WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:
jest!!
Czekalam az sie pojawisz witamy u czarownic jeju mi chyba metformina namieszala...na metforminie od razu sluz nieplodny i bole krzyzy...wczoraj nie wzielam- boje sie...wzielam 8 dongow!!!!!!!!!!!!! po takim czadzie powinnam zawalu dosta, nie ruszylo sie nic! ani sluzu plodnego, szyjka nisko, zamknieta nawet jajnik nie zabolal co jest kurwa!jeju lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja przy moim dziecku piorę wodą z mydłem, ewentualnie daję trochę odplamiacza typu vanish :]
Wezyr jest też dobry taki psikany do dywanów :]
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:pewnie z kropidla twojemu panu leci na dywan hahahha
weronika86, jeju lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Nie mam zamiaru. Dostalam zjebe od Patryka i wyrzucil lek do smieci...krzyczal na mnie ze naturalnie tak ladnie juz ustawilismy wszystko a chcialam szybciej i namieszalam. czuje sie winna teraz...naprawde czuje ze to metformin...jestem zla na siebie...az mi sie ryczec cce, nie mam sily, zawsze cos narobie jak juz dobrze idzie.
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Wera spokój!!!!! Metformina zanim zacznie działać to mija ok 3 miesięcy....organizm musi się nią znasycić....nie ma opcji by to zrobiła metformina....Kurna boli mnie prawy jajnik, pachwina, chyba jadę na beta hcg znowu....to jakiś koszmar!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.