WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:http://kobieta.wp.pl/gid,16462541,img,16462559,kat,119634,title,Cynamon-przyprawa-dla-kobiet,galeriazdjecie.html cos niecoś ze świeżych info
weronika86 lubi tę wiadomość
-
czesc laseczki co tam ?
mi dziś pikaja od rana co jakiś czas jajniki, wczoraj sluz się zrobil mega gesty ale rozcviagliwy bardzo, ale nie był do końca przezroczysty wiec czekam. nawet szybciej się ogarnelismy żeby było hahaweronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczko widzę, że u Ciebie równie popier....cykle jak u mnie. @ wygląda jak owulka itd. W sumie nie wykluczone, bo są krwawe owulki....tylko wiecie co? Ja już jestem zmęczona ciągłym szukaniem przyczyny a lekarz za to bierze kasę i nie umie pomóc...to jest chore!
Staraczko dalej trzeba czekać cholera! -
A tak w ogóle dzień dobry....ja cynamon lubię ale w dużych ilościach nie bardzo...natomiast uwielbiam go w szybkim peelingu z kawy....
Bierzecie żel pod prysznic, jak się da to jak najmniej pachnący, do tego dosypujecie kawy plujki i cynamonu....mieszacie i pod prysznicem np. nakładacie na skórę, lekko okrężnymi ruchami masujecie. Skóra po tym jest gładka, pachnąca, rozgrzana, jędrna, zaróżowiona no chyba, że ktoś ma uczulenie na cynamon
Chyba dziś sobie machnę ten peeling
Nie wydaje mi się, żęby branie miliona różnych środków dało lepszy efekt... czasem trzeba właśnie odstawić coś, bo można sobie namieszać.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, czy i ja mogę dołączyć z soją do was? jestem na soi 3 cykl
Cuda niewidy dzieją się u mnie w tym cyklu na wykresie ovu zaznaczało mi owulację na 8, 9, 11, 9 i 8 dzień cyklu obecnie stoi na 9Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 08:07
aga.just, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny