WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Kochana ja mam takie bole z 3-4 dni przed(glownie bole krzyza) w tym cyklu to tak mi dało popalic ze myslalam ze znow dyskopatia sie odzywa bo az ciaglo do lewego uda, ale juz jest ok
To mnie pocieszylas dzisiaj nadal lekko szarpie, ale juz nie tak mozno jak wczoraj...musialam polozyc sie wczoraj bardzo wczesnie, zasnelam zwinieta w klebek. Dzisiaj byl seksik z ranca bo wczoraj nie dalo rady tempka spadla, dzisiaj jest 4 ty dzien po dongu, czyli sugerujac sie ostatnimi cyklami owulka powinna byc dzisiaj lub jutro...tylko ze szyjka jest nisko od 3 dni , sluz tez malo plodny wiec zgadzaloby sie z owulka w 14dc ale ta tempka mnie dzisiaj zabila obudzilam sie o 3 w nocy, tempka byla 36.4 o 7 rano ( normalna pora mierzenia) byla 36.1 wiec chyba owulka dopiero teraz bedzie...jestem psychicznie wykonczona tym czekaniem -
aga.just wrote:Staraczka ile bierzesz donga? Czy ja tylko taki hardcor jestem?
aga.just lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Aga ja teraz zaluje ze nie wzielam wiekszycg dawek. Nie powinno sie polecac poczatkujacemu wyzszych dawek bo nie wiadomo jak zareaguje, jesli po 2 tabsach nie bedzie zadnych odczuc to mozna zwiekszyc, moim zdaniem wez jeszcze wieksza dawke przez te 2 dni. Ja dzisiaj tez chyba walne sie mega dawka
-
weronika to może ja będę brac po 4 ale dwa raz ydziennie czyli 8 dziennie co ? bo w sumie po tych 4 dobrze się czuje, jestem tylko zmeczona ale to na pewno nie przez donga a przez remontNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:weronika to może ja będę brac po 4 ale dwa raz ydziennie czyli 8 dziennie co ? bo w sumie po tych 4 dobrze się czuje, jestem tylko zmeczona ale to na pewno nie przez donga a przez remont
-
weronika no ja biore go az do skoku codziennie będę sprawdzać sluz i szyjke wczoraj szyjka była nisko srednis srednia sluz lepki wiec nawet nie było , bo w sumie mowilam p ze by wypadalo bo już 2 dni przerwy haha a on no ok to jak wrócimy, i wszystko byłoby ok gdyby nei zaczal mi masowac stop, bo zr4obilo mi się blogo i mowie "ide spac" a on no dobra to ja pojde z psem wykapie się i cie obudze " hahaha obudziłam się dopiero jak budzik dzwonil wiec mysle ze mnie nie dobudziłNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
wera a może faktycznie dopiero dziś albo jutro owulka ?
bo w sumie sama pisalas ze przed owu tempka może być podwyzszona ! a teraz ci spadla i może znowu odbic albo isc jeszcze bardziej w dol i wtedy skok.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny