WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Takie dawki nie zaszkodzą przez cały cykl. My bierzemy donga, gdzie w kapsułce jest 530 mg i np. ja brałam 4 dziennie Takie dawki po owu na pewno by nie pomogły, prędzej zaszkodziły. Ale u Ciebie w tym olimpie jest ok, możesz brać cały cykl.
A myslisz ze takie witaminy moga dobroczynnie wplynac na uklad hormonalny???? -
aga.just wrote:Takie dawki nie zaszkodzą przez cały cykl. My bierzemy donga, gdzie w kapsułce jest 530 mg i np. ja brałam 4 dziennie Takie dawki po owu na pewno by nie pomogły, prędzej zaszkodziły. Ale u Ciebie w tym olimpie jest ok, możesz brać cały cykl.
-
nick nieaktualnykiti wrote:są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie małpiszona @ ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:00
kiti, lithe123 lubią tę wiadomość
-
hehe dzięki Ania zaraz poczytam w książce co sroka na to pisze pytałam dziś o malwe ale nie mieli niestety
ale czerwone winko i kapiel bym bardzo chętnie zastosowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny~Ania~ wrote:Słuchajcie jak śluz jest wodnisty, niekiedy się rozciąga to wpisać rozciągliwy? Co za czarna magia to wszystko ;P
~Ania~, weronika86, czekając_na_cud lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dora, żeby uregulować cykl to są raczej za małe dawki. Proponowałabym brać samego donga w dawce takiej jak my mamy 530 w I fazie, po @ i do skoku. Możesz zacząć od małej dawki np. 1x1 lub 2x1 i jak będziesz czuć się ok zwiększyć dawkę, żeby podziałało lepiej i z przytupem
Zielarka ja biorę więcej, bo ot po większych dawkach mam większą pewność, że owu będzie, a czuję się ok.Dora88, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dora, żeby uregulować cykl to są raczej za małe dawki. Proponowałabym brać samego donga w dawce takiej jak my mamy 530 w I fazie, po @ i do skoku. Możesz zacząć od małej dawki np. 1x1 lub 2x1 i jak będziesz czuć się ok zwiększyć dawkę, żeby podziałało lepiej i z przytupem
Zielarka ja biorę więcej, bo ot po większych dawkach mam większą pewność, że owu będzie, a czuję się ok.
Cos pisalyscie ze niezbyt z zapachem po uzytkowaniu mozna ten zapach jakos zamaskowac zajadajac jakis owoc czy cus....
Bo nie chce zeby mi sie stajnia z geby odwalalo ha ha
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Czarownice
Co tam u Was?
U mnie cos wykres poszalal z owulka ale juz dam mu spokoj juz i tak sama nie wiem kiedy ta owulka byla i czy w ogole byla.
Zaczne nowy cykl z clo wg zalecen lekarza. Moze wiecie cos na temat laczenia ziolek sroki i donga z ziolkami? Bo nie wiem czy to wszystko razem brac, zeby nie przesadzic.
Milego wieczorki i duzo -
Ania1986 wrote:A ja załapałam mega doła, siedze i rycze jak glupia ze pewnie znow sie nie udalo, ze jestem beznadziejna, ze nigdy nie zostane mama...ehhh...
Ania nie lam sie my tez jestesmy w tej samej sytuacji albo nie mozemy miec drugiego bobasa albo pierwszego
ja mam priblem z pierwszym.... jest ciezko ale nie lam sie kochanaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Witam Czarownice
Co tam u Was?
U mnie cos wykres poszalal z owulka ale juz dam mu spokoj juz i tak sama nie wiem kiedy ta owulka byla i czy w ogole byla.
Zaczne nowy cykl z clo wg zalecen lekarza. Moze wiecie cos na temat laczenia ziolek sroki i donga z ziolkami? Bo nie wiem czy to wszystko razem brac, zeby nie przesadzic.
Milego wieczorki i duzo
A drugie pytanie to donga jak najbardziej mozesz łaczyc z clo (dong to naturalny estrogen, mozna sie spotkac z tym ze gin przepisuje go na polepszenie endo przy clo)
Ja pojade jeszcze 2 cykle cale na ziolkach jak nie bedzie rezultatu wracam do clo tylko juz w wiekszej dawce 2x1(bralam 1x1) i pewnie tez wtedy zaczne działac z dongiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:40