WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Czy stosowała któraś z Was zioła na mięśniaki macicy? Czytam o ziołach ojca Klimuszki właśnie na mięśniaki, niestety dotyczy mnie takowy problem a chciałabym zasięgnąć opinii na ten temat. Czy pomogły komuś zmniejszyć mięśniaka? Jeśli któraś z Was wie coś o danych ziółkach to byłabym wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam -
Cześć dziewczyny. Mam pytanie do doświadczonych. Po jakim czasie najszybciej zauwazyłyście działanie ziół ojca sroki nr 3 i niepokalanka. Biorę 1 cykl i w 16 DC (czyli niecałe 3 dpo) miałam kontrolę progesteronu przed podaniem zastrzyku. Okazało się że wynik zaskoczył wszystkich bo wynosi 7,22. (W poprzednich maxymalnie 7 dpo to 10).
Czy jest to możliwe że tak szybko zioła dają efekt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 23:52
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Cześć wszystkim. Jestem tu nowa.
Powiedzcie mi, moje doświadczone kobietki co myślicie o piciu ziół o.Sroki nr 3 dwa razy dziennie?
Czy można przestymulować pracę jajników?
Zioła piłam jakiś rok temu przez pełne 3 cykle i zrobiłam przerwę. Od tego cyklu znowu zaczęłam pić i zastanawiam się czy może da to lepszy efekt?
Dodam jeszcze że łykam castagnus i okładam się plastrami borowinowymi.
Pozdrawiam -
Dziewczyny, ja piłam zioła na I fc i II fc, efekty były od razu, czyli już w pierwszym cyklu picia. Jeśli chodzi o dawkowanie, raczej nie da się przestymulować takimi ziółkami parzonymi. Ja zaparzałam cały termos i piłam przez cały dzień, więc właściwie dużo więcej niż dwa razy dziennie.
-
nick nieaktualny
-
Sansri_1 dzięki za podpowiedz. W nowym cyklu zaczne brac donga. Ja mam córkę 9 letnia która powstala naturalnie. Od tego czasu staramy sie z M o drugie i pomimo badan i roznych srodkow pomocniczych nic nie wychodzi.
Jak pilam w tamtym roku ziola i bez dodatkowych stymulacji to na usg wyszedl ladny pęcherzyk na 22mm.
Jajniki bola mnie caly czas.
-
Selina wrote:Cześć dziewczyny
Ja nieco z innej beczki. Chciałam Was zapytać czy wiecie coś nt.jakichś ziół, roślin pomagajacych walczyć z polipami endometrium?
Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi
Nie wiem jak ziołami ale ja miałam wyłyżeczkowanego polipa.
Dong do owulki a Maca?
Może to stosować i kobieta i mężczyzna?
Tyle lat starań, trzeba wypróbować wszystko co się da.
Pozdrawiam wszystkie starające się -
testosteron mam w normie, efekty dobre po 22 cyklach starań a 6 cyklach stosowania zaszłam w ciąże naturalnie (niestety poroniłam) hormony w trakcie stosowania ok, poprawiło się samopoczucie, cera kondycja włosów wiec na mnie wpływają dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:53
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hejka wszystkim ostatnio zainteresowalam sie ziolami na moje problemy. Moja historia starań krótka aczkolwiek mnóstwo leków zaliczyłam.
W styczniu zaczełam łykać anty na torbielkę przestymulowaną po clo.. po 3 mcach na początku maja odstawiłam tabletki bo torbielki nie było.. ale w nowym cyklu znów sie pojawiła i siedzi sobie do teraz już w sumie 3 cykle, ok 2 cm i ani nie maleje ani nie rośnie. Drugi jajnik nie wiem ale chyba uśpiony bo 15 dc i pusty (5dc na usg typowa faza pęcherzykowa ale prawdopodobnie nie urósł pęcherzyk dominujący). Torbielkę po konsultacji z dr zostawiamy bo duzo za mała na zabiegi ale nie wiem czy nie blokuje drugiego jajnika?
Mam pytanie: jakie zioła pić? Znalazłam w internecie bogatą mieszanke na torbiele ale nie podziałala a pilam 2 miesiace. Nie wiem czy pić jakies inne zioła na zmniejszenie torbieli czy może na podudzenie drugiego jajnika? Zastanawiam się czy antyki zdołały przez 3 miesiące zahamować owulke ? -
nick nieaktualnyHej jestem tutaj nowa. O dziecko staramy się 11 m-cy, nie robiliśmy jeszcze żadnych badań oprócz podstawowych badań krwi, cytologii. Mój lekarz stwierdził,że daje nam jeszcze czas przez wakacje, i jeżeli nic nie wyjdzie, widzimy się we wrześniu, i będziemy szukać gdzie jest problem.
Doszłam do wniosku,że nie potrafię tak bezczynnie i od początku cyklu piję zioła Ojca Klimuszko. Za tydzień mam dostać okres, a jajniki czuje od początku cyklu. Zobaczymy jak to się dalej potoczy.