WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja taki jeden miałam jak wróciłam do siebie w rodzinne strony na kilka dni na czas owulacji...wtedy luz, relax, w domu kto, kto się wszystkim zajął. Nic nie trzeba było się martwić. Cisza i sex na parapecie okna a nad oknem latarnia świeciła...ja wychylona w połowie na zewnątrz, oświetlona tym światłem w uniesieniu i ten cykl był bez żadnych wspomagaczy książkowy Stres nas dobija dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:13
weronika86 lubi tę wiadomość
-
niestety wlasnie stres, ja mam go mnostwo w pracy i wdomu. W sumie okdad tesc z nami mieszka, juz staraczce pisalam nawet na privie. Kilka tygodni temu kazalam mu sie wyprowadzic, oczywiscie nie posluchala ale zamknal sie w pokoju, wraza z pracy i go nie widze, wiec sie nie denerwuje wogole
starczka dla mnie tai cykl to cud, uwierz mi, ze bez soi czy donga mam cykle najmniej 150 dni i wygladaja identycznie jak cykle dory, dlatego uwazam ze na bank dong jej pomoze. Agus dzien dobry cos sie mijamu ostatnio., ale widze ze prawie w komplecie, tylko anki brakuje jeju jakos nie moge sobie siebie wyobrazic na tym ang malym parapecie z nadwaga hahaha ale bylyby jaja jeszcze mam staruszke na przeciowko...jak mialam 16 lat to jeden numerek na parapecie byl i nas moja sasiadka przyciela, ale jak zobaczyla patyka to sie schowala hahaha mam nadzieje, ze to nie zawal byl bo dobrze po 80stce bylastaraczka24, kiti, sara_nar lubią tę wiadomość
-
weronika fajnei ze teściu zszedł z pola razenia haha
wy to chyba wszędzie zescie sie bzykali co ? hahahaha zazdroszczę
mi sie okropnie nic nie chce bo wracam padneita do domu dzień w dzien. wstaje o 4:40 jade na rano do pracy prosto z pracy remoneotwac mieszkanie i wracamy kolo 21 do domu wiec wracam jem cos lekkiego ide sie umyc i spac.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
aga.just wrote:Wydaje mi się, że już u Ciebie to nowy cykl się rozkręca. Ale dla pewności możesz się wstrzymac kilka dni. JAk uważasz Zamachaj różdżką, popatrz w szklaną kulę - może coś podpowie
rozdzka prawde ci powie mi jak glowka nie chce pracowac to moj ( jak sie zamysle i zamule) to mi parolka patykiem robi...msakar, wariat...wiecie co on mi kiedys zrobil? marudzilam mu o torebce o jakiej mi sie marzylo, nigdy za torebkami nie przepadalam ale ta byla naprawda ladna- zamszowa chanel....ten idiota zapakowala swoje jajka w papier do prezentow , przyszedl rano do lozka ale tak zebym nie widziala zawinietego patyka...i mowi- ikus ma dla ciebiete torebke...ja sie zerwalam ze szczescia a ta menda papier sciagla, fujarke pokzauje...i mowi : NO CO? TEZ ORYGINALNA TOREBKA I TEZ ZAMSZOWA hahhahha kurwa mac idiotajeju, kiti, sara_nar lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Wydaje mi się, że już u Ciebie to nowy cykl się rozkręca. Ale dla pewności możesz się wstrzymac kilka dni. JAk uważasz Zamachaj różdżką, popatrz w szklaną kulę - może coś podpowie
jeju, aga.just lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jeju wrote:Jak się nie chce to czemu smutna minka, bo dopiero teraz zauważyłam
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.