WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Takie wsparcie Werka to jest coś
Wiem, nie poradzilabym sobie bez niego, kocham go calym sercem...cos mi sie wydaje, ze jak bedziemy juz bardzo starzy i jesli on umrze pierwszy ja od razu dolacze nie znam zycia bez niego, zawszebyl, wszystkie dobre wspomnienia sa z nim bardzo go kochamstaraczka24, ~Ania~, aga.just, kiti, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
~Ania~ wrote:Ale się wzruszyłam - i tym co wkleiłaś i tym co napisałaś o Was...
U mnie dziś spadek - o ile termometr dobrze mierzy~Ania~, weronika86, jeju lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:Moim skromnym zdaniem poczatki pcos : najpierw bezowulacyjne, za 2-3 lata bez leczenia beda sie cykle wydluzaly jak to nietstety widac po terazniejszym wykresie...nienawidze ogladac takich wykresow,bo wiem jak te kobitki sie z tym czuja Dzisiaj lepiej, choc musze uwazac jak jem i same papki zeby nie rozruszac zeba bardziej. Chyba faktycznie zagryzam zeby bo dzis zrobilam to samo przez sen i az podskoczylam z bolu, zapierdzielam po ochrone na zeby do apteki. Czuje sie lepiej, ale nie super jeszcze, nadal lekki dolek jest, ale tempka widac ustabilizowala sie, wczoraj pojawil sie rozciagliwy sluz i bylo serducho ale bez kijka do buzi bo zebus boli hahaha
Co do metforminy to biore nadal ale odstawilam inne rzeczy, psadl mi bardzo apetyt, satysfakccjonuja mnie mniejsze posilki i mam wieej energii. Wczoraj same dobre wiadomosci do mnie przychodzily ale nic mnie nie bylo w stanie ucieszyc...strasznego mialam dola...ogldalam zdjecia dzieci i filmiki i plakalam sobie, dzisiaj troche mi lzej
To myślicie ze bez miesiączek i owulacji to bede miec pozniej PCOSjeju lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dora na moje oko - fsh podwyższone, długie bezowulacyne cykle, no coś jest nie hallo. Takie poczatki PCOS jak dziewczyny sugerują wg mnie.
Jak sprawdzałaś, że nie masz PCOS?jeju lubi tę wiadomość
-
ale miałaś monitoringi? Czy to jednorazowy obraz?
http://www.leksykonzdrowia.pl/choroby/policystyczne-jajniki.php Tutaj o PCOS.
Wiesz - to takie nasze gdybanie. Skoro lekarze uważają inaczej to pewnie mają rację. Nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 12:00
jeju lubi tę wiadomość
-
są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie małpiszona @ ?