X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Takie dawki nie zaszkodzą przez cały cykl. My bierzemy donga, gdzie w kapsułce jest 530 mg i np. ja brałam 4 dziennie :) Takie dawki po owu na pewno by nie pomogły, prędzej zaszkodziły. Ale u Ciebie w tym olimpie jest ok, możesz brać cały cykl.

A myslisz ze takie witaminy moga dobroczynnie wplynac na uklad hormonalny????

Kiedyś to się stanie... i się stało.... Kocham
    d5f2d2ef3d.png
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Takie dawki nie zaszkodzą przez cały cykl. My bierzemy donga, gdzie w kapsułce jest 530 mg i np. ja brałam 4 dziennie :) Takie dawki po owu na pewno by nie pomogły, prędzej zaszkodziły. Ale u Ciebie w tym olimpie jest ok, możesz brać cały cykl.
    I uregulowac caly cykl????

d5f2d2ef3d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jutro nie będzie już plamienia, zavzymam brać donga, ale czytam tu, że bierzecie 2-3 razy dziennie po 2 tabletki a na moim opakowaniu jest 2 tabl.raz dziennie. Skąd ta różnica? Mój to 530.

weronika86 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    :) są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie małpiszona @ ?
    Kochana, 2 x aspirynka + cieplutka kąpiel, bad czerwone winko+kąpiel... albo mieszanka z poradnika o sroki na wywolanie @ (ja to juz mam fisia na punkcie sroki i jego ziol :P jakbym przesadzala w koncu to po łbie po łbie2zdziwienie.gif )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:00

kiti, lithe123 lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dzięki Ania zaraz poczytam w książce co sroka na to pisze :) pytałam dziś o malwe ale nie mieli niestety :(
    ale czerwone winko i kapiel bym bardzo chętnie zastosowała :D

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie jak śluz jest wodnisty, niekiedy się rozciąga to wpisać rozciągliwy? Co za czarna magia to wszystko ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Ania~ wrote:
    Słuchajcie jak śluz jest wodnisty, niekiedy się rozciąga to wpisać rozciągliwy? Co za czarna magia to wszystko ;P
    Wpisujesz objaw najbardziej plodny czyli spokojnie mozesz wpisac R

~Ania~, weronika86, czekając_na_cud lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie :)

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Ponawiam pytanie :)
    kochana ja Ci nie odp bo sie nie znam na dongu ;)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora, żeby uregulować cykl to są raczej za małe dawki. Proponowałabym brać samego donga w dawce takiej jak my mamy 530 w I fazie, po @ i do skoku. Możesz zacząć od małej dawki np. 1x1 lub 2x1 i jak będziesz czuć się ok zwiększyć dawkę, żeby podziałało lepiej i z przytupem :)

Zielarka ja biorę więcej, bo ot po większych dawkach mam większą pewność, że owu będzie, a czuję się ok.

Dora88, weronika86 lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mam owulację to większa dawka nie jest mi chyba potrzebna.

FITop1.png
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Dora, żeby uregulować cykl to są raczej za małe dawki. Proponowałabym brać samego donga w dawce takiej jak my mamy 530 w I fazie, po @ i do skoku. Możesz zacząć od małej dawki np. 1x1 lub 2x1 i jak będziesz czuć się ok zwiększyć dawkę, żeby podziałało lepiej i z przytupem :)

Zielarka ja biorę więcej, bo ot po większych dawkach mam większą pewność, że owu będzie, a czuję się ok.
    Acha ok to 2 na dzien by stykly....
    Cos pisalyscie ze niezbyt z zapachem po uzytkowaniu mozna ten zapach jakos zamaskowac zajadajac jakis owoc czy cus....
    Bo nie chce zeby mi sie stajnia z geby odwalalo ha ha :)

d5f2d2ef3d.png
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napewno uzyje i jak dostane @ to poginie do gina zeby zobaczyc czy PCO czy nie

d5f2d2ef3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja załapałam mega doła, siedze i rycze jak glupia ze pewnie znow sie nie udalo, ze jestem beznadziejna, ze nigdy nie zostane mama...ehhh...

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Czarownice :D
    Co tam u Was?
    U mnie cos wykres poszalal z owulka ale juz dam mu spokoj :) juz i tak sama nie wiem kiedy ta owulka byla i czy w ogole byla.
    Zaczne nowy cykl z clo wg zalecen lekarza. Moze wiecie cos na temat laczenia ziolek sroki i donga z ziolkami? Bo nie wiem czy to wszystko razem brac, zeby nie przesadzic.
    Milego wieczorki i duzo <3 :D

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Dora88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    A ja załapałam mega doła, siedze i rycze jak glupia ze pewnie znow sie nie udalo, ze jestem beznadziejna, ze nigdy nie zostane mama...ehhh...

Ania nie lam sie my tez jestesmy w tej samej sytuacji albo nie mozemy miec drugiego bobasa albo pierwszego
    ja mam priblem z pierwszym.... jest ciezko ale nie lam sie kochana

d5f2d2ef3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora88 wrote:
    Ania nie lam sie my tez jestesmy w tej samej sytuacji albo nie mozemy miec drugiego bobasa albo pierwszego
    ja mam priblem z pierwszym.... jest ciezko ale nie lam sie kochana
    ja tez walcze o pierwsze..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Witam Czarownice :D
    Co tam u Was?
    U mnie cos wykres poszalal z owulka ale juz dam mu spokoj :) juz i tak sama nie wiem kiedy ta owulka byla i czy w ogole byla.
    Zaczne nowy cykl z clo wg zalecen lekarza. Moze wiecie cos na temat laczenia ziolek sroki i donga z ziolkami? Bo nie wiem czy to wszystko razem brac, zeby nie przesadzic.
    Milego wieczorki i duzo <3 :D
    Kochana a w jakiej dawce masz to clo? zasada jest taka ze ziolek nie powinno sie łaczyc z hormonami, ja nawet dupka odstawilam na czas picia ziolek.
    A drugie pytanie to donga jak najbardziej mozesz łaczyc z clo (dong to naturalny estrogen, mozna sie spotkac z tym ze gin przepisuje go na polepszenie endo przy clo)
    Ja pojade jeszcze 2 cykle cale na ziolkach jak nie bedzie rezultatu wracam do clo tylko juz w wiekszej dawce 2x1(bralam 1x1) i pewnie tez wtedy zaczne działac z dongiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:40

• aga.just Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Jeśli mam owulację to większa dawka nie jest mi chyba potrzebna.

Jeśli nie masz problemów z owulacją to większa dawka niż 1x1 bądź 2x1 jest niepotrzebna :)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora e tam smak ok :D jak bierzesz więcej niż 2 na raz to może Ci się odbić dongiem, ale ani z buzi nie śmierdzi, ani nic :D luzik :D

‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ