WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Dora rezerwa jajnika to badanie AMH. Podwyższone fsh wskazuje jedynie na obniżoną wartość rezerwy, ale to jeszcze nie diagnoza
-
jeju wrote:https://hipokrates2012.wordpress.com/2013/08/28/5-przypadkow-niedoczynnosci-tarczycyktorych-nie-pokaza-wyniki-badan/ bardzo dobrze wyjaśnione....polacam przeczytanie, nie nudne a konkretne wyjaśnienie
jeju lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Rozumiem do skoku tempki? W piatek bede u gina to zobacze czy rsnie ten oecherzyk. Dzieki za pomoc
A sa jakies skutki uboczne? Biore jeszcze bromka na prolaktyne i dzis prawie calydzen krew mi z nosa lecia rano tak mnie na wymioty bralo ze szok
chyba skutki uboczne sie zaczely...
Tak, tylko do skoku, więc mierz tempkę obowiązkowo
Mi po dongu nic nie jest a biorę 4 dziennie. Werkę głowa bolała, słaba była, źe się czuła.jeju lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Tak, tylko do skoku, więc mierz tempkę obowiązkowo
Mi po dongu nic nie jest a biorę 4 dziennie. Werkę głowa bolała, słaba była, źe się czuła.ale cos mi sie wydaje ze ten cykl bedzie dluzszy niz zwykke. Ten cykl w ogole jest jakis inny
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Dziewczyny macie w owulacje dlugo bole brzucha i krzyzy? jak przed oresem? 2 cykle temu pierwszy raz cos takiego czulam ale tylko w dzien skoku, w ostatnim cyklu tez od 1 dnia przed ovu do 1 dnia po ovu ale kilka razy dziennie po kilka minut. teraz od 2 dni przed ovu do dzisiaj, nieprzerwanie mam takie bole...w sumie nie boli ale wkurwia...non stop muli w podbrzuszu i krzyzu. noc i dzien! moze to torbiel jakas? choc na watku pcos dziewczyna pisalam ze torbiel inaczej boli...moze ten pecherzyk nie peklnal jeszcze? chociaz juz wzrost tempki jest....sama nie wiem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny donga tylko do owulacji....do skoku....albo do odczucia nasycenia.
Wera bierze soje na początku a później wrzuca donga...najpierw rośnie liczba jajeczek a później rosną same jajeczka już. Do tego endo się pogrubia od początku cyklu a te wspomagacze je stymuluja do wzrostu dodatkowo. Soi nie wolno w schorzeniach tarczycy a donga owszem.
Dong jest mocny...
Dziewczyny biora różnie ale max 2 razy 2 kaps. z dawką 530 mg
Na opakowaniu jest napisane, że 3 razy 1 kapsułke a ja brałam np 1 raz 1...generalnie dziewczyny decyduja się na schemat 2 razy dziennie po jednej kapsułce dong quaia.
Dora jeśli masz zamiar brac donga to koniecznie po ustaniu wszelkich objawów @ tj. nawet do ustania całkowitego plamień i krwawień. To ważne!!!!!
Donga z tego co doczytałam ale nie wiem czy mi się nie przysniło, powinno popijać się mlekiem. Nie łaczyć z kawą i raczej zrezygnować z późńych por wieczornych by go brać na rzecz nieco wcześniejszych godzin wieczornych...
Nie brać na pusty żołądek. O czymś zapomniałam to dopisać dziewczyny, bo ja już idę do swoich zadań.
kejti91 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Rozumiem do skoku tempki? W piatek bede u gina to zobacze czy rsnie ten oecherzyk. Dzieki za pomoc
A sa jakies skutki uboczne? Biore jeszcze bromka na prolaktyne i dzis prawie calydzen krew mi z nosa lecia rano tak mnie na wymioty bralo ze szok
chyba skutki uboczne sie zaczely...
kejti91 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Dziewczyny donga tylko do owulacji....do skoku....albo do odczucia nasycenia.
Wera bierze soje na początku a później wrzuca donga...najpierw rośnie liczba jajeczek a później rosną same jajeczka już. Do tego endo się pogrubia od początku cyklu a te wspomagacze je stymuluja do wzrostu dodatkowo. Soi nie wolno w schorzeniach tarczycy a donga owszem.
Dong jest mocny...
Dziewczyny biora różnie ale max 2 razy 2 kaps. z dawką 530 mg
Na opakowaniu jest napisane, że 3 razy 1 kapsułke a ja brałam np 1 raz 1...generalnie dziewczyny decyduja się na schemat 2 razy dziennie po jednej kapsułce dong quaia.
Dora jeśli masz zamiar brac donga to koniecznie po ustaniu wszelkich objawów @ tj. nawet do ustania całkowitego plamień i krwawień. To ważne!!!!!
Donga z tego co doczytałam ale nie wiem czy mi się nie przysniło, powinno popijać się mlekiem. Nie łaczyć z kawą i raczej zrezygnować z późńych por wieczornych by go brać na rzecz nieco wcześniejszych godzin wieczornych...
Nie brać na pusty żołądek. O czymś zapomniałam to dopisać dziewczyny, bo ja już idę do swoich zadań.
jeju idealniez mlekiem to racj, nie odbija sie tak dongiem
wydaje mi sie ze poprawia dzialanie donga. Lepiej bym tego nie napisala