani z sanepidu niedługo przyjdzie do mnie do pracy !!! AAAAAANajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jeju wrote:No no też przyznam staraczko, że mnie to rozwaliło
Najważniejsze, że się dobrze bawią przy takich akcjach
Ale czas zasuwa. Staraczko niech Ci się zachce, tego życzę z całego wariacie :-p
Dzieki temu Stas twierdzi, ze ma najlepszego tatusia na ziemi i jest jego idolem jak uczyl sie jesc sztucami t nawet podgladal jak Patryk widelca trzyma i go kopiowalstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Dzieki temu Stas twierdzi, ze ma najlepszego tatusia na ziemi i jest jego idolem jak uczyl sie jesc sztucami t nawet podgladal jak Patryk widelca trzyma i go kopiowal
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dora koniecznie sprawdź tą tarczyce. Masz za wysokie tsh powinnas zbadać ft3 i ft 4 oraz anty tpo ( przeciwciała antytarczycowe) może przez tarczycę masz takie cykle. Róznie z tą tarczyca jest ja mam wyniki w normie tsh 1,2 a przypadkiem gin mi zrobił usg tarczycy a tam guz 15 mm i tez muszę to sprawdzic
eweline -
weronika86 wrote:moze byc niewiarygodny do konca przy takim cyklu, ale na pewno podczas niego jeszcze nie bylas po owulce. Powtorz te badania kolo 3dc, masz taka mozliwosc?
Staraczka mam nadzieje, ze dziala u mnie faktycznie dzisiaj wyzej, nie spodziewalam sie tego.
czyli 3 dc jak pobiore donga i dostane@????weronika86 lubi tę wiadomość