WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
- 

WIADOMOŚĆ
- 

aga.just wrote:Takie wsparcie Werka to jest coś 
 Wiem, nie poradzilabym sobie bez niego, kocham go calym sercem...cos mi sie wydaje, ze jak bedziemy juz bardzo starzy i jesli on umrze pierwszy ja od razu dolacze nie znam zycia bez niego, zawszebyl, wszystkie dobre wspomnienia sa z nim nie znam zycia bez niego, zawszebyl, wszystkie dobre wspomnienia sa z nim bardzo go kocham bardzo go kocham   staraczka24, ~Ania~, aga.just, kiti, jeju lubią tę wiadomość staraczka24, ~Ania~, aga.just, kiti, jeju lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

idziecie jak burza~Ania~ wrote:Ale się wzruszyłam - i tym co wkleiłaś i tym co napisałaś o Was... 

U mnie dziś spadek - o ile termometr dobrze mierzy    ~Ania~, weronika86, jeju lubią tę wiadomość
                                Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. ~Ania~, weronika86, jeju lubią tę wiadomość
                                Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.

- 

weronika86 wrote:Moim skromnym zdaniem poczatki pcos : najpierw bezowulacyjne, za 2-3 lata bez leczenia beda sie cykle wydluzaly jak to nietstety widac po terazniejszym wykresie...nienawidze ogladac takich wykresow,bo wiem jak te kobitki sie z tym czuja Dzisiaj lepiej, choc musze uwazac jak jem i same papki zeby nie rozruszac zeba bardziej. Chyba faktycznie zagryzam zeby bo dzis zrobilam to samo przez sen i az podskoczylam z bolu, zapierdzielam po ochrone na zeby do apteki. Czuje sie lepiej, ale nie super jeszcze, nadal lekki dolek jest, ale tempka widac ustabilizowala sie, wczoraj pojawil sie rozciagliwy sluz i bylo serducho Dzisiaj lepiej, choc musze uwazac jak jem i same papki zeby nie rozruszac zeba bardziej. Chyba faktycznie zagryzam zeby bo dzis zrobilam to samo przez sen i az podskoczylam z bolu, zapierdzielam po ochrone na zeby do apteki. Czuje sie lepiej, ale nie super jeszcze, nadal lekki dolek jest, ale tempka widac ustabilizowala sie, wczoraj pojawil sie rozciagliwy sluz i bylo serducho ale bez kijka do buzi bo zebus boli ale bez kijka do buzi bo zebus boli hahaha hahaha

Co do metforminy to biore nadal ale odstawilam inne rzeczy, psadl mi bardzo apetyt, satysfakccjonuja mnie mniejsze posilki i mam wieej energii. Wczoraj same dobre wiadomosci do mnie przychodzily ale nic mnie nie bylo w stanie ucieszyc...strasznego mialam dola...ogldalam zdjecia dzieci i filmiki i plakalam sobie, dzisiaj troche mi lzej 
 To myślicie ze bez miesiączek i owulacji to bede miec pozniej PCOS jeju lubi tę wiadomość jeju lubi tę wiadomość
- 

Byłam na usg dopochwowym i lekarz powiedział ze sa ładne....aga.just wrote:Dora na moje oko - fsh podwyższone, długie bezowulacyne cykle, no coś jest nie hallo. Takie poczatki PCOS jak dziewczyny sugerują wg mnie.
 Jak sprawdzałaś, że nie masz PCOS? jeju lubi tę wiadomość jeju lubi tę wiadomość
- 

ale miałaś monitoringi? Czy to jednorazowy obraz?

http://www.leksykonzdrowia.pl/choroby/policystyczne-jajniki.php Tutaj o PCOS.
 Wiesz - to takie nasze gdybanie. Skoro lekarze uważają inaczej to pewnie mają rację. Nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 12:00  jeju lubi tę wiadomość jeju lubi tę wiadomość
- 

są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie małpiszona @ ? są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie małpiszona @ ?

będziecie zyc wiecznie haha
 będziecie zyc wiecznie haha