WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Dora rezerwa jajnika to badanie AMH. Podwyższone fsh wskazuje jedynie na obniżoną wartość rezerwy, ale to jeszcze nie diagnoza
-
jeju wrote:https://hipokrates2012.wordpress.com/2013/08/28/5-przypadkow-niedoczynnosci-tarczycyktorych-nie-pokaza-wyniki-badan/ bardzo dobrze wyjaśnione....polacam przeczytanie, nie nudne a konkretne wyjaśnienie
jeju lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Rozumiem do skoku tempki? W piatek bede u gina to zobacze czy rsnie ten oecherzyk. Dzieki za pomoc
A sa jakies skutki uboczne? Biore jeszcze bromka na prolaktyne i dzis prawie calydzen krew mi z nosa leci a rano tak mnie na wymioty bralo ze szok chyba skutki uboczne sie zaczely...
Tak, tylko do skoku, więc mierz tempkę obowiązkowo
Mi po dongu nic nie jest a biorę 4 dziennie. Werkę głowa bolała, słaba była, źe się czuła.jeju lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Tak, tylko do skoku, więc mierz tempkę obowiązkowo
Mi po dongu nic nie jest a biorę 4 dziennie. Werkę głowa bolała, słaba była, źe się czuła.jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Dziewczyny macie w owulacje dlugo bole brzucha i krzyzy? jak przed oresem? 2 cykle temu pierwszy raz cos takiego czulam ale tylko w dzien skoku, w ostatnim cyklu tez od 1 dnia przed ovu do 1 dnia po ovu ale kilka razy dziennie po kilka minut. teraz od 2 dni przed ovu do dzisiaj, nieprzerwanie mam takie bole...w sumie nie boli ale wkurwia...non stop muli w podbrzuszu i krzyzu. noc i dzien! moze to torbiel jakas? choc na watku pcos dziewczyna pisalam ze torbiel inaczej boli...moze ten pecherzyk nie peklnal jeszcze? chociaz juz wzrost tempki jest....sama nie wiem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny donga tylko do owulacji....do skoku....albo do odczucia nasycenia.
Wera bierze soje na początku a później wrzuca donga...najpierw rośnie liczba jajeczek a później rosną same jajeczka już. Do tego endo się pogrubia od początku cyklu a te wspomagacze je stymuluja do wzrostu dodatkowo. Soi nie wolno w schorzeniach tarczycy a donga owszem.
Dong jest mocny...
Dziewczyny biora różnie ale max 2 razy 2 kaps. z dawką 530 mg
Na opakowaniu jest napisane, że 3 razy 1 kapsułke a ja brałam np 1 raz 1...generalnie dziewczyny decyduja się na schemat 2 razy dziennie po jednej kapsułce dong quaia.
Dora jeśli masz zamiar brac donga to koniecznie po ustaniu wszelkich objawów @ tj. nawet do ustania całkowitego plamień i krwawień. To ważne!!!!!
Donga z tego co doczytałam ale nie wiem czy mi się nie przysniło, powinno popijać się mlekiem. Nie łaczyć z kawą i raczej zrezygnować z późńych por wieczornych by go brać na rzecz nieco wcześniejszych godzin wieczornych...
Nie brać na pusty żołądek. O czymś zapomniałam to dopisać dziewczyny, bo ja już idę do swoich zadań.
kejti91 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Rozumiem do skoku tempki? W piatek bede u gina to zobacze czy rsnie ten oecherzyk. Dzieki za pomoc
A sa jakies skutki uboczne? Biore jeszcze bromka na prolaktyne i dzis prawie calydzen krew mi z nosa leci a rano tak mnie na wymioty bralo ze szok chyba skutki uboczne sie zaczely...kejti91 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Dziewczyny donga tylko do owulacji....do skoku....albo do odczucia nasycenia.
Wera bierze soje na początku a później wrzuca donga...najpierw rośnie liczba jajeczek a później rosną same jajeczka już. Do tego endo się pogrubia od początku cyklu a te wspomagacze je stymuluja do wzrostu dodatkowo. Soi nie wolno w schorzeniach tarczycy a donga owszem.
Dong jest mocny...
Dziewczyny biora różnie ale max 2 razy 2 kaps. z dawką 530 mg
Na opakowaniu jest napisane, że 3 razy 1 kapsułke a ja brałam np 1 raz 1...generalnie dziewczyny decyduja się na schemat 2 razy dziennie po jednej kapsułce dong quaia.
Dora jeśli masz zamiar brac donga to koniecznie po ustaniu wszelkich objawów @ tj. nawet do ustania całkowitego plamień i krwawień. To ważne!!!!!
Donga z tego co doczytałam ale nie wiem czy mi się nie przysniło, powinno popijać się mlekiem. Nie łaczyć z kawą i raczej zrezygnować z późńych por wieczornych by go brać na rzecz nieco wcześniejszych godzin wieczornych...
Nie brać na pusty żołądek. O czymś zapomniałam to dopisać dziewczyny, bo ja już idę do swoich zadań.
jeju idealnie z mlekiem to racj, nie odbija sie tak dongiem wydaje mi sie ze poprawia dzialanie donga. Lepiej bym tego nie napisala